Weemaes. Professionele partner voor glasherstel.

Van inbraak en thermische breuk tot glasbreuk door stormschade. Weemaes garandeert een snel herstel en een duidelijke communicatie.

Graag meer info?

Snel en goed geholpen bij glasschade

Geen gedoe, daar gaan we bij Weemaes voor. We garanderen een snelle en betrouwbare dienstverlening, steeds met de glimlach. Dat houdt in:

  • gemiddeld binnen de 2 werkdagen ontvang je een duidelijke offerte,
  • onze opmeter gaat langs bij de klant om alles correct op te meten en om de klant bij te staan met advies,
  • we regelen alle hulpmiddelen en administratie met de gemeente wanneer nodig, en
  • binnen de 4 à 6 weken na bestelling plaatsen we het nieuwe glas in de bestaande raamkaders.

Ontzorging van jou en je klant staan centraal. Van bij de aanvraag tot de plaatsing van het glas, ook bij dringende interventies. We bieden een nationale dekking voor alle soorten glasschade.

Graag meer info over wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Inbraak

Inbraak of poging tot inbraak met glasschade tot gevolg? Onze secu-dienst is 24/7 bereikbaar voor dringende interventies. Bij ernstige schade komt ons team de dag zelf ter plaatse voor een beveiliging van het glas.

Afhankelijk van de ernst van de schade wordt de ruit beveiligd met een stevige folie, of wordt het tijdelijk vervangen door een houten plaat. De maten van het glas worden dan ook meteen opgenomen, zodat het nieuwe glas snel in bestelling kan.

Geen ernstige schade? Ook dan mag je rekenen op een snelle en vakkundige afhandeling van de herstelling. Je ontvangt al een offerte binnen gemiddeld 2 werkdagen.

Ontvang je offerte

Stormschade

Ook bij glasbreuk door storm of hevige weersomstandigheden komen onze teams snel ter plaatse. Een beveiliging of dringende interventie kan 24/7 aangevraagd worden. Afhankelijk van de dringendheid komen onze techniekers de dag zelf of de daaropvolgende dag langs om de situatie te beveiligen.

Onze kantoormedewerkers zetten intussen alles in gang voor de glasvervanging. Van het bepalen van het juiste glas, de bestelling bij de producent tot een eventuele inname van openbaar domein. We zorgen voor een soepele afhandeling van elk schadedossier.

Krijg je offerte

Digitale opvolging

Voor elk dossier wordt er een Track & Trace link gecreëerd. Zo kan je steeds per schadedossier opvolgen in welke fase deze zich bevindt, en welke actie er van jou of van Weemaes verwacht wordt.

Je vindt er steeds een overzicht van het reeds afgelegde parcours, maar ook steeds wanneer onze opmeter en/of onze techniekers bij de klant langsgaan.

Opleidingen over glas(herstel)

  • welke types glas bestaan er en worden er nog geproduceerd,
  • waarom en wanneer wordt er veiligheidsglas geplaatst,
  • hoe wordt bepaald welk type glas er mag/moet geplaatst worden,
  • waarom is er een kleurverschil tussen oude en nieuwe beglazing,
  • waarom worden er hulpmiddelen ingeschakeld,
  • en hoe vergelijk ik nu correct de offertes die ik ontvang?

Allemaal vragen die we vaak van schadebeheerders, makelaars en experten krijgen. Om hen hiermee te helpen riepen we de Weemaes Academy in het leven: opleidingen op maat van jouw bedrijf over glas, en alles wat er bij een glasherstelling komt kijken.

Worden jij en je team ook graag ondergedompeld in de wereld van het glas? We komen met plezier bij je langs op kantoor, of verwelkomen je in onze Weemaes Academy voor een training op maat over glas.

Ontvang meer info over opleidingen