Enkel en dubbel glas vervangen in Ronse

Beter isoleren en energie besparen? Voorkom warmteverlies en laat je oude ramen vervangen door Weemaes in Ronse.

Krijg je gratis offerte

Vervang je oude ramen en bespaar energie

Ben je van plan om je huis te renoveren? Begin bij het beter isoleren van je ramen.

Na je dak is oud glas is dé oorzaak van warmteverlies. Door je glas te laten vervangen in hoogrendementsglas isoleer je tot 6 keer beter.

Je huidige raamkaders worden behouden waardoor de werken minder ingrijpend zijn en het kostenplaatje minder hoog oploopt.

Bovendien kan je gebruik maken van de Mijn VerbouwPremie voor het vernieuwen van je glas.

Vermijd energieverlies en laat je oud enkel of dubbel glas vervangen door hoogrendementsglas in Ronse door Weemaes.

Krijg een prijsindicatie voor je glasrenovatie
We behouden je oorspronkelijke kaders

Zijn je raamkaders nog in goede conditie? Dan volstaat het om enkel het oud glas te vervangen. Het is namelijk door je oud glas dat de meeste energie verloren gaat. Je kader behouden bij een raamisolatie is veel voordeliger voor je renovatiewerken, mét hetzelfde resultaat.

Types hoogrendementsglas

Ons team vervangt je oud enkel of dubbel glas door hoogrendementsglas met een U-waarde van 1.0. Wens je nog extra kenmerken toe te voegen aan je nieuwe glas? Wij luisteren graag naar je wensen.

Premie voor glasrenovaties

Met het beter isoleren van je glas kun je alleen maar winnen. De Mijn VerbouwPremie is een tegemoetkoming voor het vervangen van oud glas in een gebouw van minstens 15 jaar oud. De premie voor hoogrendementsglas bedraagt €16/m².

Laat je enkel of dubbel glas vervangen door Weemaes in Ronse

Bel 0800 11 879 voor meer info of vul het formulier hieronder in voor een vrijblijvende offerte:

 • Hoeveel ruiten wil je laten vervangen? Heb je nu enkel of dubbel glas? Heb je houten, pvc of aluminium raamkaders? Wat wil je bereiken met je glasrenovatie: besparen op je energieverbruik, betere geluidsisolatie,... ?
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: gif, png, jpg, jpeg, pdf, doc, docx, xls, xlsx, zip, jpg, jpeg, Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 20.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Johan Meersman
  Johan Meersman
  1695907294
  Na problemen met silicone sporen op het glas, heeft de projectleider Bram er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen. Waar hij ook in geslaagd is.Een bedrijf om zeker aan te raden!Mvg Ericia en Johan
  Zeer professioneel over de ganse lijn zowel bij eerste contact telefonisch, opmeting als plaatsing perfect uitgevoerd super firma 👌👌👌👌👌
  Echt zeer tevreden van Weemaes, een gebroken glas achter mijn volière zeer vakkundig hersteld.De service en de dienstverlening waren top.Een van de beste firma's op het gebied van klantvriendelijkheid.Luistert echt naar de klant en doet wat de klant wenst.Een echte aanrader en dus voor mij een dikke 10 op 10
  All the work is done at a professional level.
  Bruno Vanhove
  Bruno Vanhove
  1694948457
  Betrouwbare zaak!, concurrentiële prijs, kreeg vriendelijke vakmensen over de vloer , klant is koning, zoals het vroeger was👍, zou ik zeker aanraden !
  Super geolied team over de vloer gehad in Eeklo om ons muurhoog raam te vervangen. 7 man sterk heeft de klus geklaard In een uurtje tijd. Ons huis is omringt door een grote haag en hiervoor hadden ze een kraantje mee om het glaswerk over te zetten. Ze zijn op alles voorzien. Als er nog ramen vervangen moeten worden gaan wij zeker weer naar weemaes glas.
  Vallaey Genny
  Vallaey Genny
  1693821498
  Correcte plaatsing
  Ivo Michiels
  Ivo Michiels
  1692511649
  Goed werk geleverd, snel en professioneel.
  Bouchra T
  Bouchra T
  1692455424
  Vlotte service!
  Phoebe Ameye
  Phoebe Ameye
  1692343857
  Duidelijke en snelle communicatie doorheen het hele proces. Komen gemaakte afspraken na. Kwalitatief ook in orde.
  Piet Baertsoen
  Piet Baertsoen
  1692095691
  Perfecte en vriendelijke service. Zowel van de administratie en van de opmeter en de plaatser. Beide uithangbord voor hun firma. Na plaatsing werd alles netjes opgekuist. Zeer tevreden!
  Een ingewikkelde glasbreuk is perfect hersteld. Uitstekende service!
  Vriendelijke personen. Vlotte service.
  Ella Engels
  Ella Engels
  1689590068
  Heel tevreden, vriendelijke opmeter en plaatsers, gaven telkens uitleg ook. Snelle professionele uitvoering en alles werd heel proper achtergelaten (ze hebben zelfs geveegd!). Aanrader!
  Ella Engels
  Ella Engels
  1689587253
  Perfect geholpen met het probleem, vriendelijk, punctueel, uitleg bij het opmeten en heel propere plaatsing van het nieuwe glas. Er werd zelfs geveegd nadien!! Geen rommel achteraf, echt een droom!
  Didier Dewitte
  Didier Dewitte
  1689004201
  Duidelijk, snel en goed uitgevoerd
  Stone Head
  Stone Head
  1688818872
  perfecte herstelling van mijn raam, dank !
  Gudrun Bauwens
  Gudrun Bauwens
  1688375908
  Heel vlotte servcie, komt afspraken na en herstelling is in orde
  Ik ben buitengewoon teleurgesteld over mijn ervaring met Weemaes Glas. Ik had hen ingehuurd voor het plaatsen van een spatwand in de keuken, maar helaas is bijna alles fout gegaan wat er fout kon gaan.

  Ten eerste was de levertijd een complete misser. We hadden afgesproken dat de spatwand binnen 2 maanden geleverd zou worden, maar uiteindelijk duurde het maar liefst 4-5 maanden vooraleer plaatsing van de spatwand.

  Daarnaast waren er herhaaldelijk problemen met afspraken. Ik had meerdere keren contact opgenomen om de planning te bevestigen, maar keer op keer werden de afspraken niet nagekomen. Dit gebrek aan professionaliteit en respect voor mijn tijd was zeer frustrerend.

  Op de dag van de plaatsing waren ze maar liefst 4 uur te laat, zonder enige voorafgaande waarschuwing. Dit zorgde voor nog meer vertraging in mijn planning en zorgde voor veel ongemak. Bovendien was de plaatser alleen aanwezig, omdat zijn kompaan ziek was. Zijn kompaan zat in het busje en kwam alleen om de strikt noodzakelijke taken uit te voeren, wat het proces nog langer deed duren en de kwaliteit van het werk mogelijk beïnvloedde.

  Al met al kan ik Weemaes Glas niet aanbevelen op basis van mijn ervaring. De vertragingen, gebrek aan communicatie en onprofessioneel gedrag zijn niet acceptabel. Ik had veel hogere verwachtingen van een gerenommeerd bedrijf, maar helaas werden deze niet waargemaakt.
  Ik ben buitengewoon teleurgesteld over mijn ervaring met Weemaes Glas. Ik had hen ingehuurd voor het plaatsen van een spatwand in de keuken, maar helaas is bijna alles fout gegaan wat er fout kon gaan.Ten eerste was de levertijd een complete misser. We hadden afgesproken dat de spatwand binnen 2 maanden geleverd zou worden, maar uiteindelijk duurde het maar liefst 4-5 maanden vooraleer plaatsing van de spatwand.Daarnaast waren er herhaaldelijk problemen met afspraken. Ik had meerdere keren contact opgenomen om de planning te bevestigen, maar keer op keer werden de afspraken niet nagekomen. Dit gebrek aan professionaliteit en respect voor mijn tijd was zeer frustrerend.Op de dag van de plaatsing waren ze maar liefst 4 uur te laat, zonder enige voorafgaande waarschuwing. Dit zorgde voor nog meer vertraging in mijn planning en zorgde voor veel ongemak. Bovendien was de plaatser alleen aanwezig, omdat zijn kompaan ziek was. Zijn kompaan zat in het busje en kwam alleen om de strikt noodzakelijke taken uit te voeren, wat het proces nog langer deed duren en de kwaliteit van het werk mogelijk beïnvloedde.Al met al kan ik Weemaes Glas niet aanbevelen op basis van mijn ervaring. De vertragingen, gebrek aan communicatie en onprofessioneel gedrag zijn niet acceptabel. Ik had veel hogere verwachtingen van een gerenommeerd bedrijf, maar helaas werden deze niet waargemaakt.
  silvy verhaeghe
  silvy verhaeghe
  1688021764
  Mooi en snel hersteld,vriendelijk.Van hun woord.
  Laura Strobbe
  Laura Strobbe
  1687936743
  Heel vriendelijke professionele stielmannen! Heel tevreden van de service. Klein barstje in raam bij plaatsing (kan gebeuren) maar wordt goed en snel opgelost: nieuw raam wordt direct besteld en krijgen nog telefoontje dezelfde dag.
  Cecile Vanacker
  Cecile Vanacker
  1687695015
  Na lang zoeken ben ik bij de firma Weemaes terecht gekomen . Bij ons 6 velux vensters voorzien van nieuw glas . Vanaf de eerste aanvraag tot plaatsen is alles goed en snel verlopen . De werkmannen waren super vriendelijk en hebben alles zeer mooi en proper afgewerkt . Wij zijn dan ook super content en zou iedereen deze firma aanprijzen. Een zeer tevreden klant
  A Dv
  A Dv
  1687176753
  Een echte aanraderTwijfel niet deze firma zijn toppersDakraam stuk op nog geen 30 min oud eruit nieuw erinWerken super goed afTelefoon of via mail wordt je direct geholpen
  mooi werk afgeleverd
  vlug
  Vriendelijk
  je wordt vlug geholpen via mail of telefoon
  een echte aanrader dit bedrijf
  aarzel zeker niet om dit bedrijf te nemen
  Marleen Wets
  Marleen Wets
  1687076134
  Vriendelijk personeel, gedetailleerde informatie, duidelijke afspraken, geen lange wachttijden, heel correct. Super tevreden
  Andre Vermeire
  Andre Vermeire
  1686914880
  Aangenaam samenwerken met deze zeer correcte firma!
  wim ongenaert
  wim ongenaert
  1686334267
  zeer perfect gedaan en vriendelijk personeel
  muziek moniek
  muziek moniek
  1686305676
  Efficiënt! Schappelijke prijzen. Vlot! Héél tevreden! Aanrader!
  Rik Vanhooren
  Rik Vanhooren
  1685429648
  Super service bij Weemaes.Personeel is mega-gemotiveerd. Dikke pluim voor alle medewerkers die langsgekomen zijn. Een kleine fout werd meteen aangepakt en hersteld. Professionele handelingen.Een aanrader aan ieder die nieuwe glazen wenst te plaatsen in de woning.RIK VANHOOREN - Brugge
  Zeer correct en vriendelijk en heel professioneel
  Heel correcte opvolging van ons dossier voor het vervangen van glas in bestaande ramen. Afspraken worden perfect nagekomen van offerte tot plaatsing.Kortom, heel tevreden, - aan aanrader.Niet onbelangrijk, marktconforme prijzen!
  Robert Van Kelf
  Robert Van Kelf
  1684500718
  Alles was O.K.Vriendelijk en efficiënt personeel,zowel op de werf als op kantoor.Opnieuw glas nodig? Niet twijfelen:Weemaes doet het goed!!
  Heel vriendelijk en professionele medewerkers.
  Franky Pattyn
  Franky Pattyn
  1683956050
  super ervaring
  Zeer pprofessioneel, stipt, zeer zorgzaam. UITSTEKEND
  pieter decorte
  pieter decorte
  1683395293
  Afspraken worden telefonisch gemaakt en daarna steeds bevestigd via mail. Na de telefonische contact wat precies moest gebeuren, kwam weemaes opmeten en na productie ruit werd die correct geplaats. Vriendelijk personeel en steeds werd tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden.
  Dirk Alfvoet
  Dirk Alfvoet
  1683392871
  Perfect +++++
  Freddy Willaert
  Freddy Willaert
  1683020201
  Velux glas vervangen door 2 bekwame vriendelijke techniekers .Netjes en snel uitgevoerd .
  Sonja D'Hulster
  Sonja D'Hulster
  1682673032
  Zeer tevreden over de werkwijze en de organisatie van de firma.Zeker een aanrader.
  Koen Platteau
  Koen Platteau
  1682660271
  Heel correcte firma.
  Duidelijke afspraken qua timing.
  Heel goeie, vriendelijke werkmannen die hun stiel echt kennen. Bedrijf is zeker een aanrader !!
  Snelle afhandeling, vlotte communicatie en vriendelijke medewerkers. Aanrader!
  Koen Platteau
  Koen Platteau
  1682150651
  Topservice. Correcte planning. Heel vriendelijke stielmannen ! Zeker een aanrader om samen te werken.
  Vlot, vriendelijk, vlug geplaatst en verzorgde afwerking. Een aanrader!
  zeer degelijke firma in alles topteam sterk aan te bevelen
  Dirk Claeyssens
  Dirk Claeyssens
  1679476072
  Zeer snelle respons, goede timing en vriendelijke werknemers.
  Rik Vanhooren
  Rik Vanhooren
  1679040625
  23 nieuw glas gestoken met een 3 dubbele isolatiewaarde na aanbeveling van onze zoon Tim Vanhooren die een functie bekleedt in Domus Mundi in Gent.Wijze van meeting en check door uw medewerker Bram verliep vlekkeloos. Zelfs de uitmeting van een ovalen oog werd minuscuul uitgewerkt met een prachtig resultaat.Het plaatsen van het nieuw glaswerk werd door ware professionelen uitgevoerd. Medewerkers Stef en Kiano zijn topmensen waar u trots mag op zijn.Kortom : een pluim voor het bedrijf, de wijze van werken en het resultaat.RIK VANHOOREN 17.03.23
  Bestaande dubbel glas vervangen door HR- glas.Zeer vlotte plaatsing en afwerking op afgesproken datum.
  Zeer tevreden vanaf aanvraag tot uitvoering, proffessioneel en duidelijke communicatie. Toffe plaatsers van deurraam. Dikke PLUIM 👌👌👌 10/10
  Lucas Dierckx
  Lucas Dierckx
  1678017176
  Firma heeft ondertussen contact opgenomen. Dank je wel.
  Martin Amelynck
  Martin Amelynck
  1676617731
  Zeer tevreden, professioneel en goeie duidelijke communicatie!
  Heel correcte firma & mooi werk geleverd.Erg Professioneel!
  Heel professionele reactie naar interventie voor glasbreuk, heel vriendelijk en behulpzaam bij onthaal/planning, zoeken naar oplossingen. Ook tijdens de opmetingen kreeg ik bijkomende informatie. Ik heb er alle vertrouwen in dat herstel even goed zal verlopen.
  Samuel Verheye
  Samuel Verheye
  1676044821
  Vanaf het eerste contact, de offerte tot aan de uitvoering van de werken krijgt dit bedrijf van mij een 10/10!Het is geen sinecure om 46 dubbelglasruiten te vervangen door HR++ ruiten over 3 verdiepingen. De maatopname en offerte liepen perfect. De werken werden uitgevoerd door een team van 3 professionals die de klus klaarden in 2 dagen. Zelden zo’n hecht team bezig gezien die kwaliteit levert tot in de kleinste details.Ik ben een zéér tevreden klant die u dit bedrijf ten zeerste aanraadt !
  Henk Gheysen
  Henk Gheysen
  1675333028
  Alles perfect georganiseerd en uitgevoerd. Vriendelijke plaatsers. Nadien volledig opgeruimd. Perfect!!
  Zeer vakkundig en klantvriendelijk bedrijf. Ze hebben bij ons bestaand dubbel glas vervangen door hoog rendements-glas met behoud van de bestaande houten ramen. Proper werk en vriendelijke mensen. Prijs is zeer competitief in vergelijking met het vervangen van ramen. Zeker een aanrader.
  Mart
  Mart
  1670491067
  zeer goede service, snelheid van interventie en zeer professioneel, raad ik aan
  koen torreele
  koen torreele
  1670167801
  zij waren de enige firma die geen probleem maakte om een dubbele glazen deur te verhogen. bij andere dienden we al deurpompen te vervangen en nieuwe glazen deuren te bestellen want ze konden niks garanderen
  Bert Comeyne
  Bert Comeyne
  1670152835
  Correcte afhandeling van bestelling en plaatsing.Zeer professionele en vriendelijk plaatsers.
  Jean-Luc Brun
  Jean-Luc Brun
  1669917536
  Alles perfekt voor ons ! 👍
  Martine Himpe
  Martine Himpe
  1669543440
  Alles is goed verlopen zowel voor de afspraken en ook de opvolging van de werken. wij zijn tevreden van het resultaat en de samenwerking. Jullie firma is een aanrader.
  Snelle levering. Zeer vriendelijke werklui en werken uiterst net.
  NathalieD
  NathalieD
  1667548017
  Very professional and reactive
  Huis van 1935 laten voorzien van HR++ glas met maximaal behoud van de bestaande pitch-pine originele ramen. Super mooi gedaan en alles perfect opgekuist, dikke duim en een aanrader!
  Allemaal super, van offerte tot plaatsen. Weemaes is zeer gemakkelijk bereikbaar, communicatie gaat snel en professioneel en de plaatsing is zeer klantvriendelijk, proper en degelijk. terechte 5 sterren.
  Joseph De Wolf
  Joseph De Wolf
  1666252593
  Uitstekend werk en service ! Zeer tevreden.
  Gerda De dene
  Gerda De dene
  1666186094
  Zeer tevreden. Goede snelle opvolging. Correcte info en professionele plaatsing. Een aanrader.
  Heel goede communicatie alsook vlotte bezorging en installatie vriendelijke en vlotte werkmannen top..
  Tom Deseyn
  Tom Deseyn
  1664113582
  Goede service door Joke vooraf met duidelijke uitleg. Het installatie team was leuke bende die ook nog heel wat energietips mee gaf. Een aanrader.
  Moestuin TV
  Moestuin TV
  1664113270
  Goede service door Joke vooraf met duidelijke uitleg. Het installatie team was leuke bende die ook nog heel wat energietips mee gaf. Een aanrader.
  Weemaes heeft een lek raam vervangen op de 7de verdieping. Niet eenvoudig zeker omdat het een raam van bijna 3 meter was en 120 kg woog. Ze hebben alles keurig gedaan en netjes opgeleverd. Voor een volgende klus bellen we hen zeker weer.
  duidelijke afspraken, correcte uitvoering
  Vlotte service!
  Yves Drubbel
  Yves Drubbel
  1662535465
  Het professionalisme van dit bedrijf mag met stip worden vermeld! Heel snelle en efficiënte communicatie, bijzonder responsieve opvolging en een pluim voor het team die de herstelling kwam uitvoeren. Vlot, beleefd, prima vakmanschap en alles zeer netjes opgeruimd na de herstelling. Ik kan dit bedrijf heel sterk aanbevelen.
  Zeer mooie service, klantvriendelijk en professioneel. Een echte aanrader!
  Luc Melis
  Luc Melis
  1661243979
  Snel geholpen, goede prijs en de man die hier het glas plaatste heeft dat perfect gedaan, ook de offerte en afhandeling via mail liep vlotjes .
  Rudi Galle
  Rudi Galle
  1660731057
  Zeer goede afspraken. Vlugge service. Dubbel glas vervangen door hr++ van 1 raam. Afwerking perfect en onmiddellijk resultaat door veel minder geluid in huis.
  Marc Leysen
  Marc Leysen
  1660678780
  Vlot en aangenaam over de hele lijn. Duidelijke informatie, bedrag van raming, offerte en factuur identiek. Heldere, open communicatie. Flexibel in de planning (plaatsing 2x verplaatst in agenda op mijn vraag). Perfecte afwerking, in kleur naar keuze. Ondertussen voeren de mannen ook enkele kleinere herstellingen uit aan de ramen, en leggen ze dat uit. Werkelijk voorbeeldig.
  Snelle en goede service!
  An Leenders
  An Leenders
  1659944017
  Wij lieten hoogrendementsglas plaatsen in bestaande kaders en zijn ontzettend tevreden over de vriendelijkheid, service en snelheid van Weemaes. De medewerkers dachten mee na over de beste en meest esthetische oplossing passend bij ons huis. De werken verliepen vlot, werden zeer professioneel uitgevoerd en we ontvingen ook de nodige info voor de aanvraag van een premie. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en bevelen het zeker aan!
  Gerry Vergult
  Gerry Vergult
  1657436443
  De vervanging van een grote ruit werd snel, correct en professioneel uitgevoerd!
  Yvan Verhaeghe
  Yvan Verhaeghe
  1657271677
  Van bij de offerte tot de afwerking is alles fantastisch verlopen en daarom een 10/10 en aan iedereen aan te bevelen om met jullie in zee te gaan bij een project
  Diane Verreyken
  Diane Verreyken
  1657102477
  correcte service van offerte tot plaatsing door vriendelijk personeel
  Diane Verreyken
  Diane Verreyken
  1657102209
  Correcte afwerking en service (van aanvraag offerte tot eindafwerking)
  Alles is perfect verlopen (vlotte communicatie, punctueel, hoge kwaliteit)
  Correcte prijs. Plaatsing van 2 zware ramen op minder dan 25 minuten zonder poespas. Prachtige service. Een echte aanrader.
  frits verspille
  frits verspille
  1655970318
  Deskundige aanpak van bij het begin tot afwerking. Ook communicatie is top.Doet plezier om met zo'n firma te mogen werken uitvoeren.
  Hanne
  Hanne
  1655923111
  Zeer tevreden, vlotte communicatie
  Jan Herreman
  Jan Herreman
  1655812288
  Super vlotte service en correcte communicatie naar afspraken toe! Superprijs-kwaliteit.
  Albert Laloyaux
  Albert Laloyaux
  1655380884
  zeer tevreden voor de uitgevoerde werken-proper afgewerkt-homogene ploeg met beleefde jongens.ook aan de telefoon bekwame en vriendelijkemensen.firma weemaes aan de top.Dank u
  Bart Parewijck
  Bart Parewijck
  1655363220
  Professionele aanpak, van offerte tot en met oplevering. Alle afspraken netjes nagekomen, duidelijke communicatie.Ik heb een ventillatie rooster laten steken in 2 ruiten. Zeer tevreden.
  Maes Hilde
  Maes Hilde
  1655130456
  Maandag, 7 juni onze nieuwe glaspartijen geïnstalleerd gekregen na inbraak. Opmeting was perfect, uitvoering van de werken zeer goed gedaan. Topteam over de vloer gekregen en nog geen seconde spijt gehad dat we voor Weemaes gekozen hebben.
  Spock Ceulemans
  Spock Ceulemans
  1655122223
  Very satisfied, nice people, good quality! Do not hesitate if you need quality glass and professional installation.
  Tom Roes
  Tom Roes
  1655114068
  Opmaken van offerte en herstelling werden correct uitgevoerd, gemaakte afspraken over tijdstip werden stipt nageleefd, hersteller was vriendelijk en heeft alles keurig opgeruimd en netjes achtergelaten. Goed geïnformeerd over wachttijd voordat raam kon gekuist worden en wanneer silicone kon overschilderd worden.
  Marc Reunis
  Marc Reunis
  1654772822
  Very good work and very good communication
  Luc De Grave
  Luc De Grave
  1654332113
  Zeer tevreden van vervangen dg door hoog rendements glas vanaf offertes tem plaatsing zeer correcte afspraken(firma aan te bevelen)
  Bert Kuijl
  Bert Kuijl
  1653320098
  Zeer tevreden met het contact met het afspraken bureau, met dedefinitieve opmeting en de snelle plaatsing van de vensters.Ik geef nooit 5 sterren omdat er altijd ruimte voor verbetering is maar die verdienen ze eigenlijk wel.
  Frank Descamps
  Frank Descamps
  1652956971
  Vlugge afhandeling, stylmensen, proper afgehandeld
  Paul de Winne
  Paul de Winne
  1652816697
  Correcte prijsofferte, perfect uitgevoerd op de voorgestelde termijn door 2 enthousiaste medewerkers.
  TOP!
  Chris Bauwens
  Chris Bauwens
  1652430358
  Service en afwerking was optimaal. Ook vriendelijk personeel maakt de samenwerking prettig.
  Inge Sedeijn
  Inge Sedeijn
  1652386658
  Ik ben zeer tevreden over de opvolging van mijn dossier en de geleverde werken. Professionele houding van iedereen binnen de firma.
  Roger Martin
  Roger Martin
  1652291102
  ernstige benadering
  Uitstekende opvolging. Duidelijke communicatie en offerte. Kwalitatief!
  Afspraken worden nagekomen, professionele plaatsing.Aanrader!!
  Vriendelijk personeel, zeer belangrijk voor een bedrijf.
  Hilde Thomas
  Hilde Thomas
  1648552521
  Heel het scenario van aanmelding , offerte, communicatie ,uitvoering/werknemers....tot afronding opdracht was meer dan ok.
  Melanie
  Melanie
  1648322164
  Snelle respons. Vriendelijk personeel. Deskundige uitvoering.
  stephan creelle
  stephan creelle
  1648130393
  Zeer vlotte samenwerking. Heldere en vlotte communicatie, snelle opvolging. Zeer professionele samenwerking, leuk om met zo een bedrijf zaken te doen.
  Erik Bal
  Erik Bal
  1647068717
  Zeer goede service, prima firma die zich houdt aan de afspraken, zeer tevreden klant, dank u
  Ludo Beeckmans
  Ludo Beeckmans
  1646737557
  Prima en snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding, stipte naleving afspraken, klantvriendelijke service, attentvolle plaatser!
  Stefan Bovin
  Stefan Bovin
  1645702200
  Uitstekende communicatie en op opvolging van de vervanging van de oude beglazing van de Veluxramen door HR glas. Ook de ploeg die het werk uitvoerde verdient een pluim.
  Erwin
  Erwin
  1645536835
  Vlotte en eerlijke afhandeling
  Een heel goede ervaring. De herstelling gebeurde snel en correct. Heel vriendelijk personeel!
  koendexta
  koendexta
  1644836808
  Vlotte communicatie, duidelijke afspraken.Vlotte en propere plaatsing.
  Frieda De Meyer
  Frieda De Meyer
  1644833773
  We zijn super tevreden met het werk dat door de firma Weemaes werd opgeleverd. Het onvoorziene extra werk werd zonder probleem opgelost .
  Heel vriendelijk personeel en dit alles aan een gunstige concurrentiële prijs.
  Zopas mijn gewoon dubbel glas laten vervangen door super isolerend glas en super tevreden van de uitvoering van de werken. Tip top in orde.Als je gewoon dubbel glas hebt en de ramen zelf zijn nog in orde niet twijfelen en vervangen door super isolerend glas. Mijn glas was 2.8 en nu naar 1 gegaan.
  Luc Becquart
  Luc Becquart
  1644572123
  Dit is een zeer correcte en betrouwbare firma. Alles werd uitgevoerd door zeer vriendelijke, correcte werknemers. Alles werd proper achtergelaten. Daarom een dikke merci aan firma Weemaes.
  Ik raad deze firma ten zeerste aan.
  We geven voor alles 10/10.
  Jeroen Fischer
  Jeroen Fischer
  1644239973
  Quick and correct service.
  cosaert dirk
  cosaert dirk
  1643284460
  Zeer goede service en zeer vriendelijk
  guy liebaut
  guy liebaut
  1643278425
  Goede communicatie, snelle service, correcte prijs
  Leo Boiy
  Leo Boiy
  1643012401
  De firma werkt zeer correct en zorgvuldig. Ze zijn zeer betrouwbaar. Goed om mee samen te werken.
  Vervanging dubbel glas door hoogrendementsglasHeel goede serviceZeer correct in afspraken zowel ivm offerte als ivm tijdstip plaatsing en plaatsing zelfAlles nadien netjes opgeruimdNa plaatsing, telefoon met vraag of alles goed was verlopenAan te raden bedrijf. 'n Dikke pluim!!!
  Nele Sels
  Nele Sels
  1642459145
  Zeer correct in omgang, vlotte service, geleverd volgens plan, proper afgewerkt, mooi opgeruimd, nadien checken of alles goed verlopen was bij de klant, sneller facturatie. Kortom top!Efficiënt, correct en vriendelijk.
  eddie de baere
  eddie de baere
  1642413023
  De werken, vervangen van ramen, werden zeer correct uitgevoerd. De ervaren jonge werklui leveren puik werk af. Alle werken werden ook onmiddellijk opgevolgd door het bureau. We zijn uiterst tevreden over de firma.Eddie De BaereMaldegem
  Luc Rous
  Luc Rous
  1642163376
  Zeer tevreden met de service van deze mensen. Onmiddelijke telefonische reactie na het eerste contact via de website. Correcte en vlotte afhandeling oa ook met de verzekering. Duidelijke informatie aan de telefoon én mensen die de gemaakte afspraken nakomen. Helder advies van de opmeter en een pluim voor Mathias die de plaatsing deed. Top kerel!Ik hoop van harte dat ik ze niet meer nodig heb, want dan zit ik in de miserie maar ALS dat zo is dan ga ik opnieuw met Weemaes in zee.Bedankt voor de goede snelle en correcte afhandeling van mijn dossier.Luc.
  Jo .VDDaele
  Jo .VDDaele
  1640508543
  Prima ervaring van offerte tot uitvoering. Dank aan het ganse team
  Absoluut aan te bevelen
  Tine Ganne
  Tine Ganne
  1639573139
  Samenwerking met het bedrijf was zeer positief! Vriendelijk personeel aan de telefoon, en ook de installateur van het raam was perfect op tijd (vroeger zelfs!) en uitermate vriendelijk! Geen enkele klacht!
  Bij Weemaes terecht gekomen via een groepsaankoop door provincie Oost-Vlaanderen. We zijn tevreden over de geleverde werken. Installatie van ongeveer 28m² is vlot gegaan en hiervan geen last ervaren. Professionele werklieden die respect hebben voor huis en omgeving. Een kleinere investering qua renovatie maar duidelijk een betere isolatie en daar bij horend binnentemperatuur. Dit was simpelweg een goede investering.
  Ik ben zeer tevreden van het uitgevoerde werk ( vervangen van bestaand dubbel glas door hoogrendementsglas ). Het werk werd professioneel en proper uitgevoerd zonder beschadigingen aan mijn bestaande ramen. Ook het oude glas en afval werd meegenomen. Vriendelijke werkmannen. Ook administratief is alles vlot verlopen: het opmeten en de prijsofferte, factuur volgens de offerte en na een paar dagen had ik reeds mijn attest voor de premie. Een dikke pluim voor deze firma en doe zo verder!
  Natalie De Man
  Natalie De Man
  1639057246
  Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werken (installatie van dubbele beglazing en voorzetraampjes). Correcte en kwalitatieve service op elk vlak. Snelle respons op offerte-aanvraag, heldere mail- en telefonische communicatie, vriendelijke en efficiënte installateurs.
  Jan Bouckaert
  Jan Bouckaert
  1638862579
  TOP ervaring door het hele Weemaes team, van A tot Z. Zeer professioneel bedrijf waarbij de klant centraal staat. Hoe glazen zetten een hele leuke ervaring wordt met top kwaliteit tot gevolg. We raden Weemaes bij iedereen aan.
  Supersnelle contactopname na verzenden van aanvraag. Diezelfde dag nog wordt er een offerte opgemaakt en een voorschotfactuur verzonden. Na het betalen wordt het benodigde glas meteen gezet en indien in stock, ook snel geplaatst. Mijn velux dakraam was op donderdag gebarsten en op maandag hersteld. TOP! 🙂 Super vriendelijke medewerkers!
  Enkele weken geleden beslist om, met de winter voor de deur, de enkele beglazing in ons keukentje te laten upgraden. Dubbel glas leek ons geen overbodige luxe. Na een intakegesprek (shoutout naar Leander) was ik meteen een accurate schatting van het totaalplaatje rijker, en enkele dagen later vonden ze de tijd om iemand langs te sturen voor de opmeting. Ook hier liep alles heel vlot en professioneel (shoutout naar Bram). Ze hadden veel begrip voor de winter die eraan zat te komen, en enkele weken later was de plaatser er om de werken te volbrengen. Ook hier konden we van dezelfde keurigheid genieten (wist ik de naam nog van de plaatser, ik gaf nog een shoutout). Nu, enkele dagen later is het merkbaar sneller en langer warm in de keuken. Tevreden klanten hierzo!Jelle Vandendriessche
  Geert Vlaemynck
  Geert Vlaemynck
  1637605760
  zeer snel ingeslagen ruit (inbraakpoging) komen afdekken met houten paneelglasscherven verder grondig opgekuist met industriële zuigersnelle en perfecte nieuwe plaatsing van dubbel en stevig beveiligd glas
  Uitstekende service en zeer precies uitgevoerd bedankt, er zullen andere bestellingen volgen gr buggenhoudt
  Nicolas Zwijsen
  Nicolas Zwijsen
  1631865353
  Correcte prijs, snelle communicatie en professionele installatie!
  Heel vlot en vriendelijk contact, snelle opvolging met opmeting en offerte (die trouwens veruit de goedkoopste was) correcte en volledige informatie op maat en snelle, propere uitvoering van de gevraagde werken. Een aanrader zonder enige twijfel.
  glas vervangen in bestaand velux raamde samenwerking verliep prima en vlug ook.een aanrader. Ben tevreden.
  Remi De Jonghe
  Remi De Jonghe
  1630247025
  correcte communicatie en vlotte uitvoering van de firma WEEMAES GLAS op 24/08/2021.
  Ons 60 jaar oud glas-in-lood lieten we door hoogrendementsglas met vakverdeling vervangen. De werken werden prima door een heel vriendelijk team uitgevoerd. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat! Merci Weemaes!!!!
  Jimmy steenhout
  Jimmy steenhout
  1628845405
  Enkel goede ervaringen met firma Weemaes. Vervanging van dubbel glas in dakvensters van zowel een bekend merk (Velux) als eentje dat niet meer bestaat (Bazon).. Beide op perfecte wijze vervangen. Tijdens het productieproces steeds tijdig en met respect geïnformeerd geweest over de te verwachten leveringstijden. Een professional op alle vlakken!
  WIKD BV
  WIKD BV
  1626021883
  De werken zijn naar wens verlopen: vriendelijke werkmannen, snel, proper en goed werk. Merci!
  Lennert Derycke
  Lennert Derycke
  1625651168
  Correcte opvolging! Van het eerste contact, het bezoek, de plaatsing zelf en de facturatie! Een echte aanrader! Als vastgoedmakelaar ben ik ervan overtuigd dat deze ingreep een meerwaarde creëert voor de eigenaar en zijn pand! Dit zonder dat er grote kosten en breekwerken aan te pas moeten komen. Mvg Lennert van Derycke vastgoed te Deinze. #deryckevastgoed #vastgoed
  Tonny Buysse
  Tonny Buysse
  1625154971
  Correcte communicatie en uitvoering
  Zeer zorgvuldig uitgevoerde werken. Ruimen alles tot in de details op. Alles is verlopen volgens afspraak. Heel vriendelijke en professionele medewerkers.
  Doordat Weemaes bij onze buurvrouw aan het werk was heb ik hen gecontacteerd. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het geleverde werk. Zeker een aanrader.
  Luc Lasseel
  Luc Lasseel
  1623742333
  Zéér goede service, afspraken correct opgevolgd . Vlotte en zéér attente plaatsers . Zou indien nodig niet aarzelen om terug met hen in zee te gaan.
  Eddy Vachaudez
  Eddy Vachaudez
  1623657279
  Perfecte afwerking en goeie communicatie
  Stijn De Graeve
  Stijn De Graeve
  1623411589
  We hebben in onze woning het glas van een groot raam laten vervangen door hoogrendementsglas. Het raam was scherp geprijsd. De communicatie vanaf de offerte tot het inplannen ging uiterst snel, vlot en was altijd vriendelijk en correct. Het plaatsen van het glas gebeurde stipt en werd gedaan door enthousiaste en uiterst professionele werknemers. Ik kan niet anders dan dit bedrijf vijf sterren geven en aanraden aan iedereen! Topwerk!
  ben eerder toevallig bij die firma terechtgekomen, want wij wonen in oostende en dat is niet bij de deur. Ze hebben alle 30 jaar oude beglazing in mijn villa vervangen door hoogrendementsglas. Over heel de lijn een aanrader ! Presales, uitvoering, opvolging, communicatie… allemaal top. Iedereen zowel verkoop, administratie en techniekers zijn vriendelijk en correct. Een uitzondering de dag van vandaag !
  jan gilte
  jan gilte
  1622891888
  Duidelijke communicatie.Verzorgd en proper werk.Goeie sfeer onder de ploeg.
  Schitterende firma, uiterst klantvriendelijk, super stipt en zeer aanvaardbare prijzen. Zonder enige twijfel een van de beste firma’s waar we ooit een beroep op deden en met onze leeftijdscategorie van rond de 70 zijn er dat al heel wat geweest.Aanraadbaar aan iedereen zonder meer. Tevredenheid optimaal.Pierre en Nicole De Duytsche-Lonke
  Niko Nelissen
  Niko Nelissen
  1622877851
  Correcte service en prijs, prima uitgevoerd. Vervanging van glas in schuifdeur.
  Niko Nelissen
  Niko Nelissen
  1622877751
  Correcte service, vervanging van glas in grote schuifdeur.
  Johan Naessens
  Johan Naessens
  1622869727
  Vervangen van dubbel glas door hoogrenendementsglas in alle ramen van onze woning. Snelle levering en plaatsing. Vriendelijke service. Alleen heel jammer dat de bestelde ventilatieroosters in de terrasdeuren niet zijn meegeleverd. Schoonheidsfoutje toch?
  Dorian Liveyns
  Dorian Liveyns
  1622750591
  Vriendelijke en vlotte plaatsing!
  Het contact via telefoon en email met de firma Weemaes is prima verlopen. Vriendelijke dames hebben er voor gezorgd dat alles netjes werd ingepland en uitgevoerd. Over de administratie niets dan lof. Helaas, de werkmannen namen het niet zo nauw met de afwerking aan de buitenzijde. Na mijn opmerking hierover werd een andere technieker langs gestuurd, dat vond ik dan weer heel positief, alleen de ambitie ontbrak om de afwerking te verbeteren. Beetje ontgoocheld dus ...
  Dany Dhondt
  Dany Dhondt
  1622702619
  Top werk! Snel, vriendelijke en correcte communicatie, correcte prijs!
  Evelien Fant
  Evelien Fant
  1622398768
  Heel tevreden van hun service. Heel goede en vriendelijke communicatie en ook de offerte hadden we snel en netjes ontvangen. Het werk werd uitgevoerd zoals afgesproken en gebeurde heel kwalitatief.
  Evelien Fant
  Evelien Fant
  1622398734
  Heel tevreden van hun service. Heel goede communicatie en de offerte netjes ontvangen. Het werk werd uitgevoerd zoals afgesproken en gebeurde heel kwalitatief.
  adamo lieke2
  adamo lieke2
  1622119546
  Goeie en vlotte service . Een aanrader
  Ine
  Ine
  1620793420
  Al 2x van hun diensten gebruik gemaakt om glas in ramen te vervangen. Telkens heel correct geholpen.
  Goed & zeer vakkundig advies voor de uitvoering werken. Termijnen & afspraken worden prima nageleefd. Medewerkers zeer vriendelijk en erg vakkundig. Hadden het gevoel dat ze erg graag hun werk deden. Zullen de firma Weemaes zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen.
  Een echte aanrader. Snelle offerte, korte wachttijd , perfecte planning en administratie en iedereen is even vriendelijk. Bedankt voor de perfecte service☺️
  Joseph Hufkens
  Joseph Hufkens
  1620307720
  Snel en vakkundig velux dakvensters voorzien van nieuw glas.
  Ria Van Colen
  Ria Van Colen
  1619791091
  Gezien bij de buren dat ze glas aan het plaatsen waren. Contact opgenomen met het bedrijf en super vriendelijk en professioneel geholpen. Plaatsing sneller dan voorzien en ook het plaatsingsteam professionals zonder meer en bovendien netjes opgeruimd na de werken. 😃 Heel tevreden over onze mooie nieuwe ramen voor een heel scherpe prijs.
  Er valt enkel positiefs te melden.Steeds een aangenaam contact, vanaf offerte tot afwerking.Ben zeer tevreden over het resultaat.Geijsels Veronique.
  Sven De Smet
  Sven De Smet
  1619455094
  Zeer correcte uitvoering - snelle reactie/komen beloften na - vriendelijke en professionele service
  Geert Mestdagh
  Geert Mestdagh
  1619448538
  Prima werk geleverd, snel en vriendelijk.
  Van offerte tot plaatsing : TOP. Zeer aan te raden firma !Vriendelijke en professionele uitleg en plaatsing.Zeer correcte prijs.
  Dirk Van Heule
  Dirk Van Heule
  1618552666
  Vlotte afspraak en goede prijs. Snelle levering (3 weken).Kwaliteitsplaatsing door twee toffe medewerkers.Eindelijk na 30 jaar enkelvoudig glas vervangen door hoogrendements glas.
  Tom Neus
  Tom Neus
  1618515605
  Ik heb bij "Weemaes" mijn enkele beglazing laten vervangen door dubbele hoogrendements beglazing. Niet alleen werden de werken "piekfijn" uitgevoerd door zeer sympathieke "stielmannen" maar meer nog tegen een correcte, zeer democratische prijs. En bovendien zijn ze dan ook nog eens aangevat binnen de beloofde tijd.!!!TOPTOPTOP!!! (Een echte aanrader)Tom Neus.
  jules Vh
  jules Vh
  1617117943
  Aangenaam verrast door de prijs en de service. Zowel het initiële contact, de opmeting als de installatie verliepen bijzonder vlot en aangenaam. Echt teamwerk. Aanrader.
  Saskia Vinckier
  Saskia Vinckier
  1617095865
  Prima service. Een aanrader!
  Els Vincent
  Els Vincent
  1617093439
  Wij hebben al onze ramen van dubbel naar hoog rendementsglas laten vervangen, zeer correcte offerte, vriendelijke communicatie en propere, nette en vlotte plaatsing door professionele plaatsers.
  Tevreden over de service.Vriendelijk , net werk.
  Stig Verhoeven
  Stig Verhoeven
  1615971645
  Maandag zoals afgesproken gekomen voor vervanging deel voordeur. Vriendelijke monteurs, vakkundig en in korte tijd alles perfect afgewerkt!! Voor als je glas beter dan deze firma bestaat niet!! Heb je vragen aan de telefoon uiterst behulpzaam. Klantvriendelijkheid ten top!!
  Anke Schoeters
  Anke Schoeters
  1615798202
  Glaspartijen enkel glas laten vervangen door dubbel glas.Heel snelle plaatsing en correcte opvolging. Aanrader!
  Yves De Maeyer
  Yves De Maeyer
  1615536810
  Alles waarmee ik in contact gekomen ben was buitengewoon goed:eerste telefonisch contact,de opname van de schade en het plannen van de reparatiewerken ,terug het contact met de afspraak voor de reparatieEn ten slotte de reparatie uitgevoerd naar wens door een zeer vakbekwaam team dat uitstekend samenwerkte maar tegelijkertijd enorm klantvriendelijk .Yves De Maeyer
  Dirk
  Dirk
  1615534627
  Goed contact en snelle levering. Volgende keer weer Weemaes.
  De levering en of plaatsing was helaas aan een concurrentiële prijs buiten een bepaalde perimeter niet haalbaar. De baas van de firma belde mij persoonlijk om een collega aan te bevelen en excuseerde zich. Proficiat voor deee rechtzetting.
  Henri Delforge
  Henri Delforge
  1615021024
  professionele en correcte dienstverlening, aan te bevelen firma !
  Pierce be
  Pierce be
  1614982965
  Snelle correcte service
  Vriendelijk, snel, professioneel en net.
  Gert Demuyter
  Gert Demuyter
  1614932277
  Top en snelle oplossing voor een klein mankement.
  Professionele firma en glazenzetters met een uitstekende klantenservice!
  Prima service - duidelijk advies en snel en correct ons oud dubbel glas vervangen. Absoluut een aanrader!
  Volledige renovatie van het glaswerk gedaan van onze flat. Super gedaan. Alles volgens afspraak, snel en correct. Vakwerk tot en met. Dank aan de twee medewerkers die de plaatsing hebben gedaan. AANRADER.!!!!!
  Andre Yan
  Andre Yan
  1614362115
  Vakkundig werk geleverd op de11 verdiep. Bedankt voor de snelle en efficiente werkwijze.Mvg Andre Yan
  Phil Vdh
  Phil Vdh
  1613742264
  Top bedrijf, vriendelijke mensen, altijd behulpzaam en snelle communicatie! Dikke aanrader!!
  Evert Martin
  Evert Martin
  1613495090
  Zeer vlotte en snelle afhandeling van mijn gebroken raam.Een zeer tevreden klant!
  André Helskens
  André Helskens
  1613392827
  correct , op tijd , goed ingeschat , netjes , vriendelijk
  perfect prijs/kwaliteit
  Alles perfect verlopen met deze firma! Vriendelijke mensen vanaf de telefoon tot het plaatsen van het glas. Niet twijfelen !
  Pascal Lambert
  Pascal Lambert
  1612691554
  Heel tevreden over het vervangen van ons gebarsten V-lux raam. Vriendelijke hersteller en professioneel uitgevoerd.Prijs kwaliteit TOP.
  dirk thimpont
  dirk thimpont
  1612358208
  Goede communicatie en een perfecte service.
  zeer goede prijs-kwaliteit. professionele vakmannen. duidelijke en correcte uitleg. Zeer tevreden
  Eddy K
  Eddy K
  1612327629
  Wat een perfecte service, alle werken werden uitgevoerd zoals omschreven in de offerte.
  Erik Selis
  Erik Selis
  1612183932
  Zeer vriendelijk, vakbekwame mensen die hun werk op alle gebieden goed doen. Een echte aanrader !
  Marc Vertenten
  Marc Vertenten
  1612162329
  De werkmannen hebben prima werk geleverd en alles proper opgeruimd.Een aanrader.
  Walter Penny
  Walter Penny
  1611825337
  Zeer tevreden over de service, stiptheid, en duidelijkheid waarmee het vervangen van de ruiten heeft plaatsgevonden. Firma zeker aan te bevelen.
  Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werken.Duidelijke en goede communicatie; zowel telefonisch als per mail.Stipte en vlotte uitvoering van de werken.
  Willy Decrock
  Willy Decrock
  1611507124
  Ik kreeg snel een offerte voor een nieuw dakraam, met daarin vermeld dat de kosten waarschijnlijk kunnen gerecupereerd via de brandverzekering. De uitvoering werd perfect professioneel uitgevoerd volgens de afspraak.
  Very responsive and professional teamwork @ Weemaes
  Prima vaklui. Propere afgewerkt en de werkplaats hebben ze nadien opgeruimd en de meubelen op hun plaats gezet. Een dikke pluim voor de twee werknemers.
  Vlotte en correcte service!
  Top classe.goeie service..vriendelijkewerkkrachten
  Heel vlotte communicatie.
  Duidelijke afspraken.
  De uitleg klaar en duidelijk, men komt niet voor verrassingen te staan.
  Alles netjes, snel en goed afgewerkt.
  Ingmar Proot
  Ingmar Proot
  1608303435
  Correcte plaatsing voor een correcte prijs!
  Hans Deweirdt
  Hans Deweirdt
  1607627856
  Vriendelijke en professionele ploeg. voor het vervangen van gewoon dubbel glas door hoogrendementsglas. Wel achteraf enige lichte beschadigingen aan het houtwerk vastgesteld die niet gemeld werden tijdens de werken. Alles binnen heel netjes opgekuist door de ploeg, behalve het buitenterras waar nog een hoopje siliconenslingers lag. Maar in het geheel: een goede firma!
  Daisy Gesquiere
  Daisy Gesquiere
  1607496459
  Goede service , correct en stipt . Een aanrader voor wie glas wie vervangen of laten plaatsen . Wij hebben dubbel glas van de eerste generatie laten vervangen door hoogrendements beglazing met een u-waarde van 1.0 . We merken een duidelijk verschil naar warmteverlies en energiebesparing in onze woning .
  Kim Belie
  Kim Belie
  1606652720
  Steeds snelle en correcte reactie op mijn mails. Ook de vervanging van het glas ging vlot. Ik werd zowel via mail als per telefoon op de hoogte gehouden van wanneer iemand zou komen en de plaatser was zeer vriendelijk en beleefd! Ook het resultaat is dik in orde en voor een naar mijn mening correcte prijs.
  professionele dienstverlening door vakkundige en vriendelijke mensen
  vlotte service
  correcte manier van werken
  stipt
  Mieke de Maeyer
  Mieke de Maeyer
  1606212643
  Fantastisch werk geleverd! Zeker aan te raden.
  Sawsen Saidane
  Sawsen Saidane
  1606131728
  Top!!! Van begin tot einde, niets op aan te merken. Vriendelijke administratieve bedienden en hulpvaardige mensen die mijn ruit hebben veranderd. Super snelle service en alles tiptop in orde! Ze hebben alles ook proper achtergelaten. Zeker een aanrader! Ik ben heel blij en ik kom zeker nog eens terug! Hartelijk dank voor alles!
  Glas vervangen in voordeur. Zeer goede prijs (helft van ander bedrijf), mooi en snel afgewerkt, zeer vriendelijke service, duidelijke communicatie! Top!
  Nick De Mol
  Nick De Mol
  1604653246
  Spatwand achter fornuis op maat laten maken. Heel netjes afgewerkt en geplaatst. Jammer genoeg door corona-toestanden vrij lang moeten wachten, doch dat is evident niet de schuld van Weemaes.
  Jo Lan
  Jo Lan
  1604424905
  Een TOP betrouwbaar bedrijf waarbij zowel de prijsafspraken , het project management , de juistheid van de geleverde materialen , de planning en de perfekte uitvoering van de werken een 10/10 scoort !😀
  Jo Landrieu
  Jo Landrieu
  1604423557
  Een TOP betrouwbaar bedrijf waarbij zowel de prijsafspraken , het project management , de juistheid van de geleverde materialen , de planning en de perfekte uitvoering van de werken een 10/10 scoort !
  Arno Alleman
  Arno Alleman
  1604053969
  Heel aangename en correcte mensen, zowel telefonisch als ter plaatse. (Ook covid-proof installateur met mondmasker)Aangeraden door KBC verzekering.Professionele service qua opmeting.Kwartier voor aankomst een telefoontje en dit perfect binnen de afgesproken uren. Dergelijke stiptheid is zeldzaam naar mijn ervaringDe installateur liet alles net achter en veegde zelfs zijn voeten aan de mat bij het binnenkomen.Het gebroken glas mooi meegenomen en perfecte installatie van het nieuwe glas zonder enige schade aan de raamlijst.Na een totale renovatie te hebben meegemaakt zijn dit soort firma's een verademing.10/10 aan te raden.
  Jelle Coutteau
  Jelle Coutteau
  1604004356
  Snel, efficiënt, open en eerlijk. Wij hadden condensatievorming in een oude raam. Dit raam werd op een deftige manier vervangen. Tevens werd ons advies gegeven om te informeren bij de verzekeraar.
  Dorine De
  Dorine De
  1603705891
  Prima communicatie, correcte prijs- en andere afspraken, professionele uitvoering van de werken. Een jong, dynamisch team, heel aangename mensen. Blij met onze keuze!
  Jonas TML
  Jonas TML
  1603368151
  Snelle en professionele service, heel tevreden!
  Bart Vosters
  Bart Vosters
  1603263491
  perfecte afspraken en correcte en uitstekende vaklui goed opgeleid en beleefd. En proper daar zijn niet genoeg woorden voor zo proper dat onze kuisvrouw bijna niks moest opruimen
  Bart Vosters
  Bart Vosters
  1603263318
  super service, een echte aanrader. 3 veluxramen werden vervangen zoals afgesproken perfect op tijd, zeer beleefde en goed opgeleide vaklui niks van vuiligheid zodat onze kuisvrouw gemakkeljk een ander deel van het huis erbij kon nemen.
  Joachim David
  Joachim David
  1602318907
  Zéér tevreden over dit bedrijf, zowel hun klantendienst, hun opmeters en de glazenplaatsers doen hun werk met passie en leveren werk van hoge kwaliteit. Ik ben heel tevreden over mijn nieuw dubbel glas en hoop dat ik hier nog lang deugd aan zal hebben!
  Tevreden met het werk van de techniekers
  Telefonisch contact, zeer vriendelijk en behulpzaam onthaal
  chris cortier
  chris cortier
  1601655478
  De vervanging van enkel glas naar hoogrendementsglas werd heel professioneel, verzorgd en snel uitgevoerd. Achteraf werd ook alles netjes opgeruimd. De twee mannen die het werk uitvoerden werkten heel goed samen.. Bovendien waren ze vriendelijk, discreet en beleefd.Ik ben werkelijk heel tevreden zowel over het uitgevoerde werk als over de communicatie met uw firma. Aanbevelenswaardig!
  Khadija Elm
  Khadija Elm
  1601310045
  Zeer tevreden.
  -snelle afhandeling
  -vriendelijk
  - mooi afgewerkt

  Kortom hier moet je zijn voor al je glaswerken 👍
  Sofie Roussel
  Sofie Roussel
  1600261740
  Zeer snelle en correcte service, vlotte communicatie en een professioneel team
  Bart Desein
  Bart Desein
  1600108486
  Een echte aanrader!
  - glasheldere communicatie
  - vlotte service
  - uitstekende plaatsing
  - Top!
  Heel vriendelijk..super service.danke
  eerlijk & snelle afhandeling
  Vlotte en vriendelijke service!
  Wouter Soenen
  Wouter Soenen
  1598864762
  Zeer tevreden van Weemaes Glas. Heb van hun diensten gebruik gemaakt om mijn ruiten te vervangen door HR++ glas met ventilatieroosters op het glas. Ze zijn zeer responsief, correct in prijs en hebben alles keurig afgewerkt.
  geert duerinck
  geert duerinck
  1598858735
  Vlot contact, correcte afspraken en kwaliteit van het geleverde werk. Top!
  Erg professioneel, correct team, zowel de contactpersonen als de uitvoerders. Concurrentiële prijzenDit bedrijf wil ik iedereen aanbevelen.
  Josie Mornie
  Josie Mornie
  1598349220
  prima service - vlot , vriendelijk..
  aanrader !
  Goede firma professioneel werk geleverd.Tevreden klant vriendelijke mensen
  Marc Lyssens
  Marc Lyssens
  1597592466
  Proper gewerkt en ploeg installateurs was heel goed op elkaar ingesteld.
  Heel professioneel...de werken perfect uitgevoerd....Heel vriendelijke mensen...ook via mail of telefonisch...de werkers ook...Een echte aanrader als u correct,vriendelijk en professioneel wilt behandeld worden.
  Vlotte service, goed werk, goede prijs. Aangenaam om mee te werken. Beleefd en sympathiek. Zeker een aanrader!
  Martine Berth
  Martine Berth
  1597063903
  Snelle en super service!
  Ibo Kimera
  Ibo Kimera
  1596739291
  great service and very friendly staff !
  Gino Callens
  Gino Callens
  1595149461
  Heel professioneel team vanaf het eerste contact. Een aanrader. Zullen indien nodig nog beroep doen op dit bedrijf.Groetjes,Gino Callens
  goede prijs en kwaliteit, zeer goede service en vlotte uitvoering - zeker doorgeven aan anderen.
  dieter wytinck
  dieter wytinck
  1593850129
  Zeer tevreden over de ganse lijn.. professioneel uitgevoerd en stipt op tijd..De prijs lijkt me zeer competitief..Heel tevreden!!
  Marc Verhelst
  Marc Verhelst
  1593766335
  heel professioneel team, een aanrader !
  Johan Plehiers
  Johan Plehiers
  1593716930
  Perfecte timing en afwerking zoals het afgesproken was toppie 👍👍👍
  Het hele Weemaes team levert puik werk! Offerte, afspraak, opmeting, uitvoering, ... Hier mogen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!
  Paul Schollaert
  Paul Schollaert
  1593453597
  Vlotte en vriendelijke eerste kennismaking. Daarna herstelling. Gebeurde vlot, snel en nadien alles netjes achtergelaten. Zeer vriendelijke man die de herstelling deed.
  Bedrijf aan te raden. Zullen indien nodig nog beroep op dit bedrijf doen. Groetjes Paul Schollaert
  Gielen Jan
  Gielen Jan
  1593447056
  30 vensters: oud thermopaneglas vervangen door hoogrendementsglas in 2 dagen.Prima organisatie, perfecte uitvoering Supervriendelijke service en correcte afhandeling.100 % tevreden
  Renovatieproject van dubbel naar superisolerend glas, houten raamwerk, professioneel en heel netjes afgewerkt
  Mooie keuze van isolerend glas en prima werk afgeleverd bij het veranderen van het glas in het bestaande houten raamwerk. Ook voorbereidend werk en administratieve afhandeling was ok. Kortom professioneel van begin tot einde.
  jeroen defour
  jeroen defour
  1591124239
  Vervanging van ramen in alle slaapkamers en gang. Op voorhand goed ingelicht en niets aan te merken op de plaatsing.
  Snel antwoord, vriendelijke en professionele service. Ik raad ze zeker aan 🙂
  Els De Latter
  Els De Latter
  1590499313
  Zeer vriendelijk en correct. Duidelijke en voldoende informatie over de producten. Vlotte communicatie! Snelle en correcte opvolging van de bestelling. Het glas werd zorgvuldig geplaatst. We zijn zeer tevreden!
  Omar Rahimi
  Omar Rahimi
  1590424386
  Weemaes Glas weet van aanpakken en werkt zeer klantgericht.Alles verliep heel goed, zelfs wanneer men nog een 2e maal moest komen deerde me niet. De contacten verliepen bijzonder goed net zoals de plaatsing en naservice.Een uiterst tevreden klant!
  Hamdi Nasr
  Hamdi Nasr
  1590394052
  Top firma ! Een aanrader!
  martine smesman
  martine smesman
  1590313956
  Alles is heel vlot verlopen en de werken werden perfect uitgevoerd
  vlotte , supervriendelijke en kwaliteitsvolle service: 100% tevreden!
  didier balcaen
  didier balcaen
  1588851493
  er zijn niet veel bedrijven tegenwoordig die kort op de bal spelen, Weemaes wel, proficiat. daarenboven zijn zowel de mensen die komen installeren als diegene die je aan de telefoon krijgt allemaal zeer goed geluimd, een waar plezier
  geert michels
  geert michels
  1588419149
  zeer tevreden op alle gebied
  Yolande Pauwels
  Yolande Pauwels
  1588264641
  Correcte firma, prima werk geleverd, zeer stipt in de afspraken en alles heel proper en netjes achtergelaten. Ik ben zeer tevreden !!!
  Snelle service. Het coronascherm is zeer goed!
  Peter C
  Peter C
  1587653505
  Zelf in Corona-tijden werd dit project correct afgehandeld
  Sam Clauwaert
  Sam Clauwaert
  1586956705
  Weemaes glas heeft een uitzonderlijk goede klantenservice met duidelijke communicatie in zowel prijs als planning van de werken. Ook heel tevreden door het uitgevoerde werk van de installateur die met plezier ook advies heeft gegeven over de staat van de huidige raamprofielen en zelf ramen heeft mee gesiliconeerd die geen onderdeel waren van de uit te voeren werken.
  6 vensters : oude beglazing vervangen door hoogrendementsglas. Super gedaan, snelle uitvoering. Uiterst tevreden.
  Willy Verbeek
  Willy Verbeek
  1584030948
  prima werk,degelijk en correct.was dat overal maar zo...
  Nathalie Beyen
  Nathalie Beyen
  1583178931
  Super. Ze reageren direct op je mails, komen hun afspraken na. Tevreden.
  Davy Bosschem
  Davy Bosschem
  1582881691
  Supertevreden! Zeer vlotte en vriendelijk service.
  rudy antheunis
  rudy antheunis
  1582551514
  zeer tevreden over de stiptheid en uitstekende afwerking
  Sofie Bruyland
  Sofie Bruyland
  1582310205
  Ik ben super snel geholpen door Weemaes Glas. Vriendelijke klantenservice. Correct, stipt en kwaliteit. Ik ben heel tevreden !
  Weemaes Glas leveren een heel goede service van begin tot einde werken . Voor de plaatsing van het glas verwittigen ze je en de afwerking is top . Deze firma is een AANRADER !
  Een heel goede service .vriendelijke communicatie en een hele vriendelijke man die heel goed werk afleverde . Wij zijn heel tevreden .
  Gewoon top! Correct netjes vriendelijk... echte aanrader.
  Dirk Algoet
  Dirk Algoet
  1580917974
  Wij zijn super tevreden over het plaatsen van nieuw glas.Zeer stipte en correcte afspraak en uitvoering van de werken.Zeer vriendelijke hulp aan de telefoon. Dank u wel, wij maken zeker reclame voor de firma Weemaes.
  jan verdoodt
  jan verdoodt
  1580318739
  goede stielmannen , zijn correct ook de afwerking , mogen wij Joke zeker niet vergeten voor de coôrdinatie alsook de inlichtingenqua kwaliteit van glas
  Richard Martens
  Richard Martens
  1580142214
  Prima uitgevoerd volgens afspraak.Zeker aan te bevelen.
  Fam. De ClippeleirCorrecte communicatie stipte levering en plaatsing proper afgewerkt.
  Freddy Ronse
  Freddy Ronse
  1579182303
  Alles vlot verlopen, mooi en zeer goed werk afgeleverd !
  Heel tevreden, heel vlot super vriendelijk
  Zeer zeer tevreden over alles! Professionele, correcte communicatie en uitvoering. Top bedrijf!
  Zeer duidelijke en snelle communicatie.Ook zeer goede service zowel voor als na de werken.
  Astrid Bonduel
  Astrid Bonduel
  1576167574
  Er moest bij ons een hele kleine herstelling gebeuren, maar ook die werd met de nodige professionaliteit aangepakt. Men kwam eerst kijken en opmeten; twee weken later gebeurde de installatie. Zeer goede communicatie met het ondersteunend administratief team. Zeer correcte prijs-kwaliteit. Absolute aanrader!
  Alles klopt, goede prijs, levering volgens afgesproken tijdstip.
  Vaktechnische, vriendelijke plaatsers. Alles mooi opgekuist, bedankt Miquel, Maarten, Thierry en Joke ! Fijne Eindejaarsdagen !
  Alles volgens plan uitgevoerd, respect voor afgesproken leveringsdatum. Heel vriendelijke plaatsers. Weten waar ze mee bezig zijn. Bedankt Miquel, Maarten en Thierry om alles ook netjes achter te laten.Christel en Karel
  jean De Letter
  jean De Letter
  1575883567
  zeer professionele uitvoering van de glasvervanging.100£% tevreden
  Esther Lybeert
  Esther Lybeert
  1575289092
  Super correcte firma met heel vriendelijke mensen en een perfecte opvolging. Na het opvragen van enkele offertes bleken zij er toch wel met kop en schouders bovenuit te steken qua prijs/kwaliteit. Bovendien waren ze zeer stipt en communicatief. Alle vragen die ik had werden meteen zeer accuraat (en met de glimlach) beantwoord door Joke. En na de werken hebben ze alles ook heel proper achtergelaten. Ingevuld attest voor de aanvraag van je premie meteen in de mailbox. Ik kan niets negatief opmerken. Echt een aanrader.
  Dries Dekocker
  Dries Dekocker
  1574157579
  Voor glas denk ik dat je er moeilijk betere kan vinden in de streek van Gent. Al van bij de offertes staken ze er met kop en schouder bovenuit. Een perfekte opvolging zowel via telefonisch als persoonlijk (tijdens het op meten) werd gevolgd door een perfekte profesionele plaatsing in no-time. Ik kan deze enthousiaste ploeg enkel maar aanbevelen. Prijs - kwaliteit = uitstekend.
  Dries Dekocker
  Dries Dekocker
  1574157309
  Voor glas denk ik dat je er geen betere kan vinden in de streek van Gent. Al van bij de offertes staken ze er met kop en schouder bovenuit. Een perfekte opvolging zowel via telefonisch als persoonlijk (tijdens het op meten) werd gevolgd door een perfekte plaatsing in no-time. Ik kan deze enthousiaste ploeg enkel maar aanbevelen
  Johan Braet
  Johan Braet
  1574076873
  Wat een perfecte service.. .. correcte communicatie en afspraken. Heel propere afwerking en no-nonsense opvolging. ik weet bij wie ik de volgende keer (opnieuw) ga aankloppen bij glasbreuk!! Weemaes!!
  Bram Van Schoor
  Bram Van Schoor
  1574075493
  Vlotte communicatie en tijdige herstelling!Werken werden vlot uitgevoerd.
  Jo H
  Jo H
  1574074691
  Bedankt voor de snelle en goede service!
  Luc de Roo
  Luc de Roo
  1573894916
  zeer correcte firma en het werk heel goed uitgevoerd !
  Heel tevreden. Goede communicatie, snelle levering en mooie afwerking. Top 👍
  Wouter Courtens
  Wouter Courtens
  1573138145
  Super service en mooi werk!
  topservice, goeie prijs, aanrader A+++++++
  Geert Behaeghe
  Geert Behaeghe
  1569779346
  Toffe herstelling. Aangename persoon. Een aanrader.Behaeghe G.
  op 24/09/2019 enkel glas laten vervangen door dubbel glas,zeer tevreden over dit bedrijf,snelle prijsofferte ,duidelijke en nagekomen plaatsingsdata,proper werk en alles opgeruimd, vriendelijk ,hier zitten de echte vakmensen ,Bedankt Joke ,Christophe Bedankt Weemaes ,als dank heb ik jullie ook op mijn eigen website een link gegeven naar jullie website ,jullie hebben dit verdient,mensen doe zo verder!!
  Van bij de eerste contactname hebben we de gedrevenheid van de medewerk(st)ers van Weemaes mogen ervaren. Amper 2 dagen later kwam Joke langs om ons de nodige informatie te bezorgen en zeer snel nadien een offerte, die uitblonk in volledigheid en transparantie. Toen ook de prijs interessanter bleek dan bij de concurrentie, was onze keuze snel gemaakt. We hebben het ons niet beklaagd!Op de talrijke, soms kritische, vragen die ik in mijn mails stelde, antwoordde Joke altijd even snel, vriendelijk, correct en getuigend van een grote vakkennis.Diezelfde eigenschappen vonden we terug bij de mannelijke medewerkers van Weemaes. Zo gaf haar collega Christophe ons de tip om ons schuifraam - waarvan we dachten dat het zou moeten vervangen worden wegens houtrot aan de onderkant - te laten nakijken door een onafhankelijke schrijnwerker. Die oordeelde dat het schuifraam er toch nog zo slecht niet aan toe was en dat het best mogelijk was alleen het glas te laten vervangen als we het nodige deden om verdere verrotting te voorkomen.Ook de mannen die het nieuwe glas geplaatst hebben, bleken over dezelfde kwaliteiten te beschikken. Wel een duidelijk verschil met sommige andere "stielmannen" die we hier vroeger over de vloer hadden...Zo hebben ze er spontaan voor gezorgd dat b.v. onze voordeur, die wat sleepte, door een deskundige plaatsing van het glas veel beter openging. Ook het houtrot hebben ze professioneel aangepakt.Kleine (alhoewel...) ingrepen die we sterk geapprecieerd hebben. Prima service dus!Kortom, de dienstverlening waarvan we genoten bij de firma Weemaes, was van het begin tot het einde voortreffelijk en de kwaliteit-prijsverhouding is dan ook uitstekend te noemen.We kunnen dus Weemaes van harte aanraden aan al wie overweegt om zijn oude glas te vervangen door hoogrendementsglas!
  Fantastisch onthaal, tof en joviaal contact met no-nonsense communicatie. Alleen moet je wel weten dat het bedrijf net voorbij hangar B op het bedrijventerrein is gevestigd. De kwaliteit spreekt voor zich. Bedrijf om in de gaten te houden.
  patrick coens
  patrick coens
  1568211079
  heel goede firma, duidelijke afspraken die worden nagekomenben zeer tevreden over heel de lijn
  Na het lezen van zoveel positieve reviews hebben we zelf de proef op de som genomen....en inderdaad, ook wij kunnen zeker dit jonge en dynamische bedrijf aanraden! Snelle en vlotte communicatie , stipt nakomen van afspraken en bovendien... Iedereen zeer vriendelijk! 👏
  heel tevreden - afspraken perfect nagekomen !
  Wij zijn heel tevreden van Weemaes Glas en de uitgevoerde werken: Snelle offerte, vriendelijke opmeting, propere en professionele uitvoering, perfecte planning en administratie. Heel erg bedankt!
  Dirk Opsomer
  Dirk Opsomer
  1562850847
  Heel tevreden over de firma. Snelle repons, plaatsbezoek en correcte offerte. Goede afspraak over de datum van plaatsing. Heel degelijke afwerking. De premiepapieren werden onmiddellijk overgemaakt.
  Larissa Vriend
  Larissa Vriend
  1559913444
  Komen afspraken goed na en laten altijd alles optijd weten. Zeer goed bedrijf.
  Line Ostyn
  Line Ostyn
  1559894965
  Goeie service 🙂
  Zeer goede prijzen en een zeer correcte en professionele service. Zeer vriendelijke verkoopster die al haar beloftes nakomt. Bedankt Joke Christiaens van "Weemaes Glas"
  Werken vlot en degelijk afgewerkt. Vriendelijke bediening
  Eddy De Smet
  Eddy De Smet
  1556906019
  Weemaes Glas Super werk geleverd vriendelijk dank doe zo verder.
  Vlotte samenwerking, vlugge levering en plaatsing. Aanbevolen
  Erik De Reu
  Erik De Reu
  1555070505
  Goede service en vakmanschap!
  Duidelijke communicatie met klant, brengen doordachte oplossingen aan, vlotte uitvoering.
  Mooi op afspraak,en de afgesproken prijsEn vlug en mooi werkBedankt
  Simon Verhaeghe
  Simon Verhaeghe
  1554716041
  correct, snel, proper en goed. Wat wil een mens nog meer?
  Simon Verhaeghe
  Simon Verhaeghe
  1554715953
  correct, snel, proper en goed. Wat wil een mens nog meer?
  Alain de Sutter
  Alain de Sutter
  1554201582
  vlot en goed
  Anita De Winter
  Anita De Winter
  1553669706
  Perfecte opmetingen, duidelijke redelijke prijs, snelle plaatsing en bovendien alles netjes achtergelaten.
  Correcte afspraken en uitvoering der werken.
  Noëmi Marechal
  Noëmi Marechal
  1552567634
  Vlotte communicatie met bedrijf, per mail alles kunnen regelen vooraf, werken uitgevoerd zoals voorzien. Vriendelijke werkmannen, alles opgeruimd nadien. Aanrader!
  Vlugge en correcte afhandeling, propere & goede afwerking, aan te bevelen voor glaswerken.
  Simon M
  Simon M
  1550609861
  - Duidelijke en vlotte communicatie- Goedkoper dan verwacht- Kwam eerst alles opmeten en bekijken zodat er een goede prijs kon worden afgesproken.- Raam is proper geplaatst!
  Sylvie Boone
  Sylvie Boone
  1550391646
  Zeer transparante en duidelijke communicatie, van offerte tot plaatsing. Bedankt Joke!
  Piet Demedts
  Piet Demedts
  1550258207
  Alle beglazing in de hele woning vervangen. Duidelijke informatie, scherpe offerte, snelle plaatsing, geen schade aan houten schrijnwerk, netjes siliconen gespoten. Kortom, héél tevreden van prijs, service en uitvoering. Aanrader !
  Heel efficiënt bedrijf, duidelijke offerte, uiterst vlotte communicatie, aangename mensen en een perfect opgeruimde werf: zeker een aanrader!
  Jacques De Pauw
  Jacques De Pauw
  1549642022
  Heel vriendelijke en correcte afhandeling; een aanrader.
  Rifat Alci
  Rifat Alci
  1547680627
  snelle en vriendelijke dienst
  aan te raden
  Sara Matthys
  Sara Matthys
  1547662835
  Vlotte communicatie, duidelijke offerte, snelle & degelijke service. Top!
  Lennart Zabeau
  Lennart Zabeau
  1547491997
  Antiek glas heel professioneel vervangen, voorzetraam prima geplaatst, en uiterst vriendelijke service. Aanrader !
  Hilde De Sutter
  Hilde De Sutter
  1547378281
  Vriendelijke en correcte mensen, snel en kwaliteitsvol werk.
  Willy Tentenier
  Willy Tentenier
  1544612468
  Goed
  Goede service, correcte prijs en snel uitgevoerd! A++
  Jasper Herman
  Jasper Herman
  1540500406
  Heel accurate inschatting van het werk in een snel opgeleverde offerte met het juiste advies. Tijdens de dag zelf heel vlotte en propere afhandeling van de werken. Ook heel vriendelijke mensen. Als er nog iets met glas moet gebeuren, dan weet ik zeker wie ik ga bellen.
  jasper herman
  jasper herman
  1540500236
  Hoogrendemends glas op de bovenverdieping met veel ronde glazen + vervanging van het glas in de veranda. Heel accurate inschatting van het werk in een snel opgeleverde offerte met het juiste advies. Tijdens de dag zelf heel vlotte en propere afhandeling van de werken. Ook heel vriendelijke mensen. Als er nog iets met glas moet gebeuren, dan weet ik zeker wie ik ga bellen.
  Frederique
  Frederique
  1540484829
  Goede en correcte afhandeling
  Brigitte West
  Brigitte West
  1535023386
  Correct , vriendelijk en vlug ! Super om mee samen te werken. Aanrader !
  Lieve de Waele
  Lieve de Waele
  1529953580
  Dikke pluim voor Weemaes Glas!
  Correct, korte wachttijd, super vriendelijk, echte aanrader!
  thx aan de hele ploeg!
  An Raes
  An Raes
  1529521852
  Wij zijn supertevreden van Weemaes Glas! Michiel kwam snel ter plekke om een offerte op te maken en Steven & Christophe plaatsten onze hoogrendementsglazen. De service was uitstekend, evenals de klantvriendelijkheid. Dankjewel! Ik beveel jullie alvast aan bij vrienden met een prangende 'glasvraag' 😉
  Oud dubbel glas in houten kozijnen laten vervangen door nieuw dubbel glas. Afspraken worden zeer correct opgevolgd en nagekomen. Vriendelijke en zeer beleefde mensen die de ramen hebben geplaatst. En na het plaatsen van de ramen werd alle rommel perfect opgeruimd.
  Christophe VdB
  Christophe VdB
  1529233734
  Zeer duidelijke en transparante informatie vanaf het eerste telefoongesprek. Snelle plaatsing, proper werk en vriendelijk werkvolk. Correcte en eerlijke service. Ik raad Weemaes Glas aan bij familie en vrienden!
  Perfect uitgevoerd correcte offerte en afspraken.Werkplaats proper opgekuist en zeer bekwame stielmannen.Bedankt firma Weemaes.👌👍👍👍👍👍
  Lotte Versonnen
  Lotte Versonnen
  1528720893
  Super vriendelijke mannen, proper en snel gewerkt. Goede kwaliteit glas. Ik ben tevreden 🙂
  Lotte Versonnen
  Lotte Versonnen
  1528720809
  Super vriendelijke mannen die snel en proper werk leveren!
  We hebben oud dubbelglas vervangen door nieuw. Excellente en snelle service (bestek en plaatsing) door de competente en gemotiveerde werknemers van Weemaes Glas. Een aanrader!
  Niels De Baecke
  Niels De Baecke
  1525278821
  Weemaes Glas werd ons aanbevolen en we zijn bijzonder blij dat we ook die aanbeveling gevolgd hebben.Van bij het begin heel correct en vriendelijk.Werken werd perfect uitgevoerd en alles werd netjes achtergelaten!Zeer tevreden van de service en de vlotte communicatie.
  Els Bonte
  Els Bonte
  1524217857
  Heel tevreden van de uitgevoerde glasrenovatie
  Weemaes Glas heeft bij ons puik werk geleverd: correcte offerte en factuur, duidelijke informatie, hoogtechnische afwerking en vriendelijke service. Een pluim voor de vriendelijke vakmensen die de werken uitvoerden en achteraf alles netjes opruimden.
  Jonge dynamische ploeg die vlot en correct werken.Ruimden alles netjes op.Heel behulpzaam en vormden goed team.Alles verliep volgens afspraakEen tevreden klant
  Gfhuf Tfuu
  Gfhuf Tfuu
  1521734838
  Zeer goede service Snel en kwalitatief
  Heel vriendelijke mensen en heel correct, leveren zeer goed werk en rap.
  Bedankt Michiel en Louis.
  Perfecte én snelle service!
  Vlot en proper afgewerkt volgens de gedane afspraken
  professionele realisatie van de werken door een sympathieke ploeg enthoesiaste en competente medewerkers.
  goede en aangename communicatie, vlotte samenwerkingsnelle en keurige plaatsen nieuwe ruiten.aanrader!een jaar later, vandaag, werkte men opnieuw bij ons, we zijn nog steeds even hard fan !
  Anthony Thomas
  Anthony Thomas
  1513168552
  SUPER service!!! Ik heb 3 offertes gevraagd voor het vervangen van 58m² dubbel glas uit de jaren tachtig door hoog rendement glas 1,1. Weemaes kwam er het goedkoopst uit. Maar dit had geen impact op de service die van hoge kwaliteit is. Tim geeft duidelijke uitleg, de werken zijn stipt uitgevoerd ondanks het slechte weer. En zijn werkmensen zijn zeer vriendelijk en doen hun werk met plezier! Een aanrader!
  Nele Decelle
  Nele Decelle
  1511731386
  Zeer tevreden over Weemaes glas. Vlotte communicatie en mooi werk. Aanrader!
  Een goede aannemer bestaat niet? Tot je Weemaes Glas tegenkomt! Zeer snel na het eerste contact en exact op het beloofde tijdstip staan ze voor je deur, correcte communicatie (de dag voordien nog een herinneringsberichtje), topprijs en uitstekende plaatsing (incl. opkuis met stofzuiger). Echt een aanrader!
  Bart Lannoo
  Bart Lannoo
  1509402815
  Correcte afspraken, deskundige plaatsing en nette afwerking.Top, mannen!
  Erwin Bosman
  Erwin Bosman
  1509173401
  Snelle en correcte levering. Heel communicatief, waardoor het ideale levermoment voor hen en voor ons gemakkelijk gevonden werd.
  Britt Hulpio
  Britt Hulpio
  1509113742
  Een vlotte, zéér vriendelijke service met oog voor kwaliteit en proper werk. Ook hier alleen maar dikke pluimen om uit te delen!
  Gino Picquaert
  Gino Picquaert
  1509107675
  Snelle en mooie afwerking.Is correct met de afspraken.
  Zeer tevreden : correcte service, sympathieke mannen en mooi werk !
  Nancy Roedts
  Nancy Roedts
  1507459404
  Heel correct, professioneel en vriendelijk. Een aanrader !
  Noël Vergaerde
  Noël Vergaerde
  1504354291
  Super tevreden
  Korte leveringstermijn.
  Perfecte uitvoering van de herstelling door twee toffe werknemers.
  Jullie verdienen inderdaad een dikke pluim.
  Ruud Moret
  Ruud Moret
  1503736994
  Toen 's nachts de ruit van mijn voordeur aan diggelen werd geslagen met een wankel verkeersbord, stuurde met mijn goedkeuring mijn verzekeringsmaatschappij de heer Weemaes naar me toe om die te vervangen.Het contact met de firma Weemaes, telefonisch, persoonlijk en per e-mail verliep heel vlot. Hijzelf en zijn werklui waren heel sympathiek en vriendelijk. Het vervangen van de ruit duurde nauwelijks een halfuurtje en nu is alles weer perfect in orde.Ik wil de firma Weemaes graag aan iedereen aanbevelen.
  Moesje Inge
  Moesje Inge
  1503481696
  De herstelling bij mijn ouders is heel vlot verlopen in hun naam mag ik jullie zeker bedanken. De werknemers hebben heel snel en proper gewerkt. Ze verdienen meer dan een dikke pluim � ze waren ook vriendelijk en beleefd. Groetjes Inge �������
  Het glas in ons veluxraam was gebroken en we zochten een firma via google. Zo kwamen we terecht bij de firma Weemaes.Nadat we een e-mail verstuurd hadden heeft Michiel zelf telefonisch contact opgenomen met ons en alles is perfect verlopen.Zeer vriendelijk en vakkundig personeel.Indien we in de toekomst nog eens glasbreuk hebben doen we zeker weer beroep op de firma Weemaes.
  Heel erg tevreden over de service, de uitstekende opvolging en het uiteindelijke resultaat. Bedankt!
  Eddy Vanhille
  Eddy Vanhille
  1495347281
  Bedankt voor de perfecte service zeer vlotte afhandeling en zeer bekwame medewerkers
  Benjamin Daemen
  Benjamin Daemen
  1494957995
  Zeer snelle service, top communicatie. Professionele aanpak. Zeker aan te raden.
  Elien De Groote
  Elien De Groote
  1491727206
  In contact gekomen met Weemaes Glas via SamenSterker. Van in het begin vlotte, snelle, duidelijke communicatie. Ook de werken zijn uitstekend uitgevoerd met een prachtig eindresultaat. Prijs kwaliteit een aanrader! Dikke pluim voor Michiel en zijn mannen!
  Uitermate snelle service en uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Jong en eco-bewust team. Een aanrader!
  Eddy Vanhoecke
  Eddy Vanhoecke
  1485892708
  Bij een koppelwoning door de firma Weemaes de enkele beglazing laten vervangen door dubbele. Correcte uitvoering en een heel prettige samenwerking. Prima vakmanschap bestaat nog!
  Arne
  Arne
  1484166785
  Zeer aangename en efficiënte firma om mee samen te werken. Alles is zeer vlot verlopen, van de offerte over de opmeting tot de uitvoering van de werken op de vooropgestelde datum. 100% aan te raden!
  Sven VB
  Sven VB
  1484148295
  Zeer sympathieke mensen, perfecte plaatsing voor een goeie prijs. Een aanrader!
  prima dienstverlening: heel vlotte contactname, professioneel,...heel proper en kwaliteitsvol werk! echte stielmannene!
  arezzo bvba
  arezzo bvba
  1482151907
  Zeer tevreden over de tussenkomst van de mensen van Weemaes glas!!Correcte en snelle offerte, duidelijkheid en eerlijke communicatie.Perfecte uitvoering van het afgesprokene.De Munck Gilles
  Marc Roels
  Marc Roels
  1481718007
  Een kleine bestelling voor privégebruik, niet altijd heel interessant voor bedrijven. Hier ben ik met de grootste vlotheid snel behandeld, eerlijke prijs en een vertrouwen om U tegen te zeggen!!! Dank dat er nog zo een mensen bestaan.
  Erik Van Belle
  Erik Van Belle
  1480507785
  Het raam werd reeds na 3 weken na het eerste contact professioneel geplaatst. Ik kan Weemaes Glas iedereen aanbevelen.
  An Cordeels
  An Cordeels
  1479907923
  Vriendelijke en propere service,correcte en begrijpbare informatie,precies nakomen van gemaakte afspraken,,juiste prijsofferte zonder kosten achteraf,kortom,een aanrader!
  Chris Gordier
  Chris Gordier
  1479124131
  We leerden het bedrijf kennen via de actie Hoogrendementsglas van Test-Aankoop. Op 13/9/2016 kregen we een offerte waarop we -gelet op de goede voorwaarden - onmiddellijk ingegaan zijn. Alle contacten verliepen zeer vlot en aangenaam. De volledige beglazing van ons huis werd reeds op 25/10/2016 vervangen. De team van Wouter werkte zeer vlot samen. Het werk werd uitgevoerd op één dag. De afwerking was zeer net en goed. Na de werken werd ook alles netjes opgekuist. We zijn uitermate tevreden over de uitgevoerde prestatie. Bedankt daarvoor.
  goed werk geleverd; vlotte samenwerking met architect
  Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden, vriendelijke samenwerking een aanrader.
  Stipt, betrouwbaar en snel. Wat kan een mens nog meer verlangen?
  Candy Dauwe
  Candy Dauwe
  1476107005
  Zeer tevreden van de goede service. Ze werken snel en proper. En heel belangrijk: heel flexibel! Er wordt meegedacht met de klant om de plaatsing te doen op een moment dat echt past voor de klant. Chapeau!
  Een zeer aangename samenwerking! D.w.z. steeds volgens de afspraken (tijdstip + prijs) en mooi afgewerkt, professioneel werk.
  Bert Comeyne
  Bert Comeyne
  1473173443
  Ik kreeg steeds vlot reacties op alle vragen. De plaatsing werd zeer professioneel uitgevoerd door zeer vriendelijk personeel. Correct en aan te bevelen bedrijf !
  Erik Lievens
  Erik Lievens
  1467214896
  Bedankt voor de snelle en vakkundige vervanging van onze enkele ramen in hoogrendementsglas (met behoud van de huidige profielen). Een vlotte en vriendelijke service. Zeker een aanrader voor iedereen die soortgelijke werken wilt laten uitvoeren.
  Professioneel team, deskundige aanpak, snelle uitvoering en verzorgde afwerking. Helemaal ok.
  benjamin geerts
  benjamin geerts
  1466191551
  Zeer snelle afhandeling, op 2 weken tijd weren mijn ramen opgemeten en geplaatst
  Mojo Hobo
  Mojo Hobo
  1464773428
  Op onze vraag om het bestaand glas te komen vervangen reageerde Weemaes Glas als eerste met een zeer competitieve offerte. Nu de uitgevoerde werken achter de rug liggen kunnen we besluiten dat in zee gaan met deze jonge ondernemers de goede keuze was.
  wim de langhe
  wim de langhe
  1464596704
  snelle, correcte service, AANRADER
  ronny vereecke
  ronny vereecke
  1459006034
  Vlotte behandeling van de bestelling. Prijzen zijn te vergelijken met wat Hollandse internetwinkels vragen. Voor kleine bestellingen wordt er zelfs geen voorschot gevraagd. Als je uw aankopen zelf kunt ophalen ben je zelfs beter af.
  bo de baets
  bo de baets
  1458975013
  Prima werk, vlot uitgevoerd, netjes achtergelaten, toffe gasten !Groeten,Bo
  Hans Hanssens
  Hans Hanssens
  1458917113
  Glas uit een badkamer velux perfect vervangen. Snel en correct werk, kan niet beter !
  Glenn Poppe
  Glenn Poppe
  1458058319
  Samenwerking met dit bedrijf is uitermate goed en vlot verlopen zowel tijdens het bestellen alsook tijdens de plaatsing van men ramen .Geven voldoende info van de verschillende mogelijkheden alsook geven ze een goede prijs/Kwaliteitsverhouding .
  Begin februari kwam de firma Weemaes hoogrendementsglas plaatsen. Dit ter vervanging van gewoon dubbel glas van de jaren ´80 waar veel kou doorheen kwam. Niet echt bekend met de materie was het niet evident om het glas te kiezen. Wouter was van bij de aanvang mijn aanspreekpersoon bij de firma, en hij zorgde ook voor alle informatie rond bijkomende vragen.Op de afgesproken dag dienden Wouter en Steven zich mooi op tijd aan. Ze werkten rustig, systematisch en voorzichtig en leverden perfect werk af. Wijs om zo'n stielmannen over de vloer te hebben. Bovendien was het fijn te ervaren dat er respect was voor mijn huisje en huishouden, alle rommel werd na het werk ook opgeruimd.Meer tevreden kan een mens niet zijn. Hartelijk dank dus.Bea A
  Roland Mouton
  Roland Mouton
  1456348770
  we zijn zeer tevreden over de levering en de vernieuwing van het dubbel glas. De firma Weemaes is een aanrader!
  Vlotte en vriendelijke communicatie. Zowel voor, tijdens, als na de werken.Alles is correct en verzorgd uitgevoerd volgens afspraak aan een scherpe prijs.Indien er in de toekomst nog werken moeten uitgevoerd worden, zal dit opnieuw via hen gebeuren.
  Correcte offerte, vlotte communicatie, tijdige levering, nauwkeurige plaatsing!Zoals het hoort.
  Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk.Vlotte afwerking aan een zeer aanvaardbare prijs.In de toekomst zouden we zeker nog beroep doen op de firma WEEMAES.
  Patrick Tulpin
  Patrick Tulpin
  1456087839
  Ik ben heel tevreden over werkzaamheden (het vervangen van een ruit door een nieuwe mèt een verluchtingsrooster erop): snel, efficiënt en proper. Vriendelijke ploeg.Ook qua timing: gerespecteerd.Kortom: een best aangename samenwerking. (ik beloofde hen, bij gelegenheid: een chocomousse)Patrick Tulpin
  Contact opgenomen omwille van herstel/vervanging dubbel glas na thermische glasbreuk. Vlotte service. Makkelijk telefonisch contact, duidelijke interacties via mail, heldere afspraken die volledig werden nagekomen. Aan te raden!
  js_loader

  Hoe gaan we te werk?

  1
  Onze collega neemt na je aanvraag zo snel mogelijk contact met je op om je project te bespreken en extra informatie aan te vullen.
  2
  Op basis van je aanvraag en de eerste contactopname bezorgen we je een eerste prijsindicatie.
  3
  Onze renovatiespecialist komt bij je langs om alle te vervangen ramen op te meten en je raad te geven op basis van je noden en je budget. Je krijgt hierna onze uiteindelijke offerte.
  4
  Ga je akkoord met onze prijsofferte? Je glas gaat in productie en we komen het zo snel mogelijk bij je plaatsen in je bestaande raamkaders.
  5
  Eens de werken afgelopen zijn controleren we of alles naar wens gebeurde en zullen we je alle nodige documenten bezorgen om je Mijn VerbouwPremie aan te vragen.
  Weemaes Glas

  "Mijn mooie houten ramen bleven behouden"

  Dirk - Oudenaarde

  Weemaes plaatst hoogrendementsglas in je bestaande ramen. Laat ook je enkel en dubbel glas vervangen in Ronse.

  Krijg je gratis offerte

  Weemaes, de referentie voor het renoveren van glas in Ronse

  Weemaes is dé referentie voor het vervangen van enkel en dubbel glas in Ronse en omstreken. We zijn specialist in glasrenovaties in woningen en bedrijfsgebouwen.

  Ons doel is om onze klanten de beste en snelste service te bieden bij het isoleren van hun ramen: van aanvraag tot tevreden klant. We werken daarvoor met ons eigen contactcenter, onze eigen projectleiders en onze eigen ervaren glasplaatsers. Zo kunnen we je renovatie vlot regelen van A tot Z.

  We bezorgen je steeds duidelijk en actueel advies, en alle documenten voor het aanvragen van je premie.

  Laat je adviseren door Weemaes

  Download hier je gratis e-book over hoogrendementsglas en ontdek hoe je met nieuw glas je energiefactuur laat zakken!