Experten in glasrenovatie

We vervangen oud enkel of dubbel glas door hoogrendementsglas, met behoud van de originele raamkaders. En dit volgens de laatste normen wat betreft isolatie, zonwering, akoestische waarden en veiligheid.

Wil je met ons samenwerken

Specialist in glasrenovatie

Weemaes is specialist in het vervangen van glas in bestaande raamkaders.

We vervangen het oude enkel of dubbel glas door hoogrendementsglas, met behoud van de originele raamkaders.

We slagen er altijd in om de laatste normen te halen wat betreft isolatie, zonwering, akoestische waarden en veiligheid.

Dankzij onze gedurende jaren opgebouwde expertise voeren onze teams dit specialistenwerk efficiënt en extreem kwalitatief uit.

Wil je met ons samenwerken?
Weemaes Glas

"Weemaes werkte het project met veel expertise en binnen het tijdsbestek af"

L. Debruycker, de Vlaamse Waterweg

Wil je net als de Vlaamse Waterweg ook met ons samenwerken?

Neem contact op met ons team

Projecten

glas vervangen en renovaties
glas vervangen en renovaties
glas vervangen en renovaties
glas vervangen en renovaties
Weemaes - glas voor B2B
Glas is ons vak - Glas vervangen
glas vervangen en renovaties
Het Weemaes team installeert nieuwe beglazing bij Eyetech in Aartselaar
Nieuwe ruit wordt van de wagen gehaald met behulp van kraan
Glaszetters met een glimlach

Onze klanten geven ons een score van 4.9 op 5

Very good work and very good communication
Marc R.
Heel goede service en afwerking.
Raphäel De C.
All the work is done at a professional level.
Werner H.
Prima service! Correct vakwerk!
Rony C.
TOP ervaring door het hele Weemaes team, van A tot Z. Zeer professioneel bedrijf waarbij de klant centraal staat. Hoe glazen zetten een hele leuke ervaring wordt met top kwaliteit tot gevolg. We raden Weemaes bij iedereen aan.
Jan B.
Over de volledige lijn TOP : duidelijke en tijdige communicatie omtrent de planning van de werken, prima uitvoering van de werken (snelheid, afwerking, netheid,..)
Johan D.
Door stormschade hadden wij een gebroken glazen deur. Contact opgenomen met deze firma. Prima communicatie en topherstelling. De gezandstraalde tekening exact hetzelfde als voordien. Bedankt!
Ine V.
Prima service!
V&O NV - S.
Top werk kwaliteit en goede prijs.
Anouar E.
Goede communicatie en een perfecte service.
dirk T.
Prima en snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding, stipte naleving afspraken, klantvriendelijke service, attentvolle plaatser!
Ludo B.
Envoyé par mon assurance Belfius, et j'ai reçu un devis non détaillé étrangement €10 de moins que la facture. C'est une façon de forcer la main des personnes victimes d'un bris de vitre qui ont besoin d'une solution rapide. J'ai donc décidé de ne pas travailler avec cette société dans laquelle je n'ai (évidemment) pas confiance.
Syl C
Zeer tevreden van deze mensen. Alles correct en goed gedaan. Proper gewerkt en zeer vriendelijk. Ook het mail contact was prima!
Lieve Smet S.
Snelle contactname, correcte en voldoende info.Goede afspraken. De plaatsing verliep vlot. Heel vriendelijke plaatsers. Heel tevreden.
bart D.
Vlot en vriendelijk top in orde Dirk Sanders Varsenare
Dirk S.
Super vlotte service en correcte communicatie naar afspraken toe! Superprijs-kwaliteit.
Jan H.
Professioneel vanaf offerte tem plaatsing. Alles netjes afgewerkt en opgeruimd,
eddy D.
Zeer goede service Snel en kwalitatief
Gfhuf T.
Snelle en goede service!
Dieter-Jozef V.
Perfecte en vriendelijke service. Zowel van de administratie en van de opmeter en de plaatser. Beide uithangbord voor hun firma. Na plaatsing werd alles netjes opgekuist. Zeer tevreden!
Piet B.
Na problemen met silicone sporen op het glas, heeft de projectleider Bram er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen. Waar hij ook in geslaagd is.Een bedrijf om zeker aan te raden!Mvg Ericia en Johan
Johan M.
alleen maar goede ervaringen met dit topbedrijf - toegewijde mensen - kennis en kunde - topservice !
Xavier B.
Bedrijf dat doet wat het belooft. Correcte en vlotte afhandeling van ons verzekeringsdossier. Vriendelijke en propere werkmannen. Zoals het dus moet zijn!
Dries O.
Duidelijke communicatie en zeer snelle en vlotte service!Door een grote barst in een hoge rendementsglas deden wij afgelopen maand beroep op Weemaes Glas. Binnen de kortste keren kregen wij alle informatie, kwam er iemand langs voor de opmeting en werd de bestelling geplaatst. Op de door ons gevraagde datum werd vervolgens het raam in de bestaande kaders geplaatst. Wij zijn zeer tevreden!
Helen V.
Zeer tevreden, vlotte en communicatieve service en bovenop snel.
Roosje L.
Alles is vlot verlopen.
Samir A.
Zeer tevreden over deze firma ( ondanks ik ze niet kende): prijs ok, stiptheid ivm afspraken , uitvoeringTop
moens D.
Zeer goed werk afgeleverd, alles netjes opgekuist en super vriendelijke werkmannen. Uitermate tevreden.
Miek G.
Duidelijke en snelle communicatie doorheen het hele proces. Komen gemaakte afspraken na. Kwalitatief ook in orde.
Phoebe A.
Een heel goede ervaring. De herstelling gebeurde snel en correct. Heel vriendelijk personeel!
sarah “.
super tevreden over de ganse lijn , zowel het telefonisch contact de bijbehorende papierenmolen en zeker de geleverde werken , vakkundig en proper en niet te vergeten zeer vriendelijk personeel !!
dirk van der J.
Top firma,dikke pluim voor iedereen die er werkt. Aanvraag vlot verwerkt en alles vlot opgevolgd. Dikke pluim ook voor het team die de installatie voltooide. Professioneel, snel, top team leider.
Roadrunner de V.
Top firma ! Een aanrader!
Hamdi N.
Personeel met vakkennis !Zeer vriendelijk. Opmeten en plaatsen was perfect en houden zich aan de afspraken.
Dany R.
Een ingewikkelde glasbreuk is perfect hersteld. Uitstekende service!
Groenen L.
Ik dank Weemaes voor het goede werk dat ze gedaan hebben en veel geduld en dank hen voor de overuren dat ze gedaan hebben vele dank fantastische mannen en de projectleider voor de opvolging
Nicole F.
Betrouwbare zaak!, concurrentiële prijs, kreeg vriendelijke vakmensen over de vloer , klant is koning, zoals het vroeger was👍, zou ik zeker aanraden !
Bruno V.
Super service, snelle reactie, enorm vriendelijke mensen. Echte aanrader
Sinelnik N.
Prima service,alles tot in de puntjes verzorgd. Snelle en vriendelijke afhandeling.Een aanrader!!
Dirk De C.
Snel geholpen, goede prijs en de man die hier het glas plaatste heeft dat perfect gedaan, ook de offerte en afhandeling via mail liep vlotjes .
Luc M.
Niet alleen proper gewerkt, ook beleefd en vriendelijk. Correcte afspraak voor de levering en wat extra mag vermeld worden: bij opmeting werd de dikte van het oorspronkelijk raam gemeten, bij de plaatsing werd opgemerkt dat het eigenlijk dikker moest zijn. Ook al was dit op zich geen onoverkomelijke fout, het raam werd op initiatief van de leverancier Weemaes zelf vervangen zonder extra's en weer met correcte lleverafspraak. WARM AANBEVOLEN.Wij zijn super tevreden.
Patrick D.
Goede service : alles verlopen zoals gepland en zeer vriendelijke werknemers.
Dirk H.
Zeer goede en duidelijke communicatie, vlotte afhandeling. Zeer tevreden 10/10.
Sammy B.
Zeer tevreden met de service van deze mensen. Onmiddelijke telefonische reactie na het eerste contact via de website. Correcte en vlotte afhandeling oa ook met de verzekering. Duidelijke informatie aan de telefoon én mensen die de gemaakte afspraken nakomen. Helder advies van de opmeter en een pluim voor Mathias die de plaatsing deed. Top kerel!Ik hoop van harte dat ik ze niet meer nodig heb, want dan zit ik in de miserie maar ALS dat zo is dan ga ik opnieuw met Weemaes in zee.Bedankt voor de goede snelle en correcte afhandeling van mijn dossier.Luc.
Luc R.
Top service!!
Dries P.
Professionele firma, duidelijke afspraken, goed vakmanschap! TOP.
Wim De G.
uitstekende service, administratief OK aan te bevelen aan ieder die een "glazenier" van doen heeft. Proper afgewerkt geen opmerkingen tenzij positief!
Geert M.
Van het eerste contact straalde dit bedrijf vertrouwen uit. Van de drie bedrijven die ik contacteerde waren ze de enige die (pertinente) vragen stelde over de vervanging van bestaand glas naar hoog rendements glas.Alle afspraken werden perfect nageleefd. Toen een van de glazen een lichte beschadiging bleek te hebben (wat ze zelf vaststelden) werd deze vlot vervangen.Een goede ervaring van begin tot einde…
Marc Van A.
Afwerking tot in de puntjes.Vriendelijk, werken heel proper.Houden zich aan de afspraken.
Luc B.
Perfect. Correct, juiste afspraken enz..
Johan T.
Super goede en snelle service. Correcte communicatie en afhandeling.
Kimberly R.
Alles is verlopen zoals afgesproken ,echt tot in de puntjes, onze dank daarvoor!
cornelius M.
De firma werkt zeer correct en zorgvuldig. Ze zijn zeer betrouwbaar. Goed om mee samen te werken.
Leo B.
Tevreden met plaatsing en personeel
Ann M.
Zeer professioneel over de ganse lijn zowel bij eerste contact telefonisch, opmeting als plaatsing perfect uitgevoerd super firma 👌👌👌👌👌
Elianthe T.
Zeer content van het werk!Zeer vriendelijk team!Zeer proper gewerkt!
Abedi M.
Klantvriendelijk, professioneel en deskundig wat leidt tot goed resultaat.
Rony S.
Top, medewerkers zijn heel vriendelijk en met kennis van zaken een raam vervangen, proper gewerkt mooie afwerking een aanrader!.Top .bedankt aan team Weemaes .
marc W.
Correcte afwerking en service (van aanvraag offerte tot eindafwerking)
Diane V.
Heel erg fijn werken met deze firma. Een duidelijke offerte, duidelijkheid over welke stappen er gezet moeten worden, vriendelijke medewerkers, net werk. Kortom: hier moet u zijn voor glasherstellingen en dergelijke...
Directie B.
Snel en vlot geholpen met plaatsing dubbel glas, netjes afgewerkt en maken geen punt van kleine obstakels. Goede administratieve opvolging.
Francis Vanden B.
Goed werk geleverd, snel en professioneel.
Ivo M.
Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werken (installatie van dubbele beglazing en voorzetraampjes). Correcte en kwalitatieve service op elk vlak. Snelle respons op offerte-aanvraag, heldere mail- en telefonische communicatie, vriendelijke en efficiënte installateurs.
Natalie De M.
Super service bij Weemaes.Personeel is mega-gemotiveerd. Dikke pluim voor alle medewerkers die langsgekomen zijn. Een kleine fout werd meteen aangepakt en hersteld. Professionele handelingen.Een aanrader aan ieder die nieuwe glazen wenst te plaatsen in de woning.RIK VANHOOREN - Brugge
Rik V.
Supersnelle contactopname na verzenden van aanvraag. Diezelfde dag nog wordt er een offerte opgemaakt en een voorschotfactuur verzonden. Na het betalen wordt het benodigde glas meteen gezet en indien in stock, ook snel geplaatst. Mijn velux dakraam was op donderdag gebarsten en op maandag hersteld. TOP! :-) Super vriendelijke medewerkers!
Natasja F.
Deze morgen kwam het team Conrad en Jochem mijn livingruit vervangen.Zeer professioneel werk geleverd en alles netjes opgekuist.Zeer vriendelijk,ook een pluim voor Wendy van de planning.Dit bedrijf is een aanrader !!
Dirk De C.
Zeer goed aan te raden. Vlotte afhandeling van de formaliteiten. Het vervangen van het glas vlot en proper afgewerkt.
Philippe P.
De vervanging van een grote ruit werd snel, correct en professioneel uitgevoerd!
Gerry V.
Heel aangename en correcte mensen, zowel telefonisch als ter plaatse. (Ook covid-proof installateur met mondmasker)Aangeraden door KBC verzekering.Professionele service qua opmeting.Kwartier voor aankomst een telefoontje en dit perfect binnen de afgesproken uren. Dergelijke stiptheid is zeldzaam naar mijn ervaringDe installateur liet alles net achter en veegde zelfs zijn voeten aan de mat bij het binnenkomen.Het gebroken glas mooi meegenomen en perfecte installatie van het nieuwe glas zonder enige schade aan de raamlijst.Na een totale renovatie te hebben meegemaakt zijn dit soort firma's een verademing.10/10 aan te raden.
Arno A.
Werken zeer stipt en proper. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke mensen. Er werd 1 van de ramen fout geleverd, dit werd tijdig en prima opgelost.
Ray W.
Een heel fijne ervaring met Weemaes Glas achter de rug. Van offerte tot herstel correct geholpen geweest. Een aanrader!
Nathan R.
Zeer vlotte service een tevreden klant
René V.
Heel tevreden van de communicatie met Weemaes Brugge en de uitvoering van de werken.
Jasper V.
Sorry, Ik heb mis aangeduid.Het moet zijn zeer tevreden.
Jan V.
Heel vriendelijke professionele stielmannen! Heel tevreden van de service. Klein barstje in raam bij plaatsing (kan gebeuren) maar wordt goed en snel opgelost: nieuw raam wordt direct besteld en krijgen nog telefoontje dezelfde dag.
Laura S.
heel tevreden over het gehele proces om oud dubbel glas te laten vervangen door nieuw HR+ glas .Goede service met aantrekkelijke prijs .alles wordt op de voet gevolgd en gepland . Vriendelijk en professioneel personeel.aanrader .......
pat A.
super tevreden vanaf opmeting tot plaatsing vernieuwing dubbel glas. Zeer netjes afgewerkt zonder krassen houtwerk.Alles volgens afspraak en zeer vriendelijke mannen. Op tijd!
Eric V.
Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werken.Duidelijke en goede communicatie; zowel telefonisch als per mail.Stipte en vlotte uitvoering van de werken.
Philippe H.
Zeer vriendelijke mensen en alles stipt volgens afspraak.
David D.
Een echte aanraderTwijfel niet deze firma zijn toppersDakraam stuk op nog geen 30 min oud eruit nieuw erinWerken super goed afTelefoon of via mail wordt je direct geholpen
A D.
Heel vlot geholpen vanaf contactname tot plaatsing. Alle afspraken werden correct nageleefd. De plaatsers Adriaan en Cornel waren zeer vriendelijk en professioneel. Hopelijk heb ik niet te vlug terug een glasbreuk, maar in dat geval zal ik zeker terug met Weemaes werken.
Ivan V.
Zeer vriendelijke mensen en correct! De medewerkers hebben zelf gezien dat het raam fout werd opgemeten. Ze gaven onmiddellijk hun fout toe en kwamen de week erna terug met een juist raam. Wij zijn heel tevreden. Dank je wel! (Er werd ook heel netjes gewerkt ☺️)
Lies V.
Duidelijke en correcte afspraken.Degelijk werk voor een eerlijke prijs.
Chris De G.
Zeer tevreden over de hele lijn . Online calculator geeft een zeer goede indicatie ivm prijs . Vlot telefonisch contact , vakbekwame persoon bij de opmeting en enkele toppers hebben de plaatsing vlug en vakkundig uitgevoerd . Drie firma's gecontacteerd en Weemaes kwam er als beste uit .
Gunther V.
Positieve ervaring kort samengevat ;-)
Kenneth en Bieke C.
Snelle en correcte offerte. Plaatsing vlot verlopen. Prima werk
Jos C.
Top!! Top!! Professioneel en supervriendelijk... geweldig werk geleverd!! 👏👏👏
Kate
Vriendelijk personeel, gedetailleerde informatie, duidelijke afspraken, geen lange wachttijden, heel correct. Super tevreden
Marleen W.
Weemaes glas heeft een correcte aanbieding, in vergelijking met andere aanbieders. De plaatsing is 100% in orde verlopen. De plaatsers zijn zorgzaam en werken snel en proper!
Guy C.
Van opmeting door een zeer vriendelijke man, die echt alle ramen opmat en de nodige antwoorden op mijn vragen gaf (in tegenstelling tot een andere bekende firma), de offerte tot plaatsing een vlotte samenwerking en afhandeling. Zeer duidelijke communicatie, klantvriendelijk. Zeer vriendelijk personeel / werklui. Plaatsing zoals afgesproken en zeer net en proper werk. Aanrader, volgend jaar mogen ze de rest komen doen..
Jo S.
Goede prijs, vlotte service, vriendelijke plaatsers
Geert B.
Het glas is heel mooi geplaatst.Heel vriendelijke plaatsers.
Annie B.
Super geolied team over de vloer gehad in Eeklo om ons muurhoog raam te vervangen. 7 man sterk heeft de klus geklaard In een uurtje tijd. Ons huis is omringt door een grote haag en hiervoor hadden ze een kraantje mee om het glaswerk over te zetten. Ze zijn op alles voorzien. Als er nog ramen vervangen moeten worden gaan wij zeker weer naar weemaes glas.
Daphné De F.
HEEL GOEDE SERVICE, Goede afspraken en vriendelijke mensen! Alles verliep vlot. Zijn luisterbereid als er iets is.Ook heel goede voorbereiding!
Anne I.
Alles netjes en professioneel afgewerkt volgens afspraak
Eddy P.
Wij lieten hoogrendementsglas plaatsen in bestaande kaders en zijn ontzettend tevreden over de vriendelijkheid, service en snelheid van Weemaes. De medewerkers dachten mee na over de beste en meest esthetische oplossing passend bij ons huis. De werken verliepen vlot, werden zeer professioneel uitgevoerd en we ontvingen ook de nodige info voor de aanvraag van een premie. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en bevelen het zeker aan!
An L.
Firma heeft ondertussen contact opgenomen. Dank je wel.
Lucas D.
Correcte plaatsing
Vallaey G.
Glasherstelling heel vlot afgehandeld
Tom B
Weemaes heeft bij ons de glas balustrade van het dakterras en de renovatie van het glas in de ramen gedaan. Correcte prijs, kwalitatief werk en een goeie service.
christophe C.
Bart en Matthis hebben net een glasraam bij me vervangen : super vriendelijke en vakkundige service en de werkplek werd netter achter gelaten dan voor de werken ;) !
An Op de B.
Snelle offerte, duidelijke afspraken en perfecte uitvoering. Zeer tevreden.
Pieterjan D.
Goede informatie,Professioneel personeel,Goede afspraken.
Eric Van E.
super bedrijf.mooi werk verricht en super vriendelijke jongensruiten waren snel en proper gezet.ik kon zelfs vlug even mijn rolluik goed poetsen langs binnen.kreeg nog een super goed doekjes er voor.deze zijn nu ook weer nieuwstaat.super bedankt.ik raad iedereen dit bedrijf aan.voor zo een prijsje kan je niet zonder ruiten zijn.
filip V.
Totaal niet professioneel.Wij wachten nog op onze glas. Wij hadden twee termijnen, maar altijd krijgen wij info "sorry, wij mogen niet komen".... Hoe lang moeten mensen wachten op een product die betaald is? Dat is niet ons probleem dat "iemand kwam naar het werk niet", of "sorry, nu is te laat, dus ik kan niet komen"...... WIJ WACHTEN THUIS, EN JE KOMT NIET!!!
Ewelina
Vlotte service!
Bouchra T
js_loader