Vacuümglas, het glas van de toekomst

Ultra dun, duurzaam en de beste isolatiewaarde op de markt, vacuümglas heeft het allemaal!Wat is vacuümglas?

Vacuümglas is de nieuwste generatie van isolerend glas. Het bestaat uit twee glasbladen die van elkaar gescheiden worden door een spouw van amper 0,1 mm. Het vacuüm zorgt er, samen met de isolerende coating op het glas, voor dat de warmtegeleiding in het glas minimaal is.

Het resultaat? Ultra dun glas met uitzonderlijke thermische en akoestische prestaties: een isolatiewaarde van gemiddeld 0.7 Ug, en een verbetering van 6 dB in geluidsdemping (in vergelijking met oude dubbele beglazing).

Vacuümglas in jouw ramen? Dat kan!

Vertel ons meer over je project

De volgende stap in hoogrendementsglas

Vergelijking hybride vacuümglas driedubbel glas hoogrendementsglas en enkel glas
* geeft aan waar de isolerende coating zich bevindt.

Vacuümglas, een evidente keuze voor jouw pand

Met een totale dikte tussen 6,7 en 11,7 mm is vacuümglas wel 2 keer smaller dan dubbel glas en tot bijna 4 keer dunner dan driedubbel glas.
Vacuümglas weegt ook minder dan driedubbel glas waardoor het zonder problemen in je bestaande raamkaders geplaatst kan worden.
Ook op vlak van geluidsdemping doet het glas beter dan traditioneel HR-glas en driedubbele beglazing: het glas dempt tot 9 dB extra.
Met een isolatiewaarde van gemiddeld 0.7 Ug (en 0.45 Ug bij de hybride versie) behaal je het hoogste comfort in je woning.
Het glas kan niet condenseren zoals standaard hoogrendementstglas, hierdoor gaat het veel langer mee.
Vacuümglas is steviger dan andere soorten isolatieglas.
De leverancier biedt tot 20 jaar garantie op het glas (tegenover 10 jaar bij traditioneel hoogrendementsglas).

Het glas van de toekomst in jouw raamkaders? Dat kan!
Vertel ons meer over je project

Vacuümglas voor elk project

Dankzij de minimale dikte, en de uitzonderlijke isolatiewaarde van het glas, leent vacuümglas zich uitstekend tot het renoveren en restaureren van verouderd glas in bestaande raamkaders. Met de grootste zorg voor de uitstraling en charme van je pand.

In je woning

Met vacuümglas behalen we met een minimale ingreep maximaal comfort in jouw woning. En dat met respect voor het authentieke karakter van je pand.

In je beschermd gebouw

Met speciaal monumentaal vacuümglas combineren we maximaal comfort met het volledige behoud van de historische uitstraling van je pand.

In je bedrijfspand

Het grootste comfort voor werknemers en klanten zonder te raken aan de klasse en charme van je pand, en met minimale impact op je werking. Dat bereiken we met vacuümglas.