ICI Paris XL

Het uitvoeren van beveiligingen en herstellingen van glasschade in de filialen van ICI Paris XL.

Vraag ook een herstelling aan

Onze diensten

Beveiligingen en spoedherstellingen

Voor ICI Paris XL voerden we reeds een aantal beveiligingen uit in onder andere Ukkel en Genk. Wanneer er gevaar is voor letsels of verdere glasschade plaatsen we ofwel een stevige PVC tape op het glas, over vervangen we de gebroken beglazing door een houten plank. Zo stellen we het cliënteel, de werknemers en het koopwaar veilig.

Herstellingen

Na de beveiliging zorgen we ervoor dat het nieuwe glas zo snel mogelijk geplaatst wordt. Zo is de uitstraling van de winkel vlot weer hersteld. Bij herstellingen nemen we ook alle administratieve rompslomp zoals parkeerverboden, inname openbare weg en andere voor onze rekening. We passen ons zo goed mogelijk aan aan de werking van het filiaal en de omgeving. Zo werd de herstelling in Ukkel ’s nachts uitgevoerd om het lokale tramverkeer niet te verstoren.

Hulpmiddelen

Om herstellingen van grote beglazingen, of ruiten op moeilijk bereikbare plaatsen uit te voeren vertrouwen we op ons eigen uitgebreid machinepark, en een netwerk van betrouwbare partners.

Contacteer ons

In 't kort

Klant: ICI Paris XL, via OkDo Building Maintenance
Periode: 2022 – nu
Locaties:

Contacteer ons

Op zoek naar een nationale partner voor glasherstellingen? Neem contact op met onze vertegenwoordiger Tim:

Tim Business Development

0471 89 57 77
tim.janssens@weemaes.be

Beveiligingen en herstellingen bij ICI Paris XL

Onze klanten geven ons een score van 4,9 op 5

All the work is done at a professional level.
Werner H.
Snelle en correcte offerte. Plaatsing vlot verlopen. Prima werk
Jos C.
Betrouwbare zaak!, concurrentiële prijs, kreeg vriendelijke vakmensen over de vloer , klant is koning, zoals het vroeger was👍, zou ik zeker aanraden !
Bruno V.
Snelle offerte, duidelijke afspraken en perfecte uitvoering. Zeer tevreden.
Pieterjan D.
Snel en vlot geholpen met plaatsing dubbel glas, netjes afgewerkt en maken geen punt van kleine obstakels. Goede administratieve opvolging.
Francis Vanden B.
proper en vakkundig werk geleverd
Julian Van Den B.
Goede informatie,Professioneel personeel,Goede afspraken.
Eric Van E.
Zeer vlotte communicatie. Vriendelijke medewerkers die heel proper werk leveren. Heel tevreden van deze firma!
Helen M.
uitstekende service, administratief OK aan te bevelen aan ieder die een "glazenier" van doen heeft. Proper afgewerkt geen opmerkingen tenzij positief!
Geert M.
Een heel goede ervaring. De herstelling gebeurde snel en correct. Heel vriendelijk personeel!
sarah “.
Onze ervaring met Weemaes Glas is uiterst positief. Vanaf het eerste contact via email tot de plaatsing van de glasramen op de afgesproken datum en tegen de afgesproken prijs verliep alles vlot. De techniekers die de plaatsing deden waren bekwaam, werkten alles kwalitatief af en waren aangenaam in de omgang met ons.
Pierre E.
Geslaagde en propere uitvoering van wegname van het gebroken glas en plaatsing van de nieuwe ruit.Een correcte afspraak maken om te verwittigen dat men binnen10 minuten ter plaatse zal zijn is blijkbaar een moeilijke zaak bij Weemaes Glas.
Adelin Van E.
Top!! Top!! Professioneel en supervriendelijk... geweldig werk geleverd!! 👏👏👏
Kate
Alles is verlopen zoals afgesproken ,echt tot in de puntjes, onze dank daarvoor!
cornelius M.
super bedrijf.mooi werk verricht en super vriendelijke jongensruiten waren snel en proper gezet.ik kon zelfs vlug even mijn rolluik goed poetsen langs binnen.kreeg nog een super goed doekjes er voor.deze zijn nu ook weer nieuwstaat.super bedankt.ik raad iedereen dit bedrijf aan.voor zo een prijsje kan je niet zonder ruiten zijn.
filip V.
Personeel met vakkennis !Zeer vriendelijk. Opmeten en plaatsen was perfect en houden zich aan de afspraken.
Dany R.
Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werken.Duidelijke en goede communicatie; zowel telefonisch als per mail.Stipte en vlotte uitvoering van de werken.
Philippe H.
Zeer vriendelijke mensen en alles stipt volgens afspraak.
David D.
Onlangs gebroken glas in voordeur laten vervangen,werd in minimum tijd en vakkundig hersteld,heel tevreden!!
Marc V.
super tevreden vanaf opmeting tot plaatsing vernieuwing dubbel glas. Zeer netjes afgewerkt zonder krassen houtwerk.Alles volgens afspraak en zeer vriendelijke mannen. Op tijd!
Eric V.
Glasherstelling heel vlot afgehandeld
Tom B
Snelle en goede service!
Dieter-Jozef V.
Duidelijke communicatie en zeer snelle en vlotte service!Door een grote barst in een hoge rendementsglas deden wij afgelopen maand beroep op Weemaes Glas. Binnen de kortste keren kregen wij alle informatie, kwam er iemand langs voor de opmeting en werd de bestelling geplaatst. Op de door ons gevraagde datum werd vervolgens het raam in de bestaande kaders geplaatst. Wij zijn zeer tevreden!
Helen V.
Top werk kwaliteit en goede prijs.
Anouar E.
Zeer goede en duidelijke communicatie, vlotte afhandeling. Zeer tevreden 10/10.
Sammy B.
Afspraak, opmeten, plaatsen : alles verliep heel vlot!
Marc De F.
Very good work and very good communication
Marc R.
Zeer tevreden over deze firma ( ondanks ik ze niet kende): prijs ok, stiptheid ivm afspraken , uitvoeringTop
moens D.
Wij lieten hoogrendementsglas plaatsen in bestaande kaders en zijn ontzettend tevreden over de vriendelijkheid, service en snelheid van Weemaes. De medewerkers dachten mee na over de beste en meest esthetische oplossing passend bij ons huis. De werken verliepen vlot, werden zeer professioneel uitgevoerd en we ontvingen ook de nodige info voor de aanvraag van een premie. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en bevelen het zeker aan!
An L.
Top firma ! Een aanrader!
Hamdi N.
Deze morgen kwam het team Conrad en Jochem mijn livingruit vervangen.Zeer professioneel werk geleverd en alles netjes opgekuist.Zeer vriendelijk,ook een pluim voor Wendy van de planning.Dit bedrijf is een aanrader !!
Dirk De C.
Zeer goed werk afgeleverd, alles netjes opgekuist en super vriendelijke werkmannen. Uitermate tevreden.
Miek G.
Super vlotte service en correcte communicatie naar afspraken toe! Superprijs-kwaliteit.
Jan H.
Afwerking tot in de puntjes.Vriendelijk, werken heel proper.Houden zich aan de afspraken.
Luc B.
Heel vlotte en correcte behandeling. Duidelijke afspraken, alle afspraken netjes aangekondigd en een melding 20 min voor aankomst komt zeer goed uit. Uitvoering zeer correct, degelijk en proper afgewerkt. Korte effectieve nabriefing en geen papperassen nodig. Goede afhandeling en snel afgehandeld is dan ook snel betaald. Een pluim voor deze 'krak in glas' kerels van Weemaes.
Jan S.
Professionele firma, duidelijke afspraken, goed vakmanschap! TOP.
Wim De G.
Over de volledige lijn TOP : duidelijke en tijdige communicatie omtrent de planning van de werken, prima uitvoering van de werken (snelheid, afwerking, netheid,..)
Johan D.
Van aanvraag offerte tot en met de definitieve afwerking zeer tevreden van de service.
Patrick B.
Een heel fijne ervaring met Weemaes Glas achter de rug. Van offerte tot herstel correct geholpen geweest. Een aanrader!
Nathan R.
alleen maar goede ervaringen met dit topbedrijf - toegewijde mensen - kennis en kunde - topservice !
Xavier B.
Werken zeer stipt en proper. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke mensen. Er werd 1 van de ramen fout geleverd, dit werd tijdig en prima opgelost.
Ray W.
Heel aangename en correcte mensen, zowel telefonisch als ter plaatse. (Ook covid-proof installateur met mondmasker)Aangeraden door KBC verzekering.Professionele service qua opmeting.Kwartier voor aankomst een telefoontje en dit perfect binnen de afgesproken uren. Dergelijke stiptheid is zeldzaam naar mijn ervaringDe installateur liet alles net achter en veegde zelfs zijn voeten aan de mat bij het binnenkomen.Het gebroken glas mooi meegenomen en perfecte installatie van het nieuwe glas zonder enige schade aan de raamlijst.Na een totale renovatie te hebben meegemaakt zijn dit soort firma's een verademing.10/10 aan te raden.
Arno A.
De firma werkt zeer correct en zorgvuldig. Ze zijn zeer betrouwbaar. Goed om mee samen te werken.
Leo B.
Super service, snelle reactie, enorm vriendelijke mensen. Echte aanrader
Sinelnik N.
Klantvriendelijk, professioneel en deskundig wat leidt tot goed resultaat.
Rony S.
Firma heeft ondertussen contact opgenomen. Dank je wel.
Lucas D.
Zeer tevreden, vlotte en communicatieve service en bovenop snel.
Roosje L.
Heel professioneel geplaatst , alles verliep vlot en heel vriendelijke plaatsers die het niet teveel vonden om vragen te beantwoorden
ellen D.
Supersnelle contactopname na verzenden van aanvraag. Diezelfde dag nog wordt er een offerte opgemaakt en een voorschotfactuur verzonden. Na het betalen wordt het benodigde glas meteen gezet en indien in stock, ook snel geplaatst. Mijn velux dakraam was op donderdag gebarsten en op maandag hersteld. TOP! :-) Super vriendelijke medewerkers!
Natasja F.
Zeer tevreden van deze mensen. Alles correct en goed gedaan. Proper gewerkt en zeer vriendelijk. Ook het mail contact was prima!
Lieve Smet S.
Topservice.
Barend B.
correcte service!
henkbovyn
Super service, heel te vreden van het proper werk! Echt een aanrader!
jennifer S.
Weemaes is glashelder. Communicatie verliep vlot, herstellingen zijn correct uitgevoerd. Een aanrader!
KRIS HUYBRECHTS - VME F.
Van bij de eerste telefonische kennisname vertrouwen gevonden. Zeer vlotte afhandeling van bestelling tot einde werk. Vriendelijk en behulpzaam. Zeer vlot team, ook bij minder goed weer. Uitvoering = prima.Kan ik aanbevelen.
ROLAND D.
Duidelijke en correcte afspraken.Degelijk werk voor een eerlijke prijs.
Chris De G.
Snelle contactname, correcte en voldoende info.Goede afspraken. De plaatsing verliep vlot. Heel vriendelijke plaatsers. Heel tevreden.
bart D.
Zeer vriendelijke mensen en correct! De medewerkers hebben zelf gezien dat het raam fout werd opgemeten. Ze gaven onmiddellijk hun fout toe en kwamen de week erna terug met een juist raam. Wij zijn heel tevreden. Dank je wel! (Er werd ook heel netjes gewerkt ☺️)
Lies V.
Alles is vlot verlopen.
Samir A.
Correcte afwerking en service (van aanvraag offerte tot eindafwerking)
Diane V.
Heel erg fijn werken met deze firma. Een duidelijke offerte, duidelijkheid over welke stappen er gezet moeten worden, vriendelijke medewerkers, net werk. Kortom: hier moet u zijn voor glasherstellingen en dergelijke...
Directie B.
Niet alleen proper gewerkt, ook beleefd en vriendelijk. Correcte afspraak voor de levering en wat extra mag vermeld worden: bij opmeting werd de dikte van het oorspronkelijk raam gemeten, bij de plaatsing werd opgemerkt dat het eigenlijk dikker moest zijn. Ook al was dit op zich geen onoverkomelijke fout, het raam werd op initiatief van de leverancier Weemaes zelf vervangen zonder extra's en weer met correcte lleverafspraak. WARM AANBEVOLEN.Wij zijn super tevreden.
Patrick D.
Positieve ervaring kort samengevat ;-)
Kenneth en Bieke C.
Een aanrader. Stipte, correcte en fijne samenwerking. Perfect werk geleverd.
Katrien P.
Ik dank Weemaes voor het goede werk dat ze gedaan hebben en veel geduld en dank hen voor de overuren dat ze gedaan hebben vele dank fantastische mannen en de projectleider voor de opvolging
Nicole F.
super tevreden over de ganse lijn , zowel het telefonisch contact de bijbehorende papierenmolen en zeker de geleverde werken , vakkundig en proper en niet te vergeten zeer vriendelijk personeel !!
dirk van der J.
Prima en snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding, stipte naleving afspraken, klantvriendelijke service, attentvolle plaatser!
Ludo B.
HEEL GOEDE SERVICE, Goede afspraken en vriendelijke mensen! Alles verliep vlot. Zijn luisterbereid als er iets is.Ook heel goede voorbereiding!
Anne I.
Goede service : alles verlopen zoals gepland en zeer vriendelijke werknemers.
Dirk H.
Heel goede service en afwerking.
Raphäel De C.
Heel vriendelijk en meedenkend. Goeie service
Mart V.
Zeer tevreden met de service van deze mensen. Onmiddelijke telefonische reactie na het eerste contact via de website. Correcte en vlotte afhandeling oa ook met de verzekering. Duidelijke informatie aan de telefoon én mensen die de gemaakte afspraken nakomen. Helder advies van de opmeter en een pluim voor Mathias die de plaatsing deed. Top kerel!Ik hoop van harte dat ik ze niet meer nodig heb, want dan zit ik in de miserie maar ALS dat zo is dan ga ik opnieuw met Weemaes in zee.Bedankt voor de goede snelle en correcte afhandeling van mijn dossier.Luc.
Luc R.
Zeer tevreden over plaatsing glasraam. Aanvraag via verzekering correcte en snelle afhandeling.
Gerda Van M.
Weemaes glas heeft een correcte aanbieding, in vergelijking met andere aanbieders. De plaatsing is 100% in orde verlopen. De plaatsers zijn zorgzaam en werken snel en proper!
Guy C.
Vlotte afhandeling van begin tot einde!Zéér tevreden!
Leen C.
Zeer vlotte en efficiënte opvolging, zeer aangename communicatie, prima plaatsing. Iedereen: administratieve medewerker , technieker, plaatsers :zeer vlot en vriendelijk. Je voelt heel duidelijk dat er een zeer goede werksfeer is .Dus ja, heel tevreden klant!
Helena Leni Agni “Agni Leni” F.
Heel tevreden , snelle respons op vragen , duidelijke prijs op offerte , en goede plaatsing
rino g a B.
Prima service,alles tot in de puntjes verzorgd. Snelle en vriendelijke afhandeling.Een aanrader!!
Dirk De C.
Top, medewerkers zijn heel vriendelijk en met kennis van zaken een raam vervangen, proper gewerkt mooie afwerking een aanrader!.Top .bedankt aan team Weemaes .
marc W.
Zalige ervaring. Duidelijke, vlotte communicatie met een handig tracker om te zien wat de status van je aanvraag is, en de plaatser van het nieuwe glas was vriendelijk, professioneel, en vlot!
Raf V.
Topper! Ik heb de mensen spijtig genoeg zelf niet kunnen zien omdat zij mijn glas zijn komen steken terwijl ik aan het werk was, maar ik had daar het volste vertrouwen in en terecht! Telefonisch super vriendelijk ook. Beste glazenmaker voor mijn persoonlijke ervaring. Mijn glas komt vanaf nu ALTIJD van bij jullie ;) EEN DIKKE MERCIE AAN HET TEAM WEEMAES ♥
killbill
Heel tevreden van de communicatie met Weemaes Brugge en de uitvoering van de werken.
Jasper V.
De vervanging van een grote ruit werd snel, correct en professioneel uitgevoerd!
Gerry V.
Zeer goede service Snel en kwalitatief
Gfhuf T.
Professioneel vanaf offerte tem plaatsing. Alles netjes afgewerkt en opgeruimd,
eddy D.
Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werken (installatie van dubbele beglazing en voorzetraampjes). Correcte en kwalitatieve service op elk vlak. Snelle respons op offerte-aanvraag, heldere mail- en telefonische communicatie, vriendelijke en efficiënte installateurs.
Natalie De M.
Totaal niet professioneel.Wij wachten nog op onze glas. Wij hadden twee termijnen, maar altijd krijgen wij info "sorry, wij mogen niet komen".... Hoe lang moeten mensen wachten op een product die betaald is? Dat is niet ons probleem dat "iemand kwam naar het werk niet", of "sorry, nu is te laat, dus ik kan niet komen"...... WIJ WACHTEN THUIS, EN JE KOMT NIET!!!
Ewelina
Tevreden met plaatsing en personeel
Ann M.
Bart en Matthis hebben net een glasraam bij me vervangen : super vriendelijke en vakkundige service en de werkplek werd netter achter gelaten dan voor de werken ;) !
An Op de B.
Heel tevreden! Goede info, vlotte en vriendelijke communicatie en snelle, goede uitvoering van de werken.
Mieke C.
Zeer tevreden over de hele lijn . Online calculator geeft een zeer goede indicatie ivm prijs . Vlot telefonisch contact , vakbekwame persoon bij de opmeting en enkele toppers hebben de plaatsing vlug en vakkundig uitgevoerd . Drie firma's gecontacteerd en Weemaes kwam er als beste uit .
Gunther V.
Vlot en vriendelijk top in orde Dirk Sanders Varsenare
Dirk S.
Zeer vlotte service een tevreden klant
René V.
Snel geholpen, goede prijs en de man die hier het glas plaatste heeft dat perfect gedaan, ook de offerte en afhandeling via mail liep vlotjes .
Luc M.
Zeer content van het werk!Zeer vriendelijk team!Zeer proper gewerkt!
Abedi M.
Door stormschade hadden wij een gebroken glazen deur. Contact opgenomen met deze firma. Prima communicatie en topherstelling. De gezandstraalde tekening exact hetzelfde als voordien. Bedankt!
Ine V.
Top firma,dikke pluim voor iedereen die er werkt. Aanvraag vlot verwerkt en alles vlot opgevolgd. Dikke pluim ook voor het team die de installatie voltooide. Professioneel, snel, top team leider.
Roadrunner de V.
correcte informatie, stipte levering, vriendelijk personeel, plaatsing in orde en netjes opkuisen van het werk.
Marie-Jeanne B.
TOP ervaring door het hele Weemaes team, van A tot Z. Zeer professioneel bedrijf waarbij de klant centraal staat. Hoe glazen zetten een hele leuke ervaring wordt met top kwaliteit tot gevolg. We raden Weemaes bij iedereen aan.
Jan B.
Afspraken op voorhand werden duidelijk gecommuniceerd en het glaspaneel werd vakkundig vervangen. Topservice!
Edith S.
Perfecte organisatie. Zeer vriendelijke mensen aan de telefoon. Correct. Juiste timing. Beleefde en correcte glasplaatsers. Perfect proper werk. Stielmannen. Top.
Bart V.
Top service!!
Dries P.
Goede communicatie en een perfecte service.
dirk T.
Zeer goed aan te raden. Vlotte afhandeling van de formaliteiten. Het vervangen van het glas vlot en proper afgewerkt.
Philippe P.
Het glas is heel mooi geplaatst.Heel vriendelijke plaatsers.
Annie B.
Goede service. Correcte afhandeling. Vriendelijke aanpak van zowel de administratie als de plaatser.
Peter Van den B.
Prima service! Correct vakwerk!
Rony C.
Sorry, Ik heb mis aangeduid.Het moet zijn zeer tevreden.
Jan V.
Prima service!
V&O NV - S.
Our experience with this company has been wonderful. The kindness and professionalism in the contact and follow up in the replacement of our glass window has been absolutely outstanding with our window actually costing less than the original quote. The delivery and installation was ultra professional. All staff seem to be multilingual speaking fluent English French and Dutch effortlessly. I can recommend Weemaes Glass completely and without hesitation. If we ever have to replace glass again we will not look anywhere else. It is very rare to find such excellent service today and this company is a rare and precious find.
C H (.
Schitterende organisatie en service. Precies en ‘proper’ werk! Top.
Jo B.
Alles netjes en professioneel afgewerkt volgens afspraak
Eddy P.
js_loader