Weemaes Antwerpen

Glasschade of een glasrenovatie in de regio van Antwerpen? Onze teams vervangen je gebroken of verouderd glas in geen tijd!

Maak een afspraak Vraag een glasherstelling aan

Weemaes Antwerpen

Een glasherstelling nodig in de provincie Antwerpen? Wil je je ramen renoveren? Maak hier je afspraak.
Bij een aanvraag via onze website nemen we gemiddeld binnen 1 werkdag contact op met je.

03 375 60 95

antwerpen@weemaesglas.be

Adres
Antwerpsesteenweg 124
2630 Aarstelaar
(enkel op afspraak)

Afspraak maken Glasherstelling aanvragenOpeningsuren

Ma 08:30 – 17:00
Di 08:30 – 17:00
Wo 08:30 – 17:00
Do 08:30 – 17:00
Vr 08:30 – 17:00
Vraag je glasherstelling aan

Regel je glasherstelling in 5 minuten bij Weemaes Antwerpen. We zorgen voor een snelle en zorgeloze herstelling van je glas!

Waarom Weemaes?

Tussenkomst brandverzekering
Geen papierwerk: wij regelen alles voor jou
Snelle herstelling in Antwerpen en omstreken

Wat kost een glasherstelling

Wanneer je verzekerd bent voor glasbreuk wordt je glasherstelling in de meeste gevallen terugbetaald door je verzekering.

Neem contact op met ons team in Antwerpen

Een glasherstelling in regio Antwerpen nodig? Je oude beglazing laten vervangen door hoogrendementsglas? Bel ons op ons gratis nummer 0800 11 879 of vraag je herstelling of renovatie aan bij ons team in Antwerpen via onderstaand formulier.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: gif, png, jpg, jpeg, pdf, doc, docx, xls, xlsx, zip, jpg, jpeg, Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 20.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Lucas D.
  Lucas D.
  11:52 05 Mar 23
  Firma heeft ondertussen contact opgenomen. Dank je wel.
  Pétur E.
  Pétur E.
  07:23 25 Jan 23
  Zeer vakkundig en klantvriendelijk bedrijf. Ze hebben bij ons bestaand dubbel glas vervangen door hoog rendements-glas met behoud van de bestaande houten ramen. Proper werk en vriendelijke mensen. Prijs is zeer competitief in vergelijking met het vervangen van ramen. Zeker een aanrader.
  Jean-Luc B.
  Jean-Luc B.
  17:58 01 Dec 22
  Alles perfekt voor ons ! 👍
  Martine H.
  Martine H.
  10:04 27 Nov 22
  Alles is goed verlopen zowel voor de afspraken en ook de opvolging van de werken. wij zijn tevreden van het resultaat en de samenwerking. Jullie firma is een aanrader.
  Maelbrancke R.
  Maelbrancke R.
  11:38 30 Oct 22
  Huis van 1935 laten voorzien van HR++ glas met maximaal behoud van de bestaande pitch-pine originele ramen. Super mooi gedaan en alles perfect opgekuist, dikke duim en een aanrader!
  Catharina de M.
  Catharina de M.
  10:58 17 Oct 22
  Heel goede communicatie alsook vlotte bezorging en installatie vriendelijke en vlotte werkmannen top..
  Tom D.
  Tom D.
  13:46 25 Sep 22
  Goede service door Joke vooraf met duidelijke uitleg. Het installatie team was leuke bende die ook nog heel wat energietips mee gaf. Een aanrader.
  Luc M.
  Luc M.
  08:39 23 Aug 22
  Snel geholpen, goede prijs en de man die hier het glas plaatste heeft dat perfect gedaan, ook de offerte en afhandeling via mail liep vlotjes .
  Dieter-Jozef V.
  Dieter-Jozef V.
  11:46 12 Aug 22
  Snelle en goede service!
  An L.
  An L.
  07:33 08 Aug 22
  Wij lieten hoogrendementsglas plaatsen in bestaande kaders en zijn ontzettend tevreden over de vriendelijkheid, service en snelheid van Weemaes. De medewerkers dachten mee na over de beste en meest esthetische oplossing passend bij ons huis. De werken verliepen vlot, werden zeer professioneel uitgevoerd en we ontvingen ook de nodige info voor de aanvraag van een premie. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en bevelen het zeker aan!
  Gerry V.
  Gerry V.
  07:00 10 Jul 22
  De vervanging van een grote ruit werd snel, correct en professioneel uitgevoerd!
  Yvan V.
  Yvan V.
  09:14 08 Jul 22
  Van bij de offerte tot de afwerking is alles fantastisch verlopen en daarom een 10/10 en aan iedereen aan te bevelen om met jullie in zee te gaan bij een project
  Diane V.
  Diane V.
  10:14 06 Jul 22
  correcte service van offerte tot plaatsing door vriendelijk personeel
  Diane V.
  Diane V.
  10:10 06 Jul 22
  Correcte afwerking en service (van aanvraag offerte tot eindafwerking)
  André V.
  André V.
  08:34 23 Jun 22
  Correcte prijs. Plaatsing van 2 zware ramen op minder dan 25 minuten zonder poespas. Prachtige service. Een echte aanrader.
  Marc R.
  Marc R.
  11:07 09 Jun 22
  Very good work and very good communication
  Frank D.
  Frank D.
  10:42 19 May 22
  Vlugge afhandeling, stylmensen, proper afgehandeld
  Paul de W.
  Paul de W.
  19:44 17 May 22
  Correcte prijsofferte, perfect uitgevoerd op de voorgestelde termijn door 2 enthousiaste medewerkers.
  TOP!
  Chris B.
  Chris B.
  08:25 13 May 22
  Service en afwerking was optimaal. Ook vriendelijk personeel maakt de samenwerking prettig.
  Nathalie L.
  Nathalie L.
  07:32 20 Apr 22
  Uitstekende opvolging. Duidelijke communicatie en offerte. Kwalitatief!
  Ludo B.
  Ludo B.
  11:05 08 Mar 22
  Prima en snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding, stipte naleving afspraken, klantvriendelijke service, attentvolle plaatser!
  Stefan B.
  Stefan B.
  11:30 24 Feb 22
  Uitstekende communicatie en op opvolging van de vervanging van de oude beglazing van de Veluxramen door HR glas. Ook de ploeg die het werk uitvoerde verdient een pluim.
  sarah “.
  sarah “.
  21:53 18 Feb 22
  Een heel goede ervaring. De herstelling gebeurde snel en correct. Heel vriendelijk personeel!
  Frieda De M.
  Frieda De M.
  10:16 14 Feb 22
  We zijn super tevreden met het werk dat door de firma Weemaes werd opgeleverd. Het onvoorziene extra werk werd zonder probleem opgelost .
  Heel vriendelijk personeel en dit alles aan een gunstige concurrentiële prijs.
  Luc B.
  Luc B.
  09:35 11 Feb 22
  Dit is een zeer correcte en betrouwbare firma. Alles werd uitgevoerd door zeer vriendelijke, correcte werknemers. Alles werd proper achtergelaten. Daarom een dikke merci aan firma Weemaes.
  Ik raad deze firma ten zeerste aan.
  We geven voor alles 10/10.
  Leo B.
  Leo B.
  08:20 24 Jan 22
  De firma werkt zeer correct en zorgvuldig. Ze zijn zeer betrouwbaar. Goed om mee samen te werken.
  Luc R.
  Luc R.
  12:29 14 Jan 22
  Zeer tevreden met de service van deze mensen. Onmiddelijke telefonische reactie na het eerste contact via de website. Correcte en vlotte afhandeling oa ook met de verzekering. Duidelijke informatie aan de telefoon én mensen die de gemaakte afspraken nakomen. Helder advies van de opmeter en een pluim voor Mathias die de plaatsing deed. Top kerel!Ik hoop van harte dat ik ze niet meer nodig heb, want dan zit ik in de miserie maar ALS dat zo is dan ga ik opnieuw met Weemaes in zee.Bedankt voor de goede snelle en correcte afhandeling van mijn dossier.Luc.
  Natalie De M.
  Natalie De M.
  13:40 09 Dec 21
  Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werken (installatie van dubbele beglazing en voorzetraampjes). Correcte en kwalitatieve service op elk vlak. Snelle respons op offerte-aanvraag, heldere mail- en telefonische communicatie, vriendelijke en efficiënte installateurs.
  Jan B.
  Jan B.
  07:36 07 Dec 21
  TOP ervaring door het hele Weemaes team, van A tot Z. Zeer professioneel bedrijf waarbij de klant centraal staat. Hoe glazen zetten een hele leuke ervaring wordt met top kwaliteit tot gevolg. We raden Weemaes bij iedereen aan.
  Natasja F.
  Natasja F.
  12:58 04 Dec 21
  Supersnelle contactopname na verzenden van aanvraag. Diezelfde dag nog wordt er een offerte opgemaakt en een voorschotfactuur verzonden. Na het betalen wordt het benodigde glas meteen gezet en indien in stock, ook snel geplaatst. Mijn velux dakraam was op donderdag gebarsten en op maandag hersteld. TOP! 🙂 Super vriendelijke medewerkers!
  Thijs Van S.
  Thijs Van S.
  15:42 13 Aug 21
  Ons 60 jaar oud glas-in-lood lieten we door hoogrendementsglas met vakverdeling vervangen. De werken werden prima door een heel vriendelijk team uitgevoerd. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat! Merci Weemaes!!!!
  Lennert D.
  Lennert D.
  09:46 07 Jul 21
  Correcte opvolging! Van het eerste contact, het bezoek, de plaatsing zelf en de facturatie! Een echte aanrader! Als vastgoedmakelaar ben ik ervan overtuigd dat deze ingreep een meerwaarde creëert voor de eigenaar en zijn pand! Dit zonder dat er grote kosten en breekwerken aan te pas moeten komen. Mvg Lennert van Derycke vastgoed te Deinze. #deryckevastgoed #vastgoed
  Doordat Weemaes bij onze buurvrouw aan het werk was heb ik hen gecontacteerd. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het geleverde werk. Zeker een aanrader.
  Bernard V.
  Bernard V.
  17:54 10 Jun 21
  ben eerder toevallig bij die firma terechtgekomen, want wij wonen in oostende en dat is niet bij de deur. Ze hebben alle 30 jaar oude beglazing in mijn villa vervangen door hoogrendementsglas. Over heel de lijn een aanrader ! Presales, uitvoering, opvolging, communicatie… allemaal top. Iedereen zowel verkoop, administratie en techniekers zijn vriendelijk en correct. Een uitzondering de dag van vandaag !
  Niko N.
  Niko N.
  07:24 05 Jun 21
  Correcte service en prijs, prima uitgevoerd. Vervanging van glas in schuifdeur.
  Evelien F.
  Evelien F.
  18:19 30 May 21
  Heel tevreden van hun service. Heel goede en vriendelijke communicatie en ook de offerte hadden we snel en netjes ontvangen. Het werk werd uitgevoerd zoals afgesproken en gebeurde heel kwalitatief.
  Isadora C.
  Isadora C.
  17:17 06 May 21
  Een echte aanrader. Snelle offerte, korte wachttijd , perfecte planning en administratie en iedereen is even vriendelijk. Bedankt voor de perfecte service☺️
  Ria Van C.
  Ria Van C.
  13:58 30 Apr 21
  Gezien bij de buren dat ze glas aan het plaatsen waren. Contact opgenomen met het bedrijf en super vriendelijk en professioneel geholpen. Plaatsing sneller dan voorzien en ook het plaatsingsteam professionals zonder meer en bovendien netjes opgeruimd na de werken. 😃 Heel tevreden over onze mooie nieuwe ramen voor een heel scherpe prijs.
  Stig V.
  Stig V.
  09:00 17 Mar 21
  Maandag zoals afgesproken gekomen voor vervanging deel voordeur. Vriendelijke monteurs, vakkundig en in korte tijd alles perfect afgewerkt!! Voor als je glas beter dan deze firma bestaat niet!! Heb je vragen aan de telefoon uiterst behulpzaam. Klantvriendelijkheid ten top!!
  Luccarine Van H.
  Luccarine Van H.
  10:05 27 Feb 21
  Volledige renovatie van het glaswerk gedaan van onze flat. Super gedaan. Alles volgens afspraak, snel en correct. Vakwerk tot en met. Dank aan de twee medewerkers die de plaatsing hebben gedaan. AANRADER.!!!!!
  André H.
  André H.
  12:40 15 Feb 21
  correct , op tijd , goed ingeschat , netjes , vriendelijk
  perfect prijs/kwaliteit
  Erik S.
  Erik S.
  12:52 01 Feb 21
  Zeer vriendelijk, vakbekwame mensen die hun werk op alle gebieden goed doen. Een echte aanrader !
  Lieve Van S.
  Lieve Van S.
  10:42 07 Jan 21
  Vlotte en correcte service!
  Cattoor F.
  Cattoor F.
  10:17 07 Jan 21
  Top classe.goeie service..vriendelijkewerkkrachten
  Mia De B.
  Mia De B.
  13:46 21 Dec 20
  Heel vlotte communicatie.
  Duidelijke afspraken.
  De uitleg klaar en duidelijk, men komt niet voor verrassingen te staan.
  Alles netjes, snel en goed afgewerkt.
  Kim B.
  Kim B.
  12:25 29 Nov 20
  Steeds snelle en correcte reactie op mijn mails. Ook de vervanging van het glas ging vlot. Ik werd zowel via mail als per telefoon op de hoogte gehouden van wanneer iemand zou komen en de plaatser was zeer vriendelijk en beleefd! Ook het resultaat is dik in orde en voor een naar mijn mening correcte prijs.
  Katrien D.
  Katrien D.
  13:37 24 Nov 20
  vlotte service
  correcte manier van werken
  stipt
  Mieke de M.
  Mieke de M.
  10:10 24 Nov 20
  Fantastisch werk geleverd! Zeker aan te raden.
  Jo L.
  Jo L.
  17:35 03 Nov 20
  Een TOP betrouwbaar bedrijf waarbij zowel de prijsafspraken , het project management , de juistheid van de geleverde materialen , de planning en de perfekte uitvoering van de werken een 10/10 scoort !😀
  Bart V.
  Bart V.
  06:58 21 Oct 20
  perfecte afspraken en correcte en uitstekende vaklui goed opgeleid en beleefd. En proper daar zijn niet genoeg woorden voor zo proper dat onze kuisvrouw bijna niks moest opruimen
  Khadija E.
  Khadija E.
  16:20 28 Sep 20
  Zeer tevreden.
  -snelle afhandeling
  -vriendelijk
  - mooi afgewerkt

  Kortom hier moet je zijn voor al je glaswerken 👍
  Bart D.
  Bart D.
  18:34 14 Sep 20
  Een echte aanrader!
  - glasheldere communicatie
  - vlotte service
  - uitstekende plaatsing
  - Top!
  Ellen H.
  Ellen H.
  18:52 03 Sep 20
  Vlotte en vriendelijke service!
  Josie M.
  Josie M.
  09:53 25 Aug 20
  prima service - vlot , vriendelijk..
  aanrader !
  Monique C.
  Monique C.
  07:43 15 Aug 20
  Vlotte service, goed werk, goede prijs. Aangenaam om mee te werken. Beleefd en sympathiek. Zeker een aanrader!
  Martine B.
  Martine B.
  12:51 10 Aug 20
  Snelle en super service!
  Marc V.
  Marc V.
  08:52 03 Jul 20
  heel professioneel team, een aanrader !
  Paul S.
  Paul S.
  17:59 29 Jun 20
  Vlotte en vriendelijke eerste kennismaking. Daarna herstelling. Gebeurde vlot, snel en nadien alles netjes achtergelaten. Zeer vriendelijke man die de herstelling deed.
  Bedrijf aan te raden. Zullen indien nodig nog beroep op dit bedrijf doen. Groetjes Paul Schollaert
  Daniël Van De P.
  Daniël Van De P.
  08:01 29 May 20
  Snel antwoord, vriendelijke en professionele service. Ik raad ze zeker aan 🙂
  Sandra V.
  Sandra V.
  17:49 10 May 20
  vlotte , supervriendelijke en kwaliteitsvolle service: 100% tevreden!
  Marc Claeys B.
  Marc Claeys B.
  10:57 09 Apr 20
  6 vensters : oude beglazing vervangen door hoogrendementsglas. Super gedaan, snelle uitvoering. Uiterst tevreden.
  Nathalie B.
  Nathalie B.
  19:55 02 Mar 20
  Super. Ze reageren direct op je mails, komen hun afspraken na. Tevreden.
  Joachim B.
  Joachim B.
  19:04 07 Feb 20
  Gewoon top! Correct netjes vriendelijk... echte aanrader.
  Caroline Van de V.
  Caroline Van de V.
  16:38 15 Jan 20
  Super goed, heel tevreden en iedereen vriendelijk
  Lieve van L.
  Lieve van L.
  14:29 10 Jan 20
  Zeer zeer tevreden over alles! Professionele, correcte communicatie en uitvoering. Top bedrijf!
  Christel D.
  Christel D.
  15:19 12 Dec 19
  Alles klopt, goede prijs, levering volgens afgesproken tijdstip.
  Vaktechnische, vriendelijke plaatsers. Alles mooi opgekuist, bedankt Miquel, Maarten, Thierry en Joke ! Fijne Eindejaarsdagen !
  Esther L.
  Esther L.
  12:18 02 Dec 19
  Super correcte firma met heel vriendelijke mensen en een perfecte opvolging. Na het opvragen van enkele offertes bleken zij er toch wel met kop en schouders bovenuit te steken qua prijs/kwaliteit. Bovendien waren ze zeer stipt en communicatief. Alle vragen die ik had werden meteen zeer accuraat (en met de glimlach) beantwoord door Joke. En na de werken hebben ze alles ook heel proper achtergelaten. Ingevuld attest voor de aanvraag van je premie meteen in de mailbox. Ik kan niets negatief opmerken. Echt een aanrader.
  Dries D.
  Dries D.
  09:59 19 Nov 19
  Voor glas denk ik dat je er moeilijk betere kan vinden in de streek van Gent. Al van bij de offertes staken ze er met kop en schouder bovenuit. Een perfekte opvolging zowel via telefonisch als persoonlijk (tijdens het op meten) werd gevolgd door een perfekte profesionele plaatsing in no-time. Ik kan deze enthousiaste ploeg enkel maar aanbevelen. Prijs - kwaliteit = uitstekend.
  Luc de R.
  Luc de R.
  09:01 16 Nov 19
  zeer correcte firma en het werk heel goed uitgevoerd !
  Anja K.
  Anja K.
  09:03 16 Jul 19
  Wij zijn heel tevreden van Weemaes Glas en de uitgevoerde werken: Snelle offerte, vriendelijke opmeting, propere en professionele uitvoering, perfecte planning en administratie. Heel erg bedankt!
  Danny Van den B.
  Danny Van den B.
  12:51 11 Apr 19
  Duidelijke communicatie met klant, brengen doordachte oplossingen aan, vlotte uitvoering.
  Simon V.
  Simon V.
  09:34 08 Apr 19
  correct, snel, proper en goed. Wat wil een mens nog meer?
  Saskia S.
  Saskia S.
  15:29 14 Mar 19
  Correcte afspraken en uitvoering der werken.
  Sylvie B.
  Sylvie B.
  08:20 17 Feb 19
  Zeer transparante en duidelijke communicatie, van offerte tot plaatsing. Bedankt Joke!
  Jacques De P.
  Jacques De P.
  16:07 08 Feb 19
  Heel vriendelijke en correcte afhandeling; een aanrader.
  Rifat A.
  Rifat A.
  23:17 16 Jan 19
  snelle en vriendelijke dienst
  aan te raden
  Olivier D.
  Olivier D.
  16:26 11 Dec 18
  Goede service, correcte prijs en snel uitgevoerd! A++
  Jasper H.
  Jasper H.
  20:46 25 Oct 18
  Heel accurate inschatting van het werk in een snel opgeleverde offerte met het juiste advies. Tijdens de dag zelf heel vlotte en propere afhandeling van de werken. Ook heel vriendelijke mensen. Als er nog iets met glas moet gebeuren, dan weet ik zeker wie ik ga bellen.
  Brigitte W.
  Brigitte W.
  11:23 23 Aug 18
  Correct , vriendelijk en vlug ! Super om mee samen te werken. Aanrader !
  Lieve de W.
  Lieve de W.
  19:06 25 Jun 18
  Dikke pluim voor Weemaes Glas!
  Correct, korte wachttijd, super vriendelijk, echte aanrader!
  thx aan de hele ploeg!
  An R.
  An R.
  19:10 20 Jun 18
  Wij zijn supertevreden van Weemaes Glas! Michiel kwam snel ter plekke om een offerte op te maken en Steven & Christophe plaatsten onze hoogrendementsglazen. De service was uitstekend, evenals de klantvriendelijkheid. Dankjewel! Ik beveel jullie alvast aan bij vrienden met een prangende 'glasvraag' 😉
  Lotte V.
  Lotte V.
  12:40 11 Jun 18
  Super vriendelijke mannen die snel en proper werk leveren!
  Verleyen L.
  Verleyen L.
  16:20 16 May 18
  vlotte uitleg door Michiel en goed geleverd werk door de manschappen; ook werd alles keurig en netjes achtergelaten !
  Nancy van V.
  Nancy van V.
  07:28 17 Mar 18
  Heel vriendelijke mensen en heel correct, leveren zeer goed werk en rap.
  Bedankt Michiel en Louis.
  Guido Van W.
  Guido Van W.
  08:46 19 Feb 18
  Perfecte én snelle service!
  Nele D.
  Nele D.
  21:23 26 Nov 17
  Zeer tevreden over Weemaes glas. Vlotte communicatie en mooi werk. Aanrader!
  Britt H.
  Britt H.
  14:15 27 Oct 17
  Een vlotte, zéér vriendelijke service met oog voor kwaliteit en proper werk. Ook hier alleen maar dikke pluimen om uit te delen!
  Veerle Van G.
  Veerle Van G.
  07:55 09 Oct 17
  Zeer tevreden : correcte service, sympathieke mannen en mooi werk !
  Noël V.
  Noël V.
  12:11 02 Sep 17
  Super tevreden
  Korte leveringstermijn.
  Perfecte uitvoering van de herstelling door twee toffe werknemers.
  Jullie verdienen inderdaad een dikke pluim.
  Moesje I.
  Moesje I.
  09:48 23 Aug 17
  De herstelling bij mijn ouders is heel vlot verlopen in hun naam mag ik jullie zeker bedanken. De werknemers hebben heel snel en proper gewerkt. Ze verdienen meer dan een dikke pluim � ze waren ook vriendelijk en beleefd. Groetjes Inge �������
  Sophia De B.
  Sophia De B.
  09:19 24 May 17
  Heel erg tevreden over de service, de uitstekende opvolging en het uiteindelijke resultaat. Bedankt!
  Eddy V.
  Eddy V.
  06:14 21 May 17
  Bedankt voor de perfecte service zeer vlotte afhandeling en zeer bekwame medewerkers
  js_loader

  Waar vind ik Weemaes Antwerpen?

  Je kan enkel op afspraak terecht bij ons team in Antwerpen.

  Heb je een beschadigde ruit of een kapotte glazen deur in Beveren-Waas? Neem contact op met het Weemaes team in Antwerpen.
  Meld je glasschade of maak direct een telefonische afspraak met één van onze collega’s via deze pagina. Onze opmeter komt zo snel mogelijk bij je langs om het glas op te meten. Wij regelen intussen alle papierwerk met je verzekeringen en zorgen ervoor dat je beschadigde glas snel hersteld wordt!

  Weemaes vestigingen in België

  Op zoek naar een Weemaes vestiging in een andere regio of provincie? Hieronder vind je een overzicht van onze andere vestigingen in België.

  Weemaes Gent
  Weemaes Oostkamp
  Weemaes Brussel
  Weemaes Leuven

  Vind je geen vestiging in je buurt? Neem contact op met ons hoofdkantoor in Gent, ze helpen je graag verder!

  Onze klanten geven ons een score van 4.9 op 5

  Bekijk alle reviews