Gebroken Velux-raam vervangen in Nevele

In deze woning in Nevele vervingen we in 2020 een gebroken en gecondenseerde Velux door zonwerend hoogrendementsglas in de bestaande raamkaders.

In 't kort

Locatie: Nevele
De glasrenovatie werd uitgevoerd in 2020.
Type herstelling: gebroken en gecondenseerd Velux-glas werd vervangen door hoogrendementsglas met een zonwerende functie. Let op: glasbreuk en condens worden in de meeste gevallen gedekt door de brandverzekering, een upgrade van het glas wordt niet gedekt.
Type raamkader: houten Velux raamkader
Totale glasoppervlakte: 2 stuks glas werden vervangen, in totaal 0,98m²

Bekijk alle foto's

Van oud enkel glas naar HR glas in houten raamkaders

In deze woning in Nevele vervingen we in 2020 een gebroken en gecondenseerd Velux door hoogrendementsglas. De originele raamkaders werden behouden omdat ze nog in goede staat waren.

Het nieuwe hoogrendementsglas beschikt over een verbeterde zonwering. Zonwerend glas laat minder zonnestralen en licht door en zorgt daardoor voor een nog betere isolatie van je huis. De eigenaar koos voor een lichttransmissie van 71% en een zontoetreding (g-waarde) van 38% (hoe lager deze waarde, hoe beter de zonnewarmte tegengehouden wordt).

De dikte van het nieuwe glas is even dik als het originele glas en past daarom probleemloos in de bestaande Velux-kaders.
Aan de binnenzijde werd er, zoals voorgeschreven volgens de veiligheidsnorm, veiligheidsglas voorzien bij de twee dakbeglazingen.

Er werden Warm Edge afstandhouders in het zwart voorzien voor een nog betere isolatie aan de randen van het glas.

Laat ook je gebroken of gecondenseerde Velux vervangen

Benieuwd hoe dit project verlopen is?

Bekijk het project

Vervangen gebroken Velux
Vervangen gebroken Velux
Vervangen gebroken Velux
Vervangen gebroken Velux
Vervangen gebroken Velux
Vervangen gebroken Velux
Velux vervangen
Velux vervangen
Velux vervangen
Velux vervangen

Onze klanten geven ons een score van 4,9 op 5

Zeer vriendelijke mensen en correct! De medewerkers hebben zelf gezien dat het raam fout werd opgemeten. Ze gaven onmiddellijk hun fout toe en kwamen de week erna terug met een juist raam. Wij zijn heel tevreden. Dank je wel! (Er werd ook heel netjes gewerkt ☺️)
Lies V.
Correcte afspraken en afwerking
Jean-Pierre V.
Lood ramen zijn zeer netjes uitgevoerd
M D.
Correcte afwerking en service (van aanvraag offerte tot eindafwerking)
Diane V.
Dit is een héél correct bedrijf! Professioneel van A tot Z, komen afspraken na en zijn effectief goed bereikbaar. Merci voor het mooie werk!
Matthias Van E.
Genoten van een topservice!Van begin tot eind, van opmeting tot installatie, van offerte tot betaling.Voor wie ontzorgt wil worden en wil genieten van een geweldige service is Weemaes Gent een absolute aanrader
Yves V.
Een zeer vlot en vriendelijke team, zeer duidelijke communicatie. In de mail en op de offerte wordt de inhoud en werking van de organisatie duidelijk uitgelegd. Is het in de toekomst nodig zal ik zeker niet twijfelen opnieuw gebruik te maken van hun sevice en zal ze zeker aanraden bij andere.Nogmaals dikke merci voor de vlotte sevice Weemaes.
Marica E.
Top service!!
Dries P.
Vlotte afhandeling van begin tot einde!Zéér tevreden!
Leen C.
Veer verzorgde werken !
Pierre G.
zeer vriendelijke en vakbekwame plaatsers.
Philip P.
Responsive communication related to offer, planning and execution. End result is very good.
Bert J.
Een bedrijf met klasse! De hele ketting van prijsopgave , bemiddeling, informatiestroom, communicatie, plaatsing als administratieve afhandeling is top!Topklasse dus ! ( voor ons was het een betrekkelijk kleine werf maar zelfs dan! )Top!
Tijl B.
Zeer tevreden over plaatsing glasraam. Aanvraag via verzekering correcte en snelle afhandeling.
Gerda Van M.
Snelle en goede service!
Dieter-Jozef V.
Very good work and very good communication
Marc R.
Goed team, 2 bijzonder vriendelijke kerels die goed samenwerkten.Snel, efficiënt, klantvriendelijk!Vrgr,P. Vervinckt
Patrik V.
Alles is verlopen zoals afgesproken ,echt tot in de puntjes, onze dank daarvoor!
cornelius M.
Een heel goede ervaring. De herstelling gebeurde snel en correct. Heel vriendelijk personeel!
sarah “.
Schitterende organisatie en service. Precies en ‘proper’ werk! Top.
Jo B.
Snel en correct
gino V.
Afspraak, opmeten, plaatsen : alles verliep heel vlot!
Marc De F.
Onze ervaring met Weemaes Glas is uiterst positief. Vanaf het eerste contact via email tot de plaatsing van de glasramen op de afgesproken datum en tegen de afgesproken prijs verliep alles vlot. De techniekers die de plaatsing deden waren bekwaam, werkten alles kwalitatief af en waren aangenaam in de omgang met ons.
Pierre E.
Top, medewerkers zijn heel vriendelijk en met kennis van zaken een raam vervangen, proper gewerkt mooie afwerking een aanrader!.Top .bedankt aan team Weemaes .
marc W.
Een zeer correcte en snelle vervanging voor onze glasbewaseming in de veranda. Goede/prijs kwaliteit verhouding, vriendelijke onthaal. Wij zijn super tevreden met het resultaat en vragen nog een extra offerte om de rest van ons glas in de veranda ook te vervangen. Een aanrader.
Olga G.
Prima service! Correct vakwerk!
Rony C.
Super vlotte service en correcte communicatie naar afspraken toe! Superprijs-kwaliteit.
Jan H.
Heel erg fijn werken met deze firma. Een duidelijke offerte, duidelijkheid over welke stappen er gezet moeten worden, vriendelijke medewerkers, net werk. Kortom: hier moet u zijn voor glasherstellingen en dergelijke...
Directie B.
Personeel met vakkennis !Zeer vriendelijk. Opmeten en plaatsen was perfect en houden zich aan de afspraken.
Dany R.
Heel tevreden over het geleverde werk! Aangenaam en bekwaam team.Weemaes top.
charlotte V.
De vervanging van een grote ruit werd snel, correct en professioneel uitgevoerd!
Gerry V.
Prachtig werk. Vlugge levertijd. En ze helpen je waar niemand anders dat doet.👏
Gerda C.
Heel goeie service en duidelijke communicatie. Supervriendelijk ook!
Marijke De B.
Heel goede service en afwerking.
Raphäel De C.
Van aanvraag offerte tot en met de definitieve afwerking zeer tevreden van de service.
Patrick B.
Snelle offerte, duidelijke afspraken en perfecte uitvoering. Zeer tevreden.
Pieterjan D.
snelle offerte, goeie prijs (vervangen glas velux is inderdaad veel goedkoper dan een hele nieuwe velux te laten steken!), goeie afspraken en opvolging, perfecte afwerking. TOP!
Johny S.
Gewoon Super !!!!Zeer professionele aanpak van begin tot einde...Zowel aan de telefoon als ook bij je thuis zeer klantvriendelijk.Zeker aan te bevelen .Dank u wel Weemaes !!!!
Jorge S.
Vlot en vriendelijk top in orde Dirk Sanders Varsenare
Dirk S.
Snel geholpen, goede prijs en de man die hier het glas plaatste heeft dat perfect gedaan, ook de offerte en afhandeling via mail liep vlotjes .
Luc M.
Werken zeer stipt en proper. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke mensen. Er werd 1 van de ramen fout geleverd, dit werd tijdig en prima opgelost.
Ray W.
Supersnelle contactopname na verzenden van aanvraag. Diezelfde dag nog wordt er een offerte opgemaakt en een voorschotfactuur verzonden. Na het betalen wordt het benodigde glas meteen gezet en indien in stock, ook snel geplaatst. Mijn velux dakraam was op donderdag gebarsten en op maandag hersteld. TOP! :-) Super vriendelijke medewerkers!
Natasja F.
De plaatsing en afspraak was perfect. Maar als je in de zetel voor het raam zit is er een vervorming, vermoedelijk een foutje in het glas.
Lieve V.
keurige service !
Luc De la R.
Zo hoort het: snel, correct, vriendelijk.
Pascal V.
Top firma ! Een aanrader!
Hamdi N.
Zeer goed aan te raden. Vlotte afhandeling van de formaliteiten. Het vervangen van het glas vlot en proper afgewerkt.
Philippe P.
HORRIBLE! Société envoyée par notre assurance pour remplacer la vitre d’une porte fenêtre. Suite à leur travail, la porte fenêtre ne se ferme plus bien et ne coulisse plus correctement.Malgré la prise de contact, ils REFUSENT de venir voir et conseille de mettre un produit qui évidemment ne change rien!Fuyez !
Lau G.
Topservice.
Barend B.
De firma werkt zeer correct en zorgvuldig. Ze zijn zeer betrouwbaar. Goed om mee samen te werken.
Leo B.
Topservice !
Jan G.
correcte service!
henkbovyn
Zeer tevreden met de service van deze mensen. Onmiddelijke telefonische reactie na het eerste contact via de website. Correcte en vlotte afhandeling oa ook met de verzekering. Duidelijke informatie aan de telefoon én mensen die de gemaakte afspraken nakomen. Helder advies van de opmeter en een pluim voor Mathias die de plaatsing deed. Top kerel!Ik hoop van harte dat ik ze niet meer nodig heb, want dan zit ik in de miserie maar ALS dat zo is dan ga ik opnieuw met Weemaes in zee.Bedankt voor de goede snelle en correcte afhandeling van mijn dossier.Luc.
Luc R.
TOP ervaring door het hele Weemaes team, van A tot Z. Zeer professioneel bedrijf waarbij de klant centraal staat. Hoe glazen zetten een hele leuke ervaring wordt met top kwaliteit tot gevolg. We raden Weemaes bij iedereen aan.
Jan B.
Correcte comminucatie, snelle respons, zeer tevreden
Eva R.
Over de volledige lijn TOP : duidelijke en tijdige communicatie omtrent de planning van de werken, prima uitvoering van de werken (snelheid, afwerking, netheid,..)
Johan D.
Goede communicatie en een perfecte service.
dirk T.
Vriendelijke werklui.Vlugge vervanging van ons vensterglas.Proper werk, alle vuilnis nemen ze mee.Mooi afgekit, in hetzelfde kleur.
Frank D.
De Plaatsing is heel vlot en vriendelijk gebeurd.Alles mooi opgeruimd verlaten.Merci!
Bart D.
Prima werk geleverd en stipt op tijd volgens afspraakVriendelijke werkmannenEen aanrader 👍👍👍
Ria B.
Zalige ervaring. Duidelijke, vlotte communicatie met een handig tracker om te zien wat de status van je aanvraag is, en de plaatser van het nieuwe glas was vriendelijk, professioneel, en vlot!
Raf
na een glasbreuk was er een correcte opvolging, herstelling en afwerking. Top!
Tamara D.
Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werken.Duidelijke en goede communicatie; zowel telefonisch als per mail.Stipte en vlotte uitvoering van de werken.
Philippe H.
Neen, voor de toekomst weten we op wie we beroep moeten doen. We dienden een groot gecondenseerd glasraam te vervangen. Zowel de wijze waarop en niet in het minst de communicatieopvolging is ongezien: duidelijk, helder, klantvriendelijk, efficiënt, gecoördineerd, voorzichtig, opkuis naderhand. 'Tja, wat wil je nog meer tenzij je niet aanvaard dat het mensenwerk is. Top en bijzonder tevreden.
Marc D.
Correct, netjes en snelle service. Wat wil je nog meer ? Toppers !!!
christof A.
Totaal niet professioneel.Wij wachten nog op onze glas. Wij hadden twee termijnen, maar altijd krijgen wij info "sorry, wij mogen niet komen".... Hoe lang moeten mensen wachten op een product die betaald is? Dat is niet ons probleem dat "iemand kwam naar het werk niet", of "sorry, nu is te laat, dus ik kan niet komen"...... WIJ WACHTEN THUIS, EN JE KOMT NIET!!!
Ewelina
Fantastische ervaring. Zeer klantvriendelijk en heel professioneel: reeds vanaf de eerste telefonische contacten met de administratie (Hannelore), alsook tijdens de maatopname (Tom) en tijdens de plaatsing van het glaswerk (Gilles, Jente en Thomas). Knap werk afgeleverd door iedereen. Heel tevreden van de aangeboden service. Firma Weemaes, mag oprecht heel fier zijn op haar medewerkers. Een absolute aanrader voor iedereen die een renovatie van glaswerk overweegt.
Arnaud De D.
Uitstekende ervaring met Weemaes glasvervanging. Gemakkelijke contactname. Meting vlot verlopen. Offerte correct aangepast aan de hand van de opmeting. De plaatsing werd tijdig telefonisch vastgelegd. Op de dag van de plaatsing waren Bart en Keanu daar rond 0800 u. Vriendelijke mensen die er meteen vaart achter zetten en de nodige toelichtingen gaven over het vervangen. Mijn angst dat de geverfde houten ramen zouden beschadigd worden was ongegrond. De verf werd nauwelijks beschadigd; met “een klein likje verf” behoort dit tot het verleden. In 1 glas was een kleine (minimale) kras. De mannen stelden het zelf vast, namen foto’s en beloofden om een nieuw glas te laten bestellen en dit achteraf te komen plaatsen. In afwachting hebben ze het bekraste glas geplaatst.Inmiddels werd de vervanging achteraf ook door het bedrijf bevestigd. Kortom. Een uitstekende “customer experience” en wat mij betreft: Sterk aanbevolen.
Guido M.
Vlotte uitvoering volgens de afgesproken data !
Eddy De W.
Snelle offerte, pro-actieve opmeting en professionele plaatsing door beleefde en vriendelijke vakmensen.
Luc D.
Gewoonweg SUPER!Van in het begin, de opvolging, communicatie de werken, de mensen… Alles verliep super vlot en correct. Wat een vriendelijk team hebben jullie, ook de plaasters van ons glas waren super vriendelijke mensen. Wij kunnen jullie tenzeerste aanraden! Dankjewel voor de service!
Sandra L.
Zeer content van het werk!Zeer vriendelijk team!Zeer proper gewerkt!
Abedi M.
Snel correct zonder onnodige franjes, Proficiatten zeerste aan te bevelen !!
jacques C.
Zeer goed werk afgeleverd, alles netjes opgekuist en super vriendelijke werkmannen. Uitermate tevreden.
Miek G.
alleen maar goede ervaringen met dit topbedrijf - toegewijde mensen - kennis en kunde - topservice !
Xavier B.
Correcte offerte, vlotte communicatie, tijdige levering, nauwkeurige plaatsing!Zoals het hoort.Ook voor de tweede maal, 8 jaar na de eerste plaatsing, wederom, helemaal in orde!
jenne schraepen . A.
correcte informatie, stipte levering, vriendelijk personeel, plaatsing in orde en netjes opkuisen van het werk.
Marie-Jeanne B.
Snelle en degelijke uitvoering.Enkel de planning betreffende aanvangsuur van de plaatsing zou wat specifieker kunnen.
Emmanuel V.
Heel aangename en correcte mensen, zowel telefonisch als ter plaatse. (Ook covid-proof installateur met mondmasker)Aangeraden door KBC verzekering.Professionele service qua opmeting.Kwartier voor aankomst een telefoontje en dit perfect binnen de afgesproken uren. Dergelijke stiptheid is zeldzaam naar mijn ervaringDe installateur liet alles net achter en veegde zelfs zijn voeten aan de mat bij het binnenkomen.Het gebroken glas mooi meegenomen en perfecte installatie van het nieuwe glas zonder enige schade aan de raamlijst.Na een totale renovatie te hebben meegemaakt zijn dit soort firma's een verademing.10/10 aan te raden.
Arno A.
Prima en snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding, stipte naleving afspraken, klantvriendelijke service, attentvolle plaatser!
Ludo B.
Snelle service, vakmanschap tegen een correcte prijs.
Renate M.
Zeer vlotte service een tevreden klant
René V.
Supersnelle feedback - correct herstellingen volgens de klantEen plezier om met samen te werkenEen medewerker bij Verzekeringen Van Hooff (KBC Agent)
Gert De S.
Werken prima uitgevoerd!
Jean Pierre R.
Glasherstelling aan de helft van de prijs dan een concurrent en renovatieprofielen en afstandshouders in de kleur die wij wensten, wat de concurrent niet kon.
Mark De B.
Enige firma die tamelijk vlug een offerte gaf,daarna is er een persoon nog de juiste opmeting komen maken, 3weken nadien was het glas geleverd en geplaatst .
Bernard D.
Goede informatie,Professioneel personeel,Goede afspraken.
Eric Van E.
Zeer goede en duidelijke communicatie, vlotte afhandeling. Zeer tevreden 10/10.
Sammy B.
Super service. Snel en goed gedaan!
Bart De W.
Defect dubbel glas vervangen. Perfecte service!
Johan P.
Zeer goede service Snel en kwalitatief
Gfhuf T.
Hele vlotte communicatie en correct !
Charlotte H.
Zeer vlotte communicatie. Vriendelijke medewerkers die heel proper werk leveren. Heel tevreden van deze firma!
Helen M.
Correcte opvolging en afhandeling, mooi werk!
regine T.
Correcte offerteVriendelijkZeer correct op gebied van werkwijze (plaatsing, afspraken, ....)Kortom, een firma waar we in de toekomst nog mee willen werken.
Veerle R.
Top!! Top!! Professioneel en supervriendelijk... geweldig werk geleverd!! 👏👏👏
Kate
Sorry, Ik heb mis aangeduid.Het moet zijn zeer tevreden.
Jan V.
Enkel maar lof. Vervangen van een raam is top verlopen.
Stefaan B.
Je collega is op tijd begonnen aan het werk, was vriendelijk en heeft de opdracht perfect uitgevoerd. Dit is reeds de 2de maal in 6 weken. 😀👍
alain H.
Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werken (installatie van dubbele beglazing en voorzetraampjes). Correcte en kwalitatieve service op elk vlak. Snelle respons op offerte-aanvraag, heldere mail- en telefonische communicatie, vriendelijke en efficiënte installateurs.
Natalie De M.
Alles is vlot verlopen.
Samir A.
Zeer goede communicatie met het bedrijf wat betreft offerte en verdere voorbereiding van de werken.Leveren van topkwaliteit voor werk en opkuis.
benny P.
The people from Weemaes from the beginning until to place my glass it was good experience!!! Explain me everything and is very professional and organized and kind and it was my pleasure have them and do the work so carefully!!! Only good words I can say from my experience!!!!! Truly I recommend them !!!!Georgia
GMGB
Duidelijke communicatie en zeer snelle en vlotte service!Door een grote barst in een hoge rendementsglas deden wij afgelopen maand beroep op Weemaes Glas. Binnen de kortste keren kregen wij alle informatie, kwam er iemand langs voor de opmeting en werd de bestelling geplaatst. Op de door ons gevraagde datum werd vervolgens het raam in de bestaande kaders geplaatst. Wij zijn zeer tevreden!
Helen V.
Uitstekend van A tot Z. Vriendelijk, competent, efficiënt, correcte opmeting zodat alle stukken glas daadwerkelijk passen op de dag van de werken, kwaliteitsvolle plaatsing en vlotte afhandeling achteraf in verband met formulieren die door Weemaes ingevuld moeten worden zodat ik een energiepremie kan aanvragen. Niets dan lof. Weemaes is top!
Peter K.
Kon ik een 6 geven deed ik het vriendelijke communicatie van kantoor uit ..de werkmannen supper vriendelijk ze kennen hun vak raad ze aan iedereen aan gr uit bredene
Heidi L.
Onlangs gebroken glas in voordeur laten vervangen,werd in minimum tijd en vakkundig hersteld,heel tevreden!!
Marc V.
Heel tevreden! Goede info, vlotte en vriendelijke communicatie en snelle, goede uitvoering van de werken.
Mieke C.
Geslaagde en propere uitvoering van wegname van het gebroken glas en plaatsing van de nieuwe ruit.Een correcte afspraak maken om te verwittigen dat men binnen10 minuten ter plaatse zal zijn is blijkbaar een moeilijke zaak bij Weemaes Glas.
Adelin Van E.
Afspraken op voorhand werden duidelijk gecommuniceerd en het glaspaneel werd vakkundig vervangen. Topservice!
Edith S.
Vanaf het eerste contact tot de plaatsing van het glas, een vlotte communicatie en professionele uitvoering van de opdracht. Heel tevreden.
Dino S.
Heel tevreden , snelle respons op vragen , duidelijke prijs op offerte , en goede plaatsing
rino g a B.
Perfecte en snelle service volgens afspraken. Vriendelijke medewerkers. Kan ik zeker aanbevelen.
Luc S
Zeer tevreden over de vervanging van mijn Veluxglas, Vriendelijke vakman en correcte dienst!
Alain De B.
Heldere communicatie en mooi afgeleverd werk.Netjes achterlaten van ‘werf’ tussen de verschillende werkdagen door.
Mathias D.
Zeer vriendelijke mensen en alles stipt volgens afspraak.
David D.
super bedrijf.mooi werk verricht en super vriendelijke jongensruiten waren snel en proper gezet.ik kon zelfs vlug even mijn rolluik goed poetsen langs binnen.kreeg nog een super goed doekjes er voor.deze zijn nu ook weer nieuwstaat.super bedankt.ik raad iedereen dit bedrijf aan.voor zo een prijsje kan je niet zonder ruiten zijn.
filip V.
Ik ben zeer tevreden over de glasrenovatie door Weemaes.Ze zijn een top team.
viviane S.
Firma heeft ondertussen contact opgenomen. Dank je wel.
Lucas D.
Wij lieten hoogrendementsglas plaatsen in bestaande kaders en zijn ontzettend tevreden over de vriendelijkheid, service en snelheid van Weemaes. De medewerkers dachten mee na over de beste en meest esthetische oplossing passend bij ons huis. De werken verliepen vlot, werden zeer professioneel uitgevoerd en we ontvingen ook de nodige info voor de aanvraag van een premie. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en bevelen het zeker aan!
An L.
uitstekende service, administratief OK aan te bevelen aan ieder die een "glazenier" van doen heeft. Proper afgewerkt geen opmerkingen tenzij positief!
Geert M.
Niet alleen proper gewerkt, ook beleefd en vriendelijk. Correcte afspraak voor de levering en wat extra mag vermeld worden: bij opmeting werd de dikte van het oorspronkelijk raam gemeten, bij de plaatsing werd opgemerkt dat het eigenlijk dikker moest zijn. Ook al was dit op zich geen onoverkomelijke fout, het raam werd op initiatief van de leverancier Weemaes zelf vervangen zonder extra's en weer met correcte lleverafspraak. WARM AANBEVOLEN.Wij zijn super tevreden.
Patrick D.
Heel vriendelijk en meedenkend. Goeie service
Mart V.
Correcte en propere plaatsing (heel groot raam)Goede communicatie. Heel tevreden ☺️
Nancy B.
Perfecte professionele service
André G.
js_loader