Over Weemaes

Contacteer ons

Weemaes herstelt en vervangt glas

Weemaes. Ooit opgestart als traditionele glashandel door twee broers. Intussen het eerste en enige glasbedrijf in België dat zich volledig toelegt op het vervangen van beschadigd en verouderd glas.

Sinds de start in 2012 is het ons doel om de beste te zijn in ons vak, en om onze klanten de beste en snelste service te bieden. We werken hiervoor met onze eigen ervaren glasplaatsers, onze eigen opmeters en onze eigen klantenservice.

Bij glasbreuk en glasrenovatie verzorgen we alles van de eerste contactname, tot het vakkundig plaatsen van je glas en lang daarna. Steeds met en voor een glimlach.

De eerste jaren reden de broers Tim en Michiel Weemaes zelf het land rond om eigenhandig het glas bij hun klanten te plaatsen. Vandaag bestaat het bedrijf uit een vijftigtal medewerkers, die dagelijks het beste van zichzelf geven om onze missie waar te maken. Mét resultaat:

We kunnen rekenen op heel enthousiaste klanten die ons een score van 4,9 op 5 geven
We hebben een hechte samenwerking met partners zoals verzekeringsmaatschappijen en energiecoaches.
In 2022 hielpen we al meer dan 3250 klanten
We zijn een groeiend en bloeiend bedrijf met sterke financiële resultaten

Neem contact op met ons

Onze beloften

Volledige ontzorging van A tot Z

Zowel voor het herstellen van glasschade als voor het renoveren van je ramen. Ons team zorgt voor een uitgebreide offerte voor je brandverzekering en volgt je dossier op met je verzekering. Of, in het geval van een renovatie, zoeken we samen de beste oplossing en bezorgen we je alle nodige documenten voor je premie-aanvraag.

Snelle dienstverlening

In de eerste helft van 2022 namen we in 93% van de gevallen binnen de 4 uur na een aanvraag telefonisch contact op. We overlopen dan je herstelling of renovatieproject, bezorgen je zo snel mogelijk een offerte en sturen onze opmeter langs. We plannen je herstelling of renovatie in vanaf het moment dat we zicht hebben op de levertermijn van je glas.

Open communicatie

Onze specialisten staan steeds klaar met duidelijk advies en we houden je proactief op de hoogte van de status van je herstelling of je glasrenovatie. We bezorgen je tijdig alle nodige informatie en/of documenten. Je kan onze klantenservice altijd bereiken voor vragen of opmerkingen, we staan steeds voor je klaar.

Eerlijk & betrouwbaar

Onze kracht zit ‘m in onze open en eerlijke samenwerking met onze klanten. Zo zijn we steeds op de afspraak en is de prijs op je definitieve offerte de prijs die je betaalt. We werken met een professioneel team met de nodige know-how en expertise. We werken veilig en staan voor een betrouwbare dienstverlening, steeds met en voor een glimlach.

Onze mensen

Ook deel uitmaken van dit topteam? Dat kan!
Bekijk alle vacatures

Weemaes. Krak in Glas.

Onze klanten geven ons een score van 4.9 op 5

Zeer vriendelijk, vakbekwame mensen die hun werk op alle gebieden goed doen. Een echte aanrader !
Erik S.
TOP ervaring door het hele Weemaes team, van A tot Z. Zeer professioneel bedrijf waarbij de klant centraal staat. Hoe glazen zetten een hele leuke ervaring wordt met top kwaliteit tot gevolg. We raden Weemaes bij iedereen aan.
Jan B.
We hebben in onze woning het glas van een groot raam laten vervangen door hoogrendementsglas. Het raam was scherp geprijsd. De communicatie vanaf de offerte tot het inplannen ging uiterst snel, vlot en was altijd vriendelijk en correct. Het plaatsen van het glas gebeurde stipt en werd gedaan door enthousiaste en uiterst professionele werknemers. Ik kan niet anders dan dit bedrijf vijf sterren geven en aanraden aan iedereen! Topwerk!
Stijn De G.
Wij zijn heel tevreden van Weemaes Glas en de uitgevoerde werken: Snelle offerte, vriendelijke opmeting, propere en professionele uitvoering, perfecte planning en administratie. Heel erg bedankt!
Anja K.
Goede service door Joke vooraf met duidelijke uitleg. Het installatie team was leuke bende die ook nog heel wat energietips mee gaf. Een aanrader.
Tom D.
Voor glas denk ik dat je er moeilijk betere kan vinden in de streek van Gent. Al van bij de offertes staken ze er met kop en schouder bovenuit. Een perfekte opvolging zowel via telefonisch als persoonlijk (tijdens het op meten) werd gevolgd door een perfekte profesionele plaatsing in no-time. Ik kan deze enthousiaste ploeg enkel maar aanbevelen. Prijs - kwaliteit = uitstekend.
Dries D.
Vriendelijke en vlotte plaatsing!
Dorian L.
Samenwerking met het bedrijf was zeer positief! Vriendelijk personeel aan de telefoon, en ook de installateur van het raam was perfect op tijd (vroeger zelfs!) en uitermate vriendelijk! Geen enkele klacht!
Tine G.
Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werken.Duidelijke en goede communicatie; zowel telefonisch als per mail.Stipte en vlotte uitvoering van de werken.
Philippe H.
Het contact via telefoon en email met de firma Weemaes is prima verlopen. Vriendelijke dames hebben er voor gezorgd dat alles netjes werd ingepland en uitgevoerd. Over de administratie niets dan lof. Helaas, de werkmannen namen het niet zo nauw met de afwerking aan de buitenzijde. Na mijn opmerking hierover werd een andere technieker langs gestuurd, dat vond ik dan weer heel positief, alleen de ambitie ontbrak om de afwerking te verbeteren. Beetje ontgoocheld dus ...
Dany De C.
snelle en vriendelijke dienst
aan te raden
Rifat A.
Zeer tevreden met het contact met het afspraken bureau, met dedefinitieve opmeting en de snelle plaatsing van de vensters.Ik geef nooit 5 sterren omdat er altijd ruimte voor verbetering is maar die verdienen ze eigenlijk wel.
Bert K.
Afspraken worden nagekomen, professionele plaatsing.Aanrader!!
Patrick V.
Goede communicatie, snelle service, correcte prijs
guy L.
Duidelijke communicatie met klant, brengen doordachte oplossingen aan, vlotte uitvoering.
Danny Van den B.
Heel tevreden van hun service. Heel goede communicatie en de offerte netjes ontvangen. Het werk werd uitgevoerd zoals afgesproken en gebeurde heel kwalitatief.
Evelien F.
Zeer correct en vriendelijk en heel professioneel
Laurens V.
Professionele aanpak, van offerte tot en met oplevering. Alle afspraken netjes nagekomen, duidelijke communicatie.Ik heb een ventillatie rooster laten steken in 2 ruiten. Zeer tevreden.
Bart P.
Uitstekende opvolging. Duidelijke communicatie en offerte. Kwalitatief!
Nathalie L.
Snel geholpen, goede prijs en de man die hier het glas plaatste heeft dat perfect gedaan, ook de offerte en afhandeling via mail liep vlotjes .
Luc M.
Gezien bij de buren dat ze glas aan het plaatsen waren. Contact opgenomen met het bedrijf en super vriendelijk en professioneel geholpen. Plaatsing sneller dan voorzien en ook het plaatsingsteam professionals zonder meer en bovendien netjes opgeruimd na de werken. 😃 Heel tevreden over onze mooie nieuwe ramen voor een heel scherpe prijs.
Ria Van C.
Bij Weemaes terecht gekomen via een groepsaankoop door provincie Oost-Vlaanderen. We zijn tevreden over de geleverde werken. Installatie van ongeveer 28m² is vlot gegaan en hiervan geen last ervaren. Professionele werklieden die respect hebben voor huis en omgeving. Een kleinere investering qua renovatie maar duidelijk een betere isolatie en daar bij horend binnentemperatuur. Dit was simpelweg een goede investering.
Jeroen V.
Heel professionele reactie naar interventie voor glasbreuk, heel vriendelijk en behulpzaam bij onthaal/planning, zoeken naar oplossingen. Ook tijdens de opmetingen kreeg ik bijkomende informatie. Ik heb er alle vertrouwen in dat herstel even goed zal verlopen.
Valérie R.
Zopas mijn gewoon dubbel glas laten vervangen door super isolerend glas en super tevreden van de uitvoering van de werken. Tip top in orde.Als je gewoon dubbel glas hebt en de ramen zelf zijn nog in orde niet twijfelen en vervangen door super isolerend glas. Mijn glas was 2.8 en nu naar 1 gegaan.
Luc Van der B.
Vlugge afhandeling, stylmensen, proper afgehandeld
Frank D.
Zeer vakkundig en klantvriendelijk bedrijf. Ze hebben bij ons bestaand dubbel glas vervangen door hoog rendements-glas met behoud van de bestaande houten ramen. Proper werk en vriendelijke mensen. Prijs is zeer competitief in vergelijking met het vervangen van ramen. Zeker een aanrader.
Pétur E.
Zeer goede afspraken. Vlugge service. Dubbel glas vervangen door hr++ van 1 raam. Afwerking perfect en onmiddellijk resultaat door veel minder geluid in huis.
Rudi G.
Gewoon top! Correct netjes vriendelijk... echte aanrader.
Joachim B.
Correcte afwerking en service (van aanvraag offerte tot eindafwerking)
Diane V.
Vlotte en vriendelijke eerste kennismaking. Daarna herstelling. Gebeurde vlot, snel en nadien alles netjes achtergelaten. Zeer vriendelijke man die de herstelling deed.
Bedrijf aan te raden. Zullen indien nodig nog beroep op dit bedrijf doen. Groetjes Paul Schollaert
Paul S.
prima service - vlot , vriendelijk..
aanrader !
Josie M.
Dit is een zeer correcte en betrouwbare firma. Alles werd uitgevoerd door zeer vriendelijke, correcte werknemers. Alles werd proper achtergelaten. Daarom een dikke merci aan firma Weemaes.
Ik raad deze firma ten zeerste aan.
We geven voor alles 10/10.
Luc B.
Quick and correct service.
Jeroen F.
De firma werkt zeer correct en zorgvuldig. Ze zijn zeer betrouwbaar. Goed om mee samen te werken.
Leo B.
Ik ben zeer tevreden over de opvolging van mijn dossier en de geleverde werken. Professionele houding van iedereen binnen de firma.
Inge S.
Vlotte service, goed werk, goede prijs. Aangenaam om mee te werken. Beleefd en sympathiek. Zeker een aanrader!
Monique C.
Correcte plaatsing voor een correcte prijs!
Ingmar P.
Top firma ! Een aanrader!
Hamdi N.
Huis van 1935 laten voorzien van HR++ glas met maximaal behoud van de bestaande pitch-pine originele ramen. Super mooi gedaan en alles perfect opgekuist, dikke duim en een aanrader!
Maelbrancke R.
correct, snel, proper en goed. Wat wil een mens nog meer?
Simon V.
Heel aangename en correcte mensen, zowel telefonisch als ter plaatse. (Ook covid-proof installateur met mondmasker)Aangeraden door KBC verzekering.Professionele service qua opmeting.Kwartier voor aankomst een telefoontje en dit perfect binnen de afgesproken uren. Dergelijke stiptheid is zeldzaam naar mijn ervaringDe installateur liet alles net achter en veegde zelfs zijn voeten aan de mat bij het binnenkomen.Het gebroken glas mooi meegenomen en perfecte installatie van het nieuwe glas zonder enige schade aan de raamlijst.Na een totale renovatie te hebben meegemaakt zijn dit soort firma's een verademing.10/10 aan te raden.
Arno A.
Uitstekende communicatie en op opvolging van de vervanging van de oude beglazing van de Veluxramen door HR glas. Ook de ploeg die het werk uitvoerde verdient een pluim.
Stefan B.
Enkele weken geleden beslist om, met de winter voor de deur, de enkele beglazing in ons keukentje te laten upgraden. Dubbel glas leek ons geen overbodige luxe. Na een intakegesprek (shoutout naar Leander) was ik meteen een accurate schatting van het totaalplaatje rijker, en enkele dagen later vonden ze de tijd om iemand langs te sturen voor de opmeting. Ook hier liep alles heel vlot en professioneel (shoutout naar Bram). Ze hadden veel begrip voor de winter die eraan zat te komen, en enkele weken later was de plaatser er om de werken te volbrengen. Ook hier konden we van dezelfde keurigheid genieten (wist ik de naam nog van de plaatser, ik gaf nog een shoutout). Nu, enkele dagen later is het merkbaar sneller en langer warm in de keuken. Tevreden klanten hierzo!Jelle Vandendriessche
jelle V.
Super vriendelijke mannen die snel en proper werk leveren!
Lotte V.
Alles perfekt voor ons ! 👍
Jean-Luc B.
zeer goede service, snelheid van interventie en zeer professioneel, raad ik aan
Mart
Zeer snelle respons, goede timing en vriendelijke werknemers.
Dirk C.
De werken, vervangen van ramen, werden zeer correct uitgevoerd. De ervaren jonge werklui leveren puik werk af. Alle werken werden ook onmiddellijk opgevolgd door het bureau. We zijn uiterst tevreden over de firma.Eddie De BaereMaldegem
eddie de B.
Vlotte en eerlijke afhandeling
Erwin
Absoluut aan te bevelen
Ingrid P.
Correcte service en prijs, prima uitgevoerd. Vervanging van glas in schuifdeur.
Niko N.
Uitstekend werk en service ! Zeer tevreden.
Joseph De W.
Zeer tevreden over Weemaes glas. Vlotte communicatie en mooi werk. Aanrader!
Nele D.
Super goed, heel tevreden en iedereen vriendelijk
Caroline Van de V.
zeer snel ingeslagen ruit (inbraakpoging) komen afdekken met houten paneelglasscherven verder grondig opgekuist met industriële zuigersnelle en perfecte nieuwe plaatsing van dubbel en stevig beveiligd glas
Geert V.
Super tevreden
Korte leveringstermijn.
Perfecte uitvoering van de herstelling door twee toffe werknemers.
Jullie verdienen inderdaad een dikke pluim.
Noël V.
Heel vriendelijke en correcte afhandeling; een aanrader.
Jacques De P.
Duidelijke communicatie.Verzorgd en proper werk.Goeie sfeer onder de ploeg.
jan G.
Afspraken worden telefonisch gemaakt en daarna steeds bevestigd via mail. Na de telefonische contact wat precies moest gebeuren, kwam weemaes opmeten en na productie ruit werd die correct geplaats. Vriendelijk personeel en steeds werd tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden.
pieter D.
Heel erg tevreden over de service, de uitstekende opvolging en het uiteindelijke resultaat. Bedankt!
Sophia De B.
Dikke pluim voor Weemaes Glas!
Correct, korte wachttijd, super vriendelijk, echte aanrader!
thx aan de hele ploeg!
Lieve de W.
Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werken (installatie van dubbele beglazing en voorzetraampjes). Correcte en kwalitatieve service op elk vlak. Snelle respons op offerte-aanvraag, heldere mail- en telefonische communicatie, vriendelijke en efficiënte installateurs.
Natalie De M.
Een TOP betrouwbaar bedrijf waarbij zowel de prijsafspraken , het project management , de juistheid van de geleverde materialen , de planning en de perfekte uitvoering van de werken een 10/10 scoort !😀
Jo L.
Tevreden met het werk van de techniekers
Marc Van L.
Bestaande dubbel glas vervangen door HR- glas.Zeer vlotte plaatsing en afwerking op afgesproken datum.
Carlos V.
Very responsive and professional teamwork @ Weemaes
Philip V.
Ons 60 jaar oud glas-in-lood lieten we door hoogrendementsglas met vakverdeling vervangen. De werken werden prima door een heel vriendelijk team uitgevoerd. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat! Merci Weemaes!!!!
Thijs Van S.
Goede communicatie en een perfecte service.
dirk T.
Alles vlot verlopen, mooi en zeer goed werk afgeleverd !
Freddy R.
Een echte aanrader. Snelle offerte, korte wachttijd , perfecte planning en administratie en iedereen is even vriendelijk. Bedankt voor de perfecte service☺️
Isadora C.
Schitterende firma, uiterst klantvriendelijk, super stipt en zeer aanvaardbare prijzen. Zonder enige twijfel een van de beste firma’s waar we ooit een beroep op deden en met onze leeftijdscategorie van rond de 70 zijn er dat al heel wat geweest.Aanraadbaar aan iedereen zonder meer. Tevredenheid optimaal.Pierre en Nicole De Duytsche-Lonke
Pierre De D.
Perfecte afwerking en goeie communicatie
Eddy V.
Correcte afspraken en uitvoering der werken.
Saskia S.
Vlotte service!
vanthourout M.
Vlotte en correcte service!
Lieve Van S.
Heel vriendelijke mensen en heel correct, leveren zeer goed werk en rap.
Bedankt Michiel en Louis.
Nancy van V.
super service, een echte aanrader. 3 veluxramen werden vervangen zoals afgesproken perfect op tijd, zeer beleefde en goed opgeleide vaklui niks van vuiligheid zodat onze kuisvrouw gemakkeljk een ander deel van het huis erbij kon nemen.
Bart V.
perfect
FutGrinder
Snelle en goede service!
Dieter-Jozef V.
zeer degelijke firma in alles topteam sterk aan te bevelen
Dirk S.
6 vensters : oude beglazing vervangen door hoogrendementsglas. Super gedaan, snelle uitvoering. Uiterst tevreden.
Marc Claeys B.
glas vervangen in bestaand velux raamde samenwerking verliep prima en vlug ook.een aanrader. Ben tevreden.
Magda C.
Zeer vlotte samenwerking. Heldere en vlotte communicatie, snelle opvolging. Zeer professionele samenwerking, leuk om met zo een bedrijf zaken te doen.
stephan C.
Correct , vriendelijk en vlug ! Super om mee samen te werken. Aanrader !
Brigitte W.
Zeer transparante en duidelijke communicatie, van offerte tot plaatsing. Bedankt Joke!
Sylvie B.
Vriendelijk personeel, zeer belangrijk voor een bedrijf.
Jackie De C.
Zeer mooie service, klantvriendelijk en professioneel. Een echte aanrader!
Kristin C.
Correcte opvolging! Van het eerste contact, het bezoek, de plaatsing zelf en de facturatie! Een echte aanrader! Als vastgoedmakelaar ben ik ervan overtuigd dat deze ingreep een meerwaarde creëert voor de eigenaar en zijn pand! Dit zonder dat er grote kosten en breekwerken aan te pas moeten komen. Mvg Lennert van Derycke vastgoed te Deinze. #deryckevastgoed #vastgoed
Lennert D.
heel professioneel team, een aanrader !
Marc V.
Goeie en vlotte service . Een aanrader
adamo L.
perfecte afspraken en correcte en uitstekende vaklui goed opgeleid en beleefd. En proper daar zijn niet genoeg woorden voor zo proper dat onze kuisvrouw bijna niks moest opruimen
Bart V.
correcte service van offerte tot plaatsing door vriendelijk personeel
Diane V.
Very satisfied, nice people, good quality! Do not hesitate if you need quality glass and professional installation.
Spock C.
prima werk,degelijk en correct.was dat overal maar zo...
Willy V.
Snelle levering. Zeer vriendelijke werklui en werken uiterst net.
Georges V.
Zeer tevreden met de service van deze mensen. Onmiddelijke telefonische reactie na het eerste contact via de website. Correcte en vlotte afhandeling oa ook met de verzekering. Duidelijke informatie aan de telefoon én mensen die de gemaakte afspraken nakomen. Helder advies van de opmeter en een pluim voor Mathias die de plaatsing deed. Top kerel!Ik hoop van harte dat ik ze niet meer nodig heb, want dan zit ik in de miserie maar ALS dat zo is dan ga ik opnieuw met Weemaes in zee.Bedankt voor de goede snelle en correcte afhandeling van mijn dossier.Luc.
Luc R.
Een heel goede ervaring. De herstelling gebeurde snel en correct. Heel vriendelijk personeel!
sarah “.
De werken zijn naar wens verlopen: vriendelijke werkmannen, snel, proper en goed werk. Merci!
WIKD B.
Heel goede communicatie alsook vlotte bezorging en installatie vriendelijke en vlotte werkmannen top..
Catharina de M.
Zeer correct in omgang, vlotte service, geleverd volgens plan, proper afgewerkt, mooi opgeruimd, nadien checken of alles goed verlopen was bij de klant, sneller facturatie. Kortom top!Efficiënt, correct en vriendelijk.
Nele S.
Prima en snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding, stipte naleving afspraken, klantvriendelijke service, attentvolle plaatser!
Ludo B.
Vlot en aangenaam over de hele lijn. Duidelijke informatie, bedrag van raming, offerte en factuur identiek. Heldere, open communicatie. Flexibel in de planning (plaatsing 2x verplaatst in agenda op mijn vraag). Perfecte afwerking, in kleur naar keuze. Ondertussen voeren de mannen ook enkele kleinere herstellingen uit aan de ramen, en leggen ze dat uit. Werkelijk voorbeeldig.
Marc L.
Vervangen van dubbel glas door hoogrenendementsglas in alle ramen van onze woning. Snelle levering en plaatsing. Vriendelijke service. Alleen heel jammer dat de bestelde ventilatieroosters in de terrasdeuren niet zijn meegeleverd. Schoonheidsfoutje toch?
Johan N.
zij waren de enige firma die geen probleem maakte om een dubbele glazen deur te verhogen. bij andere dienden we al deurpompen te vervangen en nieuwe glazen deuren te bestellen want ze konden niks garanderen
koen T.
Vlotte communicatie, duidelijke afspraken.Vlotte en propere plaatsing.
koendexta
Goede service, correcte prijs en snel uitgevoerd! A++
Olivier D.
Doordat Weemaes bij onze buurvrouw aan het werk was heb ik hen gecontacteerd. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het geleverde werk. Zeker een aanrader.
Luytens Marie-Thérèse L.
Alles klopt, goede prijs, levering volgens afgesproken tijdstip.
Vaktechnische, vriendelijke plaatsers. Alles mooi opgekuist, bedankt Miquel, Maarten, Thierry en Joke ! Fijne Eindejaarsdagen !
Christel D.
Goed & zeer vakkundig advies voor de uitvoering werken. Termijnen & afspraken worden prima nageleefd. Medewerkers zeer vriendelijk en erg vakkundig. Hadden het gevoel dat ze erg graag hun werk deden. Zullen de firma Weemaes zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen.
Mireille L.
Alles is goed verlopen zowel voor de afspraken en ook de opvolging van de werken. wij zijn tevreden van het resultaat en de samenwerking. Jullie firma is een aanrader.
Martine H.
Deskundige aanpak van bij het begin tot afwerking. Ook communicatie is top.Doet plezier om met zo'n firma te mogen werken uitvoeren.
frits V.
vlotte , supervriendelijke en kwaliteitsvolle service: 100% tevreden!
Sandra V.
Super. Ze reageren direct op je mails, komen hun afspraken na. Tevreden.
Nathalie B.
Heel correcte firma.
Duidelijke afspraken qua timing.
Heel goeie, vriendelijke werkmannen die hun stiel echt kennen. Bedrijf is zeker een aanrader !!
Koen P.
Goede service door Joke vooraf met duidelijke uitleg. Het installatie team was leuke bende die ook nog heel wat energietips mee gaf. Een aanrader.
Moestuin T.
Een vlotte, zéér vriendelijke service met oog voor kwaliteit en proper werk. Ook hier alleen maar dikke pluimen om uit te delen!
Britt H.
Prima werk geleverd, snel en vriendelijk.
Geert M.
Heel vriendelijk..super service.danke
Fabienne C.
Super correcte firma met heel vriendelijke mensen en een perfecte opvolging. Na het opvragen van enkele offertes bleken zij er toch wel met kop en schouders bovenuit te steken qua prijs/kwaliteit. Bovendien waren ze zeer stipt en communicatief. Alle vragen die ik had werden meteen zeer accuraat (en met de glimlach) beantwoord door Joke. En na de werken hebben ze alles ook heel proper achtergelaten. Ingevuld attest voor de aanvraag van je premie meteen in de mailbox. Ik kan niets negatief opmerken. Echt een aanrader.
Esther L.
Heel accurate inschatting van het werk in een snel opgeleverde offerte met het juiste advies. Tijdens de dag zelf heel vlotte en propere afhandeling van de werken. Ook heel vriendelijke mensen. Als er nog iets met glas moet gebeuren, dan weet ik zeker wie ik ga bellen.
Jasper H.
Alles perfect verlopen met deze firma! Vriendelijke mensen vanaf de telefoon tot het plaatsen van het glas. Niet twijfelen !
tompie van H.
Van bij de offerte tot de afwerking is alles fantastisch verlopen en daarom een 10/10 en aan iedereen aan te bevelen om met jullie in zee te gaan bij een project
Yvan V.
Volledige renovatie van het glaswerk gedaan van onze flat. Super gedaan. Alles volgens afspraak, snel en correct. Vakwerk tot en met. Dank aan de twee medewerkers die de plaatsing hebben gedaan. AANRADER.!!!!!
Luccarine Van H.
Renovatieproject van dubbel naar superisolerend glas, houten raamwerk, professioneel en heel netjes afgewerkt
Philip H.
Top werk! Snel, vriendelijke en correcte communicatie, correcte prijs!
Dany D.
Correcte communicatie en uitvoering
Tonny B.
Correcte prijsofferte, perfect uitgevoerd op de voorgestelde termijn door 2 enthousiaste medewerkers.
TOP!
Paul de W.
Correcte afhandeling van bestelling en plaatsing.Zeer professionele en vriendelijk plaatsers.
Bert C.
Zeer zorgvuldig uitgevoerde werken. Ruimen alles tot in de details op. Alles is verlopen volgens afspraak. Heel vriendelijke en professionele medewerkers.
Myriam Van de V.
correct , op tijd , goed ingeschat , netjes , vriendelijk
perfect prijs/kwaliteit
André H.
zeer correcte firma en het werk heel goed uitgevoerd !
Luc de R.
Very professional and reactive
NathalieD
zeer tevreden voor de uitgevoerde werken-proper afgewerkt-homogene ploeg met beleefde jongens.ook aan de telefoon bekwame en vriendelijkemensen.firma weemaes aan de top.Dank u
Albert L.
Correcte prijs. Plaatsing van 2 zware ramen op minder dan 25 minuten zonder poespas. Prachtige service. Een echte aanrader.
André V.
Maandag zoals afgesproken gekomen voor vervanging deel voordeur. Vriendelijke monteurs, vakkundig en in korte tijd alles perfect afgewerkt!! Voor als je glas beter dan deze firma bestaat niet!! Heb je vragen aan de telefoon uiterst behulpzaam. Klantvriendelijkheid ten top!!
Stig V.
Zeer goede service en zeer vriendelijk
cosaert D.
Snel en vakkundig velux dakvensters voorzien van nieuw glas.
Joseph H.
Fantastisch werk geleverd! Zeker aan te raden.
Mieke de M.
Zeer tevreden vanaf aanvraag tot uitvoering, proffessioneel en duidelijke communicatie. Toffe plaatsers van deurraam. Dikke PLUIM 👌👌👌 10/10
Michael Van A.
Snelle en super service!
Martine B.
Heel vlot en vriendelijk contact, snelle opvolging met opmeting en offerte (die trouwens veruit de goedkoopste was) correcte en volledige informatie op maat en snelle, propere uitvoering van de gevraagde werken. Een aanrader zonder enige twijfel.
Jeroen D.
vlotte uitleg door Michiel en goed geleverd werk door de manschappen; ook werd alles keurig en netjes achtergelaten !
Verleyen L.
Perfect +++++
Dirk A.
Er valt enkel positiefs te melden.Steeds een aangenaam contact, vanaf offerte tot afwerking.Ben zeer tevreden over het resultaat.Geijsels Veronique.
Veronique G.
Zeer tevreden, vlotte communicatie
Hanne
Zeer correcte uitvoering - snelle reactie/komen beloften na - vriendelijke en professionele service
Sven De S.
vlotte service
correcte manier van werken
stipt
Katrien D.
Very good work and very good communication
Marc R.
Opmaken van offerte en herstelling werden correct uitgevoerd, gemaakte afspraken over tijdstip werden stipt nageleefd, hersteller was vriendelijk en heeft alles keurig opgeruimd en netjes achtergelaten. Goed geïnformeerd over wachttijd voordat raam kon gekuist worden en wanneer silicone kon overschilderd worden.
Tom R.
Correcte service, vervanging van glas in grote schuifdeur.
Niko N.
Snel antwoord, vriendelijke en professionele service. Ik raad ze zeker aan :)
Daniël Van De P.
Top classe.goeie service..vriendelijkewerkkrachten
Cattoor F.
Ik ben zeer tevreden van het uitgevoerde werk ( vervangen van bestaand dubbel glas door hoogrendementsglas ). Het werk werd professioneel en proper uitgevoerd zonder beschadigingen aan mijn bestaande ramen. Ook het oude glas en afval werd meegenomen. Vriendelijke werkmannen. Ook administratief is alles vlot verlopen: het opmeten en de prijsofferte, factuur volgens de offerte en na een paar dagen had ik reeds mijn attest voor de premie. Een dikke pluim voor deze firma en doe zo verder!
Patrick Van H.
Steeds snelle en correcte reactie op mijn mails. Ook de vervanging van het glas ging vlot. Ik werd zowel via mail als per telefoon op de hoogte gehouden van wanneer iemand zou komen en de plaatser was zeer vriendelijk en beleefd! Ook het resultaat is dik in orde en voor een naar mijn mening correcte prijs.
Kim B.
Zeer tevreden. Goede snelle opvolging. Correcte info en professionele plaatsing. Een aanrader.
Gerda De D.
Alles is perfect verlopen (vlotte communicatie, punctueel, hoge kwaliteit)
Pieter-Jan De B.
Service en afwerking was optimaal. Ook vriendelijk personeel maakt de samenwerking prettig.
Chris B.
Zeer tevreden over de werkwijze en de organisatie van de firma.Zeker een aanrader.
Sonja D.
Zeer goede service Snel en kwalitatief
Gfhuf T.
Vlotte en vriendelijke service!
Ellen H.
Vervanging dubbel glas door hoogrendementsglasHeel goede serviceZeer correct in afspraken zowel ivm offerte als ivm tijdstip plaatsing en plaatsing zelfAlles nadien netjes opgeruimdNa plaatsing, telefoon met vraag of alles goed was verlopenAan te raden bedrijf. 'n Dikke pluim!!!
Annie Van der E.
Bedankt voor de perfecte service zeer vlotte afhandeling en zeer bekwame medewerkers
Eddy V.
Zeer zeer tevreden over alles! Professionele, correcte communicatie en uitvoering. Top bedrijf!
Lieve van L.
Snelle afhandeling, vlotte communicatie en vriendelijke medewerkers. Aanrader!
Joachim S.
Allemaal super, van offerte tot plaatsen. Weemaes is zeer gemakkelijk bereikbaar, communicatie gaat snel en professioneel en de plaatsing is zeer klantvriendelijk, proper en degelijk. terechte 5 sterren.
Patrick S.
De herstelling bij mijn ouders is heel vlot verlopen in hun naam mag ik jullie zeker bedanken. De werknemers hebben heel snel en proper gewerkt. Ze verdienen meer dan een dikke pluim � ze waren ook vriendelijk en beleefd. Groetjes Inge �������
Moesje I.
Enkel goede ervaringen met firma Weemaes. Vervanging van dubbel glas in dakvensters van zowel een bekend merk (Velux) als eentje dat niet meer bestaat (Bazon).. Beide op perfecte wijze vervangen. Tijdens het productieproces steeds tijdig en met respect geïnformeerd geweest over de te verwachten leveringstijden. Een professional op alle vlakken!
Jimmy S.
Zeer goede service, prima firma die zich houdt aan de afspraken, zeer tevreden klant, dank u
Erik B.
23 nieuw glas gestoken met een 3 dubbele isolatiewaarde na aanbeveling van onze zoon Tim Vanhooren die een functie bekleedt in Domus Mundi in Gent.Wijze van meeting en check door uw medewerker Bram verliep vlekkeloos. Zelfs de uitmeting van een ovalen oog werd minuscuul uitgewerkt met een prachtig resultaat.Het plaatsen van het nieuw glaswerk werd door ware professionelen uitgevoerd. Medewerkers Stef en Kiano zijn topmensen waar u trots mag op zijn.Kortom : een pluim voor het bedrijf, de wijze van werken en het resultaat.RIK VANHOOREN 17.03.23
Rik V.
Correcte prijs, snelle communicatie en professionele installatie!
Nicolas Z.
Topservice. Correcte planning. Heel vriendelijke stielmannen ! Zeker een aanrader om samen te werken.
Koen P.
Velux glas vervangen door 2 bekwame vriendelijke techniekers .Netjes en snel uitgevoerd .
Freddy W.
Heel het scenario van aanmelding , offerte, communicatie ,uitvoering/werknemers....tot afronding opdracht was meer dan ok.
Hilde T.
Perfecte én snelle service!
Guido Van W.
Heel correcte opvolging van ons dossier voor het vervangen van glas in bestaande ramen. Afspraken worden perfect nagekomen van offerte tot plaatsing.Kortom, heel tevreden, - aan aanrader.Niet onbelangrijk, marktconforme prijzen!
Guido V.
Weemaes heeft een lek raam vervangen op de 7de verdieping. Niet eenvoudig zeker omdat het een raam van bijna 3 meter was en 120 kg woog. Ze hebben alles keurig gedaan en netjes opgeleverd. Voor een volgende klus bellen we hen zeker weer.
Jan Van Den N.
Firma heeft ondertussen contact opgenomen. Dank je wel.
Lucas D.
Een echte aanrader!
- glasheldere communicatie
- vlotte service
- uitstekende plaatsing
- Top!
Bart D.
duidelijke afspraken, correcte uitvoering
Sportdienst T.
Super vlotte service en correcte communicatie naar afspraken toe! Superprijs-kwaliteit.
Jan H.
Vlot, vriendelijk, vlug geplaatst en verzorgde afwerking. Een aanrader!
Marc De Cock (.
Zéér goede service, afspraken correct opgevolgd . Vlotte en zéér attente plaatsers . Zou indien nodig niet aarzelen om terug met hen in zee te gaan.
Luc L.
Prima ervaring van offerte tot uitvoering. Dank aan het ganse team
Jo ..
Heel vlotte communicatie.
Duidelijke afspraken.
De uitleg klaar en duidelijk, men komt niet voor verrassingen te staan.
Alles netjes, snel en goed afgewerkt.
Mia De B.
Al 2x van hun diensten gebruik gemaakt om glas in ramen te vervangen. Telkens heel correct geholpen.
Ine
Wij lieten hoogrendementsglas plaatsen in bestaande kaders en zijn ontzettend tevreden over de vriendelijkheid, service en snelheid van Weemaes. De medewerkers dachten mee na over de beste en meest esthetische oplossing passend bij ons huis. De werken verliepen vlot, werden zeer professioneel uitgevoerd en we ontvingen ook de nodige info voor de aanvraag van een premie. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en bevelen het zeker aan!
An L.
Vanaf het eerste contact, de offerte tot aan de uitvoering van de werken krijgt dit bedrijf van mij een 10/10!Het is geen sinecure om 46 dubbelglasruiten te vervangen door HR++ ruiten over 3 verdiepingen. De maatopname en offerte liepen perfect. De werken werden uitgevoerd door een team van 3 professionals die de klus klaarden in 2 dagen. Zelden zo’n hecht team bezig gezien die kwaliteit levert tot in de kleinste details.Ik ben een zéér tevreden klant die u dit bedrijf ten zeerste aanraadt !
Samuel V.
ben eerder toevallig bij die firma terechtgekomen, want wij wonen in oostende en dat is niet bij de deur. Ze hebben alle 30 jaar oude beglazing in mijn villa vervangen door hoogrendementsglas. Over heel de lijn een aanrader ! Presales, uitvoering, opvolging, communicatie… allemaal top. Iedereen zowel verkoop, administratie en techniekers zijn vriendelijk en correct. Een uitzondering de dag van vandaag !
Bernard V.
Alles perfect georganiseerd en uitgevoerd. Vriendelijke plaatsers. Nadien volledig opgeruimd. Perfect!!
Henk G.
Uitstekende service en zeer precies uitgevoerd bedankt, er zullen andere bestellingen volgen gr buggenhoudt
Andre B.
super ervaring
Franky P.
correcte communicatie en vlotte uitvoering van de firma WEEMAES GLAS op 24/08/2021.
Remi De J.
Heel tevreden van hun service. Heel goede en vriendelijke communicatie en ook de offerte hadden we snel en netjes ontvangen. Het werk werd uitgevoerd zoals afgesproken en gebeurde heel kwalitatief.
Evelien F.
Heel professioneel team vanaf het eerste contact. Een aanrader. Zullen indien nodig nog beroep doen op dit bedrijf.Groetjes,Gino Callens
Gino C.
Het professionalisme van dit bedrijf mag met stip worden vermeld! Heel snelle en efficiënte communicatie, bijzonder responsieve opvolging en een pluim voor het team die de herstelling kwam uitvoeren. Vlot, beleefd, prima vakmanschap en alles zeer netjes opgeruimd na de herstelling. Ik kan dit bedrijf heel sterk aanbevelen.
Yves D.
Wij zijn supertevreden van Weemaes Glas! Michiel kwam snel ter plekke om een offerte op te maken en Steven & Christophe plaatsten onze hoogrendementsglazen. De service was uitstekend, evenals de klantvriendelijkheid. Dankjewel! Ik beveel jullie alvast aan bij vrienden met een prangende 'glasvraag' ;)
An R.
Zeer tevreden.
-snelle afhandeling
-vriendelijk
- mooi afgewerkt

Kortom hier moet je zijn voor al je glaswerken 👍
Khadija E.
Heel vriendelijk en professionele medewerkers.
Christophe D.
We zijn super tevreden met het werk dat door de firma Weemaes werd opgeleverd. Het onvoorziene extra werk werd zonder probleem opgelost .
Heel vriendelijk personeel en dit alles aan een gunstige concurrentiële prijs.
Frieda De M.
Zeer tevreden van vervangen dg door hoog rendements glas vanaf offertes tem plaatsing zeer correcte afspraken(firma aan te bevelen)
Luc De G.
De vervanging van een grote ruit werd snel, correct en professioneel uitgevoerd!
Gerry V.
Snelle respons. Vriendelijk personeel. Deskundige uitvoering.
Melanie
Zeer tevreden, professioneel en goeie duidelijke communicatie!
Martin A.
Zeer tevreden : correcte service, sympathieke mannen en mooi werk !
Veerle Van G.
Heel correcte firma & mooi werk geleverd.Erg Professioneel!
Kunigunde Van P.
Alles was O.K.Vriendelijk en efficiënt personeel,zowel op de werf als op kantoor.Opnieuw glas nodig? Niet twijfelen:Weemaes doet het goed!!
Robert Van K.
Zeer pprofessioneel, stipt, zeer zorgzaam. UITSTEKEND
Arie Van L.
Supersnelle contactopname na verzenden van aanvraag. Diezelfde dag nog wordt er een offerte opgemaakt en een voorschotfactuur verzonden. Na het betalen wordt het benodigde glas meteen gezet en indien in stock, ook snel geplaatst. Mijn velux dakraam was op donderdag gebarsten en op maandag hersteld. TOP! :-) Super vriendelijke medewerkers!
Natasja F.
js_loader