Stormschade aan je ramen?

Zwaar beschadigd glas of een gebroken glazen deur door een storm? Weemaes komt snel ter plaatse om je glas te beveiligen of te herstellen!

Ontvang je offerte voor glasherstel Contacteer ons
Of bel ons gratis voor een beveiliging of spoeddherstelling: 0800 11 879

Glasschade die direct hersteld moet worden?

Glasschade door hevige wind of stormweer komt altijd ongelegen. Dat snappen we!

Bij Weemaes helpen we je snel uit de nood. We zorgen voor een vlotte spoedherstelling of beveiliging van je raam, glazen deur of glazen balustrade wanneer nodig.

We regelen alle administratie voor je verzekering en het herstel, en onze ervaren vakmannen komen je glas vakkundig beveiligen of herstellen. Zo kan jij op twee oren slapen!

Ontvang je gedetailleerde offerte
Of bel ons gratis

Wanneer komen we je glas beveiligen?

Bij een glasbreuk door stormschade komen we je glas beveiligen. Dit kan op twee manieren: met folie of met hout.

Een barst in je raam?
Bij een barst beveiligen we je glas met folie. Je glas kan dan niet meer uit het raamkader vallen dankzij de stevige tape die onze herstellers op je raam of deur bevestigen.

Een gat in je beglazing?
Wanneer je glas volledig verbrijzeld is, door bijvoorbeeld een omgevallen boom, halen we het gebroken glas uit het kader. We vervangen het glas dan tijdelijk door een houten plank.

Vraag je offerte voor een glasherstelling aan

Glasschade door een storm die lelijk thuisgehouden heeft bij je in de buurt? Voor een vakkundig herstel van het glas kan je terecht op ons gratis nummer 0800 11 879.
Gaat het over een kleinere breuk of barst in het glas van je woning, kantoor of winkel? Ook dan helpen we je graag. Vraag hieronder een herstelling aan.

Wat kan je zelf al doen?

Is je glas volledig gebroken? Laat de scherven dan zitten in het raamkader. Onze herstellers verwijderen deze voor jou.

Heb je rolluiken? Doe deze tijdelijk naar beneden.

Neem contact op met je verzekering om de glasbreuk door stormschade aan te geven.

Bel naar ons gratis nummer 0800 11 879 om een beveiliging of spoedherstelling aan te vragen. Bezorg ons indien mogelijk voldoende beeldmateriaal en de (geschatte) afmetingen van het beschadigde glas via mail. Zo kunnen we voor een nog vlottere service zorgen.

Zorg dat de werkruimte vrij is zodat onze herstellers vlot aan het gebarsten raam of de gebroken deur kunnen.

Hoe gaan we te werk bij een securisatie?

1
Verstuur je een aanvraag tijdens de kantooruren? Dan nemen we binnen maximaal 1 werkdag telefonisch contact op met je. Bij code oranje of rood wordt er voor noodoplossingen ook in het weekend permanentie voorzien.
2
In geval van een beveiliging of spoedherstelling bekijken onze planners wanneer onze techniekers het snelst bij je kunnen langskomen.
3
Je ontvangt van ons een factuur voor de beveiliging of spoedherstelling (wanneer deze niet via de verzekering gebeurt). Na betaling komen onze herstellers zo snel mogelijk je kant uit.
4
Eens onze herstellers ter plaatse zijn, kunnen ze ook direct de maten van je gebroken glas opnemen. Zo kunnen we je nieuwe glas direct bestellen.
5
We ruimen alle glasscherven op, nemen alle afval mee en beveiligen je glas met folie of hout. In geval van een spoedherstelling plaatsen we direct je nieuwe glas.
Noodoplossing nodig? Bel ons gratis

Onze klanten geven ons een score van 4.9 op 5

Totaal niet professioneel.Wij wachten nog op onze glas. Wij hadden twee termijnen, maar altijd krijgen wij info "sorry, wij mogen niet komen".... Hoe lang moeten mensen wachten op een product die betaald is? Dat is niet ons probleem dat "iemand kwam naar het werk niet", of "sorry, nu is te laat, dus ik kan niet komen"...... WIJ WACHTEN THUIS, EN JE KOMT NIET!!!
Ewelina
Goede communicatie en een perfecte service.
dirk T.
Heel vlotte en correcte behandeling. Duidelijke afspraken, alle afspraken netjes aangekondigd en een melding 20 min voor aankomst komt zeer goed uit. Uitvoering zeer correct, degelijk en proper afgewerkt. Korte effectieve nabriefing en geen papperassen nodig. Goede afhandeling en snel afgehandeld is dan ook snel betaald. Een pluim voor deze 'krak in glas' kerels van Weemaes.
Jan S.
Weemaes glas heeft een correcte aanbieding, in vergelijking met andere aanbieders. De plaatsing is 100% in orde verlopen. De plaatsers zijn zorgzaam en werken snel en proper!
Guy C.
Firma heeft ondertussen contact opgenomen. Dank je wel.
Lucas D.
Snelle offerte, pro-actieve opmeting en professionele plaatsing door beleefde en vriendelijke vakmensen.
Luc D.
Heel tevreden , snelle respons op vragen , duidelijke prijs op offerte , en goede plaatsing
rino g a B.
na een glasbreuk was er een correcte opvolging, herstelling en afwerking. Top!
Tamara D.
Uitstekend van A tot Z. Vriendelijk, competent, efficiënt, correcte opmeting zodat alle stukken glas daadwerkelijk passen op de dag van de werken, kwaliteitsvolle plaatsing en vlotte afhandeling achteraf in verband met formulieren die door Weemaes ingevuld moeten worden zodat ik een energiepremie kan aanvragen. Niets dan lof. Weemaes is top!
Peter K.
Onlangs gebroken glas in voordeur laten vervangen,werd in minimum tijd en vakkundig hersteld,heel tevreden!!
Marc V.
Heel tevreden! Goede info, vlotte en vriendelijke communicatie en snelle, goede uitvoering van de werken.
Mieke C.
Super vlotte service en correcte communicatie naar afspraken toe! Superprijs-kwaliteit.
Jan H.
Glasherstelling aan de helft van de prijs dan een concurrent en renovatieprofielen en afstandshouders in de kleur die wij wensten, wat de concurrent niet kon.
Mark De B.
Zeer goede communicatie met het bedrijf wat betreft offerte en verdere voorbereiding van de werken.Leveren van topkwaliteit voor werk en opkuis.
benny P.
Heel tevreden van de communicatie met Weemaes Brugge en de uitvoering van de werken.
Jasper V.
Hele vlotte communicatie en correct !
Charlotte H.
Kon ik een 6 geven deed ik het vriendelijke communicatie van kantoor uit ..de werkmannen supper vriendelijk ze kennen hun vak raad ze aan iedereen aan gr uit bredene
Heidi L.
Niet alleen proper gewerkt, ook beleefd en vriendelijk. Correcte afspraak voor de levering en wat extra mag vermeld worden: bij opmeting werd de dikte van het oorspronkelijk raam gemeten, bij de plaatsing werd opgemerkt dat het eigenlijk dikker moest zijn. Ook al was dit op zich geen onoverkomelijke fout, het raam werd op initiatief van de leverancier Weemaes zelf vervangen zonder extra's en weer met correcte lleverafspraak. WARM AANBEVOLEN.Wij zijn super tevreden.
Patrick D.
Correcte afspraken en afwerking
Jean-Pierre V.
Top, medewerkers zijn heel vriendelijk en met kennis van zaken een raam vervangen, proper gewerkt mooie afwerking een aanrader!.Top .bedankt aan team Weemaes .
marc W.
Correcte afwerking en service (van aanvraag offerte tot eindafwerking)
Diane V.
Zeer vriendelijke mensen en correct! De medewerkers hebben zelf gezien dat het raam fout werd opgemeten. Ze gaven onmiddellijk hun fout toe en kwamen de week erna terug met een juist raam. Wij zijn heel tevreden. Dank je wel! (Er werd ook heel netjes gewerkt ☺️)
Lies V.
Afspraken op voorhand werden duidelijk gecommuniceerd en het glaspaneel werd vakkundig vervangen. Topservice!
Edith S.
uitstekende service, administratief OK aan te bevelen aan ieder die een "glazenier" van doen heeft. Proper afgewerkt geen opmerkingen tenzij positief!
Geert M.
Van aanvraag offerte tot en met de definitieve afwerking zeer tevreden van de service.
Patrick B.
Zeer vlotte service een tevreden klant
René V.
Onze ervaring met Weemaes Glas is uiterst positief. Vanaf het eerste contact via email tot de plaatsing van de glasramen op de afgesproken datum en tegen de afgesproken prijs verliep alles vlot. De techniekers die de plaatsing deden waren bekwaam, werkten alles kwalitatief af en waren aangenaam in de omgang met ons.
Pierre E.
Door stormschade hadden wij een gebroken glazen deur. Contact opgenomen met deze firma. Prima communicatie en topherstelling. De gezandstraalde tekening exact hetzelfde als voordien. Bedankt!
Ine V.
Heel goede service en afwerking.
Raphäel De C.
Heel aangename en correcte mensen, zowel telefonisch als ter plaatse. (Ook covid-proof installateur met mondmasker)Aangeraden door KBC verzekering.Professionele service qua opmeting.Kwartier voor aankomst een telefoontje en dit perfect binnen de afgesproken uren. Dergelijke stiptheid is zeldzaam naar mijn ervaringDe installateur liet alles net achter en veegde zelfs zijn voeten aan de mat bij het binnenkomen.Het gebroken glas mooi meegenomen en perfecte installatie van het nieuwe glas zonder enige schade aan de raamlijst.Na een totale renovatie te hebben meegemaakt zijn dit soort firma's een verademing.10/10 aan te raden.
Arno A.
Zeer vriendelijke mensen en alles stipt volgens afspraak.
David D.
correcte informatie, stipte levering, vriendelijk personeel, plaatsing in orde en netjes opkuisen van het werk.
Marie-Jeanne B.
Heldere communicatie en mooi afgeleverd werk.Netjes achterlaten van ‘werf’ tussen de verschillende werkdagen door.
Mathias D.
Werken zeer stipt en proper. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke mensen. Er werd 1 van de ramen fout geleverd, dit werd tijdig en prima opgelost.
Ray W.
Vlotte afhandeling van begin tot einde!Zéér tevreden!
Leen C.
Zalige ervaring. Duidelijke, vlotte communicatie met een handig tracker om te zien wat de status van je aanvraag is, en de plaatser van het nieuwe glas was vriendelijk, professioneel, en vlot!
Raf V.
Een heel fijne ervaring met Weemaes Glas achter de rug. Van offerte tot herstel correct geholpen geweest. Een aanrader!
Nathan R.
Heel professioneel geplaatst , alles verliep vlot en heel vriendelijke plaatsers die het niet teveel vonden om vragen te beantwoorden
ellen D.
Snel geholpen, goede prijs en de man die hier het glas plaatste heeft dat perfect gedaan, ook de offerte en afhandeling via mail liep vlotjes .
Luc M.
Vlot en vriendelijk top in orde Dirk Sanders Varsenare
Dirk S.
Supersnelle contactopname na verzenden van aanvraag. Diezelfde dag nog wordt er een offerte opgemaakt en een voorschotfactuur verzonden. Na het betalen wordt het benodigde glas meteen gezet en indien in stock, ook snel geplaatst. Mijn velux dakraam was op donderdag gebarsten en op maandag hersteld. TOP! :-) Super vriendelijke medewerkers!
Natasja F.
Personeel met vakkennis !Zeer vriendelijk. Opmeten en plaatsen was perfect en houden zich aan de afspraken.
Dany R.
Zeer goed werk afgeleverd, alles netjes opgekuist en super vriendelijke werkmannen. Uitermate tevreden.
Miek G.
Weemaes is glashelder. Communicatie verliep vlot, herstellingen zijn correct uitgevoerd. Een aanrader!
KRIS HUYBRECHTS - VME F.
Correcte offerteVriendelijkZeer correct op gebied van werkwijze (plaatsing, afspraken, ....)Kortom, een firma waar we in de toekomst nog mee willen werken.
Veerle R.
Very good work and very good communication
Marc R.
Alles netjes en professioneel afgewerkt volgens afspraak
Eddy P.
Prima service! Correct vakwerk!
Rony C.
Dit is een héél correct bedrijf! Professioneel van A tot Z, komen afspraken na en zijn effectief goed bereikbaar. Merci voor het mooie werk!
Matthias Van E.
Perfecte organisatie. Zeer vriendelijke mensen aan de telefoon. Correct. Juiste timing. Beleefde en correcte glasplaatsers. Perfect proper werk. Stielmannen. Top.
Bart V.
Een heel goede ervaring. De herstelling gebeurde snel en correct. Heel vriendelijk personeel!
sarah “.
HORRIBLE! Société envoyée par notre assurance pour remplacer la vitre d’une porte fenêtre. Suite à leur travail, la porte fenêtre ne se ferme plus bien et ne coulisse plus correctement.Malgré la prise de contact, ils REFUSENT de venir voir et conseille de mettre un produit qui évidemment ne change rien!Fuyez !
Lau G.
Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werken (installatie van dubbele beglazing en voorzetraampjes). Correcte en kwalitatieve service op elk vlak. Snelle respons op offerte-aanvraag, heldere mail- en telefonische communicatie, vriendelijke en efficiënte installateurs.
Natalie De M.
Over de volledige lijn TOP : duidelijke en tijdige communicatie omtrent de planning van de werken, prima uitvoering van de werken (snelheid, afwerking, netheid,..)
Johan D.
De vervanging van een grote ruit werd snel, correct en professioneel uitgevoerd!
Gerry V.
Geslaagde en propere uitvoering van wegname van het gebroken glas en plaatsing van de nieuwe ruit.Een correcte afspraak maken om te verwittigen dat men binnen10 minuten ter plaatse zal zijn is blijkbaar een moeilijke zaak bij Weemaes Glas.
Adelin Van E.
Snelle offerte, duidelijke afspraken en perfecte uitvoering. Zeer tevreden.
Pieterjan D.
Zeer goede service Snel en kwalitatief
Gfhuf T.
Zeer vlotte communicatie. Vriendelijke medewerkers die heel proper werk leveren. Heel tevreden van deze firma!
Helen M.
Snel en correct
gino V.
correcte service!
henkbovyn
Correcte opvolging en afhandeling, mooi werk!
regine T.
De Plaatsing is heel vlot en vriendelijk gebeurd.Alles mooi opgeruimd verlaten.Merci!
Bart D.
Prima en snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding, stipte naleving afspraken, klantvriendelijke service, attentvolle plaatser!
Ludo B.
De plaatsing en afspraak was perfect. Maar als je in de zetel voor het raam zit is er een vervorming, vermoedelijk een foutje in het glas.
Lieve V.
Fantastische ervaring. Zeer klantvriendelijk en heel professioneel: reeds vanaf de eerste telefonische contacten met de administratie (Hannelore), alsook tijdens de maatopname (Tom) en tijdens de plaatsing van het glaswerk (Gilles, Jente en Thomas). Knap werk afgeleverd door iedereen. Heel tevreden van de aangeboden service. Firma Weemaes, mag oprecht heel fier zijn op haar medewerkers. Een absolute aanrader voor iedereen die een renovatie van glaswerk overweegt.
Arnaud De D.
Top firma,dikke pluim voor iedereen die er werkt. Aanvraag vlot verwerkt en alles vlot opgevolgd. Dikke pluim ook voor het team die de installatie voltooide. Professioneel, snel, top team leider.
Roadrunner de V.
Top!! Top!! Professioneel en supervriendelijk... geweldig werk geleverd!! 👏👏👏
Kate
Our experience with this company has been wonderful. The kindness and professionalism in the contact and follow up in the replacement of our glass window has been absolutely outstanding with our window actually costing less than the original quote. The delivery and installation was ultra professional. All staff seem to be multilingual speaking fluent English French and Dutch effortlessly. I can recommend Weemaes Glass completely and without hesitation. If we ever have to replace glass again we will not look anywhere else. It is very rare to find such excellent service today and this company is a rare and precious find.
C H (.
Alles is verlopen zoals afgesproken ,echt tot in de puntjes, onze dank daarvoor!
cornelius M.
Defect dubbel glas vervangen. Perfecte service!
Johan P.
super bedrijf.mooi werk verricht en super vriendelijke jongensruiten waren snel en proper gezet.ik kon zelfs vlug even mijn rolluik goed poetsen langs binnen.kreeg nog een super goed doekjes er voor.deze zijn nu ook weer nieuwstaat.super bedankt.ik raad iedereen dit bedrijf aan.voor zo een prijsje kan je niet zonder ruiten zijn.
filip V.
Heel tevreden over het geleverde werk! Aangenaam en bekwaam team.Weemaes top.
charlotte V.
Goede service. Correcte afhandeling. Vriendelijke aanpak van zowel de administratie als de plaatser.
Peter Van den B.
Veer verzorgde werken !
Pierre G.
Top firma ! Een aanrader!
Hamdi N.
De firma werkt zeer correct en zorgvuldig. Ze zijn zeer betrouwbaar. Goed om mee samen te werken.
Leo B.
Alles is vlot verlopen.
Samir A.
Sorry, Ik heb mis aangeduid.Het moet zijn zeer tevreden.
Jan V.
Super service. Snel en goed gedaan!
Bart De W.
Goede service : alles verlopen zoals gepland en zeer vriendelijke werknemers.
Dirk H.
Zeer tevreden met de service van deze mensen. Onmiddelijke telefonische reactie na het eerste contact via de website. Correcte en vlotte afhandeling oa ook met de verzekering. Duidelijke informatie aan de telefoon én mensen die de gemaakte afspraken nakomen. Helder advies van de opmeter en een pluim voor Mathias die de plaatsing deed. Top kerel!Ik hoop van harte dat ik ze niet meer nodig heb, want dan zit ik in de miserie maar ALS dat zo is dan ga ik opnieuw met Weemaes in zee.Bedankt voor de goede snelle en correcte afhandeling van mijn dossier.Luc.
Luc R.
Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werken.Duidelijke en goede communicatie; zowel telefonisch als per mail.Stipte en vlotte uitvoering van de werken.
Philippe H.
Een aanrader. Stipte, correcte en fijne samenwerking. Perfect werk geleverd.
Katrien P.
Heel vriendelijk en meedenkend. Goeie service
Mart V.
Enige firma die tamelijk vlug een offerte gaf,daarna is er een persoon nog de juiste opmeting komen maken, 3weken nadien was het glas geleverd en geplaatst .
Bernard D.
Correct, netjes en snelle service. Wat wil je nog meer ? Toppers !!!
christof A.
Zeer content van het werk!Zeer vriendelijk team!Zeer proper gewerkt!
Abedi M.
Top service!!
Dries P.
Ik dank Weemaes voor het goede werk dat ze gedaan hebben en veel geduld en dank hen voor de overuren dat ze gedaan hebben vele dank fantastische mannen en de projectleider voor de opvolging
Nicole F.
TOP ervaring door het hele Weemaes team, van A tot Z. Zeer professioneel bedrijf waarbij de klant centraal staat. Hoe glazen zetten een hele leuke ervaring wordt met top kwaliteit tot gevolg. We raden Weemaes bij iedereen aan.
Jan B.
Zeer goede en duidelijke communicatie, vlotte afhandeling. Zeer tevreden 10/10.
Sammy B.
Snelle en goede service!
Dieter-Jozef V.
zeer vriendelijke en vakbekwame plaatsers.
Philip P.
Schitterende organisatie en service. Precies en ‘proper’ werk! Top.
Jo B.
Heel goeie service en duidelijke communicatie. Supervriendelijk ook!
Marijke De B.
Je collega is op tijd begonnen aan het werk, was vriendelijk en heeft de opdracht perfect uitgevoerd. Dit is reeds de 2de maal in 6 weken. 😀👍
alain H.
Super service, heel te vreden van het proper werk! Echt een aanrader!
jennifer S.
proper en vakkundig werk geleverd
Julian Van Den B.
Wij lieten hoogrendementsglas plaatsen in bestaande kaders en zijn ontzettend tevreden over de vriendelijkheid, service en snelheid van Weemaes. De medewerkers dachten mee na over de beste en meest esthetische oplossing passend bij ons huis. De werken verliepen vlot, werden zeer professioneel uitgevoerd en we ontvingen ook de nodige info voor de aanvraag van een premie. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en bevelen het zeker aan!
An L.
Goede informatie,Professioneel personeel,Goede afspraken.
Eric Van E.
Topservice !
Jan G.
Perfecte professionele service
André G.
Afspraak, opmeten, plaatsen : alles verliep heel vlot!
Marc De F.
alleen maar goede ervaringen met dit topbedrijf - toegewijde mensen - kennis en kunde - topservice !
Xavier B.
Zeer tevreden over plaatsing glasraam. Aanvraag via verzekering correcte en snelle afhandeling.
Gerda Van M.
Zeer tevreden over de vervanging van mijn Veluxglas, Vriendelijke vakman en correcte dienst!
Alain De B.
Vanaf het eerste contact tot de plaatsing van het glas, een vlotte communicatie en professionele uitvoering van de opdracht. Heel tevreden.
Dino S.
Zeer vlotte en efficiënte opvolging, zeer aangename communicatie, prima plaatsing. Iedereen: administratieve medewerker , technieker, plaatsers :zeer vlot en vriendelijk. Je voelt heel duidelijk dat er een zeer goede werksfeer is .Dus ja, heel tevreden klant!
Helena Leni Agni “Agni Leni” F.
Duidelijke communicatie en zeer snelle en vlotte service!Door een grote barst in een hoge rendementsglas deden wij afgelopen maand beroep op Weemaes Glas. Binnen de kortste keren kregen wij alle informatie, kwam er iemand langs voor de opmeting en werd de bestelling geplaatst. Op de door ons gevraagde datum werd vervolgens het raam in de bestaande kaders geplaatst. Wij zijn zeer tevreden!
Helen V.
Werken prima uitgevoerd!
Jean Pierre R.
Responsive communication related to offer, planning and execution. End result is very good.
Bert J.
Klantvriendelijk, professioneel en deskundig wat leidt tot goed resultaat.
Rony S.
Zeer goed aan te raden. Vlotte afhandeling van de formaliteiten. Het vervangen van het glas vlot en proper afgewerkt.
Philippe P.
Heel erg fijn werken met deze firma. Een duidelijke offerte, duidelijkheid over welke stappen er gezet moeten worden, vriendelijke medewerkers, net werk. Kortom: hier moet u zijn voor glasherstellingen en dergelijke...
Directie B.
Topservice.
Barend B.
Van bij de eerste telefonische kennisname vertrouwen gevonden. Zeer vlotte afhandeling van bestelling tot einde werk. Vriendelijk en behulpzaam. Zeer vlot team, ook bij minder goed weer. Uitvoering = prima.Kan ik aanbevelen.
ROLAND D.
Gewoon Super !!!!Zeer professionele aanpak van begin tot einde...Zowel aan de telefoon als ook bij je thuis zeer klantvriendelijk.Zeker aan te bevelen .Dank u wel Weemaes !!!!
Jorge S.
Topper! Ik heb de mensen spijtig genoeg zelf niet kunnen zien omdat zij mijn glas zijn komen steken terwijl ik aan het werk was, maar ik had daar het volste vertrouwen in en terecht! Telefonisch super vriendelijk ook. Beste glazenmaker voor mijn persoonlijke ervaring. Mijn glas komt vanaf nu ALTIJD van bij jullie ;) EEN DIKKE MERCIE AAN HET TEAM WEEMAES ♥
killbill
Snelle en degelijke uitvoering.Enkel de planning betreffende aanvangsuur van de plaatsing zou wat specifieker kunnen.
Emmanuel V.
js_loader

Wordt een beveiliging gedekt door je verzekering?

De terugbetaling van een beveiliging door de verzekering hangt af van je polis. Bij glasbreuk geef je de schade best eerst aan bij je verzekeringsmakelaar en kan je nagaan of een beveiliging van je glas ook gedekt wordt. Hou er ook rekening mee dat er vaak een franchise geldt, en dat je in bepaalde gevallen de volledige kost van de beveiliging zelf zal moeten dragen.

Voor de herstelling van glasbreuk door stormschade kan je wel steeds aankloppen bij je verzekering. Je kan dan beroep doen op de waarborg stormschade van je brandverzekering.

Weemaes werkt samen met de meeste Belgische verzekeringsmaatschappijen.

Onze verzekeringspartners