Werken bij Weemaes

Jouw plekje tussen de beste glazenmakers van België?
It starts here!

.

Openstaande vacatures

Welkom bij Weemaes!

Weemaes. Ooit opgestart als traditionele glashandel door twee broers. Intussen het eerste en enige glasbedrijf in België dat zich volledig toelegt op het vervangen van beschadigd en verouderd glas. Met onze eigen glasplaatsers, eigen opmeters en eigen klantenservice.

Ons doel? Mensen en bedrijven de beste ervaring bieden bij glasbreuk en glasrenovatie. Dit doen we via een snelle, lokale en betrouwbare service, steeds met en voor een glimlach.

Goesting om hier mee je schouders onder te zetten en deel uit te maken van een straf en hecht team? Dat komt goed uit, we zijn steeds op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s!

Bekijk onze vacatures

Bezit jij ons Weemaes Warrior DNA?

Vakman

Een krak in zijn of haar vak, dat is iedere Weemaes Warrior! Dat we als de beste glas plaatsen, spreekt voor zich. Dat we ook nog eens de beste ondersteuning op kantoor hebben, daar kussen we onze beide handen voor! Zowel op de baan als op kantoor staan we steeds klaar om bij te leren en te groeien in ons vak. Ervaring of niet, we maken van iedereen bij Weemaes een krak in glas.

Samen

Teamwork makes the dream work. En da’s bij Weemaes niet anders.
De heilige drievuldigheid die we hiervoor steeds in ons achterhoofd houden: onze klanten, onze collega’s en ons bedrijf. Onze kracht zit ‘m in onze open en eerlijke samenwerking met elk van deze partijen. Geen gedoe, enkel samen groeien.

Vertrouwen

We bieden elkaar vrijheid en vertrouwen, en creëren zo een werkplek waar we elke dag een beetje beter worden in wat we doen. Alleen op die manier slagen we erin om op een snelle, veilige en efficiënte manier kwaliteitswerk af te leveren. Alleen zo kunnen we verwachtingen overtreffen, zowel die van elkaar als die van onze klanten.

Doen!

Een Weemaes Warrior blijft niet bij de pakken zitten. We dromen groots, en durven onze droom ook omzetten in realiteit. Goesting en passie voor ons vak drijven ons om initiatief te nemen en om dagelijks onze doelen te bereiken. We maken fouten en leren eruit. Alleen zo gaan we vooruit.

Kom erbij!

Hieronder alvast een aantal van onze openstaande vacatures. Meer zien? Op onze jobpagina staan er nog heel wat!

Service technieker glas – in opleiding

Drongen/Oostkamp
Volg je opleiding tot glasplaatser bij Weemaes en word klaargestoomd tot krak in glas. Leer de job op de werkvloer van je ervaren collega’s onder leiding van je coach.

Planner

Drongen/Oostkamp
Als planner bij Weemaes ben je een belangrijke schakel in het volledige operationele proces. Communicatie en een correcte planning zijn key. Efficiëntie is your middle name? We horen heel graag wie jij bent!

Servicetechnieker glasherstel

Drongen/Oostkamp
Gebeten door techniek? Ben je een echte vakman in het vervangen van beschadigd glas? Of ben je een handige harry die uit een job met een technische achtergrond komt? Perfect! We leiden je op tot een (nog grotere) krak in glas!

Weemaes Academy

Geen ervaring als glasplaatser, maar wel veel zin om de kneepjes van het vak te leren?

Een totaal andere weg inslaan? Niet zeker wat je wilt gaan doen maar wel overtuigd van dit: graag op de baan zijn, fysiek de handen uit de mouwen steken en nood hebben aan voldoende begeleiding op de werkvloer.

Via de Weemaes Academy leren wij jou de stiel van glasplaatser. Ons ervaren team neemt jou gedurende een traject van 6 maanden op sleeptouw.

Nieuwsgierig? Neem vandaag nog contact op met ons!

Word glasplaatser in opleiding

Werken bij Weemaes volgens onze collega's

Omdat beelden soms meer zeggen dan woorden...