Weemaes répare et remplace votre vitrage endommagé

Bris de glace? Weemaes a plus de 40 ans d’expérience dans la réparation et le remplacement des fenêtres cassées et des vitrages embués.

Demandez une réparation Prenez rendez-vous
Réglé en 5 minutes
Le spécialiste de la réparation des vitres

Notre équipe de réparateurs ne s’occupe que de la réparation et du remplacement des vitres brisées ou des fenêtres embuées.

Tranquilité d'esprit totale

De la sécurisation d’un vitrage fissuré à la gestion de votre dossier d’assurance et au remplacement de la vitre, nous nous chargeons de tout.

Réparation de n'importe quelle vitre

Weemaes répare tout type de vitrage endommagé. Même les fenêtres de grande taille ou les vitres difficiles à atteindre ne posent aucun problème à nos équipes !

Un carreau brisé ? De la condensation dans une fenêtre?

Vous souhaitez réparer cela dans les meilleurs délais, nous le comprenons bien ! Nous nous occupons de tout.

Weemaes se charge de la réparation et du remplacement rapide de votre vitrage endommagé.

Prenez rendez-vous

Besoin d’une intervention urgente ? Appelez-nous !

Quelles réparations réalisons-nous ?

Prenez rendez-vous pour la réparation de votre vitrage

 • Comment pouvons-nous vous aider ?

 • Indiquez ici l'emplacement du dommage, le nombre de fenêtres concernées, les dimensions approximatives du verre, etc.
 • Déposer les fichiers ici ou
  Taille max. des fichiers : 256 MB, Max. des fichiers : 20.
  • Comment pouvons-nous vous contacter ?

  • Vous recevrez notre devis par e-mail
  • Nous vous contacterons par téléphone si nous avons des questions supplémentaires pour faire votre devis.
  • C'est l'adresse qui figurera sur votre offre.
  • Hidden
  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

  Nos clients nous donnent un score de 4,9/5

  Snelle en goede service!
  Dieter-Jozef V.
  Top firma ! Een aanrader!
  Hamdi N.
  Correcte opvolging! Van het eerste contact, het bezoek, de plaatsing zelf en de facturatie! Een echte aanrader! Als vastgoedmakelaar ben ik ervan overtuigd dat deze ingreep een meerwaarde creëert voor de eigenaar en zijn pand! Dit zonder dat er grote kosten en breekwerken aan te pas moeten komen. Mvg Lennert van Derycke vastgoed te Deinze. #deryckevastgoed #vastgoed
  Lennert D.
  Vriendelijke personen. Vlotte service.
  Daphné De L.
  Super vlotte service en correcte communicatie naar afspraken toe! Superprijs-kwaliteit.
  Jan H.
  Heel vlotte servcie, komt afspraken na en herstelling is in orde
  Gudrun B.
  Alles is goed verlopen zowel voor de afspraken en ook de opvolging van de werken. wij zijn tevreden van het resultaat en de samenwerking. Jullie firma is een aanrader.
  Martine H.
  mooi werk afgeleverd
  vlug
  Vriendelijk
  je wordt vlug geholpen via mail of telefoon
  een echte aanrader dit bedrijf
  aarzel zeker niet om dit bedrijf te nemen
  Annette Eddy D.
  Velux glas vervangen door 2 bekwame vriendelijke techniekers .Netjes en snel uitgevoerd .
  Freddy W.
  Afspraken worden telefonisch gemaakt en daarna steeds bevestigd via mail. Na de telefonische contact wat precies moest gebeuren, kwam weemaes opmeten en na productie ruit werd die correct geplaats. Vriendelijk personeel en steeds werd tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden.
  pieter D.
  Zeer professioneel over de ganse lijn zowel bij eerste contact telefonisch, opmeting als plaatsing perfect uitgevoerd super firma 👌👌👌👌👌
  Elianthe T.
  correcte service van offerte tot plaatsing door vriendelijk personeel
  Diane V.
  Een ingewikkelde glasbreuk is perfect hersteld. Uitstekende service!
  Groenen L.
  Super service bij Weemaes.Personeel is mega-gemotiveerd. Dikke pluim voor alle medewerkers die langsgekomen zijn. Een kleine fout werd meteen aangepakt en hersteld. Professionele handelingen.Een aanrader aan ieder die nieuwe glazen wenst te plaatsen in de woning.RIK VANHOOREN - Brugge
  Rik V.
  Uitstekende opvolging. Duidelijke communicatie en offerte. Kwalitatief!
  Nathalie L.
  Vlotte service!
  Bouchra T
  Heel tevreden, vriendelijke opmeter en plaatsers, gaven telkens uitleg ook. Snelle professionele uitvoering en alles werd heel proper achtergelaten (ze hebben zelfs geveegd!). Aanrader!
  Ella E.
  Snel geholpen, goede prijs en de man die hier het glas plaatste heeft dat perfect gedaan, ook de offerte en afhandeling via mail liep vlotjes .
  Luc M.
  Van bij de offerte tot de afwerking is alles fantastisch verlopen en daarom een 10/10 en aan iedereen aan te bevelen om met jullie in zee te gaan bij een project
  Yvan V.
  Heel goede communicatie alsook vlotte bezorging en installatie vriendelijke en vlotte werkmannen top..
  Catharina de M.
  We zijn super tevreden met het werk dat door de firma Weemaes werd opgeleverd. Het onvoorziene extra werk werd zonder probleem opgelost .
  Heel vriendelijk personeel en dit alles aan een gunstige concurrentiële prijs.
  Frieda De M.
  Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werken.Duidelijke en goede communicatie; zowel telefonisch als per mail.Stipte en vlotte uitvoering van de werken.
  Philippe H.
  Mooi en snel hersteld,vriendelijk.Van hun woord.
  silvy V.
  Zeer tevreden vanaf aanvraag tot uitvoering, proffessioneel en duidelijke communicatie. Toffe plaatsers van deurraam. Dikke PLUIM 👌👌👌 10/10
  Michael Van A.
  Het professionalisme van dit bedrijf mag met stip worden vermeld! Heel snelle en efficiënte communicatie, bijzonder responsieve opvolging en een pluim voor het team die de herstelling kwam uitvoeren. Vlot, beleefd, prima vakmanschap en alles zeer netjes opgeruimd na de herstelling. Ik kan dit bedrijf heel sterk aanbevelen.
  Yves D.
  Wij lieten hoogrendementsglas plaatsen in bestaande kaders en zijn ontzettend tevreden over de vriendelijkheid, service en snelheid van Weemaes. De medewerkers dachten mee na over de beste en meest esthetische oplossing passend bij ons huis. De werken verliepen vlot, werden zeer professioneel uitgevoerd en we ontvingen ook de nodige info voor de aanvraag van een premie. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en bevelen het zeker aan!
  An L.
  Echt zeer tevreden van Weemaes, een gebroken glas achter mijn volière zeer vakkundig hersteld.De service en de dienstverlening waren top.Een van de beste firma's op het gebied van klantvriendelijkheid.Luistert echt naar de klant en doet wat de klant wenst.Een echte aanrader en dus voor mij een dikke 10 op 10
  Raphael V.
  Heel correcte firma.
  Duidelijke afspraken qua timing.
  Heel goeie, vriendelijke werkmannen die hun stiel echt kennen. Bedrijf is zeker een aanrader !!
  Koen P.
  Duidelijk, snel en goed uitgevoerd
  Didier D.
  Firma heeft ondertussen contact opgenomen. Dank je wel.
  Lucas D.
  Een echte aanraderTwijfel niet deze firma zijn toppersDakraam stuk op nog geen 30 min oud eruit nieuw erinWerken super goed afTelefoon of via mail wordt je direct geholpen
  A D.
  Heel aangename en correcte mensen, zowel telefonisch als ter plaatse. (Ook covid-proof installateur met mondmasker)Aangeraden door KBC verzekering.Professionele service qua opmeting.Kwartier voor aankomst een telefoontje en dit perfect binnen de afgesproken uren. Dergelijke stiptheid is zeldzaam naar mijn ervaringDe installateur liet alles net achter en veegde zelfs zijn voeten aan de mat bij het binnenkomen.Het gebroken glas mooi meegenomen en perfecte installatie van het nieuwe glas zonder enige schade aan de raamlijst.Na een totale renovatie te hebben meegemaakt zijn dit soort firma's een verademing.10/10 aan te raden.
  Arno A.
  Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werken (installatie van dubbele beglazing en voorzetraampjes). Correcte en kwalitatieve service op elk vlak. Snelle respons op offerte-aanvraag, heldere mail- en telefonische communicatie, vriendelijke en efficiënte installateurs.
  Natalie De M.
  Doordat Weemaes bij onze buurvrouw aan het werk was heb ik hen gecontacteerd. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het geleverde werk. Zeker een aanrader.
  Luytens Marie-Thérèse L.
  TOP ervaring door het hele Weemaes team, van A tot Z. Zeer professioneel bedrijf waarbij de klant centraal staat. Hoe glazen zetten een hele leuke ervaring wordt met top kwaliteit tot gevolg. We raden Weemaes bij iedereen aan.
  Jan B.
  Zeer goede afspraken. Vlugge service. Dubbel glas vervangen door hr++ van 1 raam. Afwerking perfect en onmiddellijk resultaat door veel minder geluid in huis.
  Rudi G.
  Goed werk geleverd, snel en professioneel.
  Ivo M.
  Alles perfekt voor ons ! 👍
  Jean-Luc B.
  Very good work and very good communication
  Marc R.
  perfecte herstelling van mijn raam, dank !
  Stone H.
  Goede service door Joke vooraf met duidelijke uitleg. Het installatie team was leuke bende die ook nog heel wat energietips mee gaf. Een aanrader.
  Tom D.
  Vlot en aangenaam over de hele lijn. Duidelijke informatie, bedrag van raming, offerte en factuur identiek. Heldere, open communicatie. Flexibel in de planning (plaatsing 2x verplaatst in agenda op mijn vraag). Perfecte afwerking, in kleur naar keuze. Ondertussen voeren de mannen ook enkele kleinere herstellingen uit aan de ramen, en leggen ze dat uit. Werkelijk voorbeeldig.
  Marc L.
  Een heel goede ervaring. De herstelling gebeurde snel en correct. Heel vriendelijk personeel!
  sarah “.
  Correcte afwerking en service (van aanvraag offerte tot eindafwerking)
  Diane V.
  Heel vriendelijke professionele stielmannen! Heel tevreden van de service. Klein barstje in raam bij plaatsing (kan gebeuren) maar wordt goed en snel opgelost: nieuw raam wordt direct besteld en krijgen nog telefoontje dezelfde dag.
  Laura S.
  Dit is een zeer correcte en betrouwbare firma. Alles werd uitgevoerd door zeer vriendelijke, correcte werknemers. Alles werd proper achtergelaten. Daarom een dikke merci aan firma Weemaes.
  Ik raad deze firma ten zeerste aan.
  We geven voor alles 10/10.
  Luc B.
  Topservice. Correcte planning. Heel vriendelijke stielmannen ! Zeker een aanrader om samen te werken.
  Koen P.
  Ik ben buitengewoon teleurgesteld over mijn ervaring met Weemaes Glas. Ik had hen ingehuurd voor het plaatsen van een spatwand in de keuken, maar helaas is bijna alles fout gegaan wat er fout kon gaan.

  Ten eerste was de levertijd een complete misser. We hadden afgesproken dat de spatwand binnen 2 maanden geleverd zou worden, maar uiteindelijk duurde het maar liefst 4-5 maanden vooraleer plaatsing van de spatwand.

  Daarnaast waren er herhaaldelijk problemen met afspraken. Ik had meerdere keren contact opgenomen om de planning te bevestigen, maar keer op keer werden de afspraken niet nagekomen. Dit gebrek aan professionaliteit en respect voor mijn tijd was zeer frustrerend.

  Op de dag van de plaatsing waren ze maar liefst 4 uur te laat, zonder enige voorafgaande waarschuwing. Dit zorgde voor nog meer vertraging in mijn planning en zorgde voor veel ongemak. Bovendien was de plaatser alleen aanwezig, omdat zijn kompaan ziek was. Zijn kompaan zat in het busje en kwam alleen om de strikt noodzakelijke taken uit te voeren, wat het proces nog langer deed duren en de kwaliteit van het werk mogelijk beïnvloedde.

  Al met al kan ik Weemaes Glas niet aanbevelen op basis van mijn ervaring. De vertragingen, gebrek aan communicatie en onprofessioneel gedrag zijn niet acceptabel. Ik had veel hogere verwachtingen van een gerenommeerd bedrijf, maar helaas werden deze niet waargemaakt.
  Wouter B.
  Zeer mooie service, klantvriendelijk en professioneel. Een echte aanrader!
  Kristin C.
  Ons 60 jaar oud glas-in-lood lieten we door hoogrendementsglas met vakverdeling vervangen. De werken werden prima door een heel vriendelijk team uitgevoerd. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat! Merci Weemaes!!!!
  Thijs Van S.
  Perfecte en vriendelijke service. Zowel van de administratie en van de opmeter en de plaatser. Beide uithangbord voor hun firma. Na plaatsing werd alles netjes opgekuist. Zeer tevreden!
  Piet B.
  De vervanging van een grote ruit werd snel, correct en professioneel uitgevoerd!
  Gerry V.
  Alles is perfect verlopen (vlotte communicatie, punctueel, hoge kwaliteit)
  Pieter-Jan De B.
  Goede communicatie en een perfecte service.
  dirk T.
  Perfect geholpen met het probleem, vriendelijk, punctueel, uitleg bij het opmeten en heel propere plaatsing van het nieuwe glas. Er werd zelfs geveegd nadien!! Geen rommel achteraf, echt een droom!
  Ella E.
  Supersnelle contactopname na verzenden van aanvraag. Diezelfde dag nog wordt er een offerte opgemaakt en een voorschotfactuur verzonden. Na het betalen wordt het benodigde glas meteen gezet en indien in stock, ook snel geplaatst. Mijn velux dakraam was op donderdag gebarsten en op maandag hersteld. TOP! :-) Super vriendelijke medewerkers!
  Natasja F.
  Prima en snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding, stipte naleving afspraken, klantvriendelijke service, attentvolle plaatser!
  Ludo B.
  Correcte prijsofferte, perfect uitgevoerd op de voorgestelde termijn door 2 enthousiaste medewerkers.
  TOP!
  Paul de W.
  Vriendelijk personeel, gedetailleerde informatie, duidelijke afspraken, geen lange wachttijden, heel correct. Super tevreden
  Marleen W.
  Super geolied team over de vloer gehad in Eeklo om ons muurhoog raam te vervangen. 7 man sterk heeft de klus geklaard In een uurtje tijd. Ons huis is omringt door een grote haag en hiervoor hadden ze een kraantje mee om het glaswerk over te zetten. Ze zijn op alles voorzien. Als er nog ramen vervangen moeten worden gaan wij zeker weer naar weemaes glas.
  Daphné De F.
  De firma werkt zeer correct en zorgvuldig. Ze zijn zeer betrouwbaar. Goed om mee samen te werken.
  Leo B.
  Ik ben buitengewoon teleurgesteld over mijn ervaring met Weemaes Glas. Ik had hen ingehuurd voor het plaatsen van een spatwand in de keuken, maar helaas is bijna alles fout gegaan wat er fout kon gaan.Ten eerste was de levertijd een complete misser. We hadden afgesproken dat de spatwand binnen 2 maanden geleverd zou worden, maar uiteindelijk duurde het maar liefst 4-5 maanden vooraleer plaatsing van de spatwand.Daarnaast waren er herhaaldelijk problemen met afspraken. Ik had meerdere keren contact opgenomen om de planning te bevestigen, maar keer op keer werden de afspraken niet nagekomen. Dit gebrek aan professionaliteit en respect voor mijn tijd was zeer frustrerend.Op de dag van de plaatsing waren ze maar liefst 4 uur te laat, zonder enige voorafgaande waarschuwing. Dit zorgde voor nog meer vertraging in mijn planning en zorgde voor veel ongemak. Bovendien was de plaatser alleen aanwezig, omdat zijn kompaan ziek was. Zijn kompaan zat in het busje en kwam alleen om de strikt noodzakelijke taken uit te voeren, wat het proces nog langer deed duren en de kwaliteit van het werk mogelijk beïnvloedde.Al met al kan ik Weemaes Glas niet aanbevelen op basis van mijn ervaring. De vertragingen, gebrek aan communicatie en onprofessioneel gedrag zijn niet acceptabel. Ik had veel hogere verwachtingen van een gerenommeerd bedrijf, maar helaas werden deze niet waargemaakt.
  Wouter B.
  Service en afwerking was optimaal. Ook vriendelijk personeel maakt de samenwerking prettig.
  Chris B.
  All the work is done at a professional level.
  Werner H.
  Zeer vakkundig en klantvriendelijk bedrijf. Ze hebben bij ons bestaand dubbel glas vervangen door hoog rendements-glas met behoud van de bestaande houten ramen. Proper werk en vriendelijke mensen. Prijs is zeer competitief in vergelijking met het vervangen van ramen. Zeker een aanrader.
  Pétur E.
  Correcte plaatsing
  Vallaey G.
  Betrouwbare zaak!, concurrentiële prijs, kreeg vriendelijke vakmensen over de vloer , klant is koning, zoals het vroeger was👍, zou ik zeker aanraden !
  Bruno V.
  Vanaf het eerste contact, de offerte tot aan de uitvoering van de werken krijgt dit bedrijf van mij een 10/10!Het is geen sinecure om 46 dubbelglasruiten te vervangen door HR++ ruiten over 3 verdiepingen. De maatopname en offerte liepen perfect. De werken werden uitgevoerd door een team van 3 professionals die de klus klaarden in 2 dagen. Zelden zo’n hecht team bezig gezien die kwaliteit levert tot in de kleinste details.Ik ben een zéér tevreden klant die u dit bedrijf ten zeerste aanraadt !
  Samuel V.
  Zeer tevreden met de service van deze mensen. Onmiddelijke telefonische reactie na het eerste contact via de website. Correcte en vlotte afhandeling oa ook met de verzekering. Duidelijke informatie aan de telefoon én mensen die de gemaakte afspraken nakomen. Helder advies van de opmeter en een pluim voor Mathias die de plaatsing deed. Top kerel!Ik hoop van harte dat ik ze niet meer nodig heb, want dan zit ik in de miserie maar ALS dat zo is dan ga ik opnieuw met Weemaes in zee.Bedankt voor de goede snelle en correcte afhandeling van mijn dossier.Luc.
  Luc R.
  Vlugge afhandeling, stylmensen, proper afgehandeld
  Frank D.
  Duidelijke en snelle communicatie doorheen het hele proces. Komen gemaakte afspraken na. Kwalitatief ook in orde.
  Phoebe A.
  Deskundige aanpak van bij het begin tot afwerking. Ook communicatie is top.Doet plezier om met zo'n firma te mogen werken uitvoeren.
  frits V.
  zeer degelijke firma in alles topteam sterk aan te bevelen
  Dirk S.
  Zeer pprofessioneel, stipt, zeer zorgzaam. UITSTEKEND
  Arie Van L.
  Huis van 1935 laten voorzien van HR++ glas met maximaal behoud van de bestaande pitch-pine originele ramen. Super mooi gedaan en alles perfect opgekuist, dikke duim en een aanrader!
  Maelbrancke R.
  Correcte prijs. Plaatsing van 2 zware ramen op minder dan 25 minuten zonder poespas. Prachtige service. Een echte aanrader.
  André V.
  Heel professionele reactie naar interventie voor glasbreuk, heel vriendelijk en behulpzaam bij onthaal/planning, zoeken naar oplossingen. Ook tijdens de opmetingen kreeg ik bijkomende informatie. Ik heb er alle vertrouwen in dat herstel even goed zal verlopen.
  Valérie R.
  Na problemen met silicone sporen op het glas, heeft de projectleider Bram er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen. Waar hij ook in geslaagd is.Een bedrijf om zeker aan te raden!Mvg Ericia en Johan
  Johan M.
  Uitstekende communicatie en op opvolging van de vervanging van de oude beglazing van de Veluxramen door HR glas. Ook de ploeg die het werk uitvoerde verdient een pluim.
  Stefan B.
  Zeer goede service Snel en kwalitatief
  Gfhuf T.
  js_loader

  Vous voulez savoir si votre assurance collabore avec Weemaes?

  Nous nous chargeons de toutes les démarches administratives auprès de votre compagnie d’assurance. Nous veillons à ce que votre réparation soit effectuée le mieux et le plus vite possible. Weemaes collabore avec la plupart des compagnies d’assurance belges:
  Federale verzekering Weemaesweemaes corona directGlasbreuk aangeven bij ethiasGlasbreuk aangeven bij Allianzglasbreuk aangeven bij AXAGlasbreuk aangeven bij ArgentaGlasbreuk aangeven bij DVV verzekeringenGlasbreuk aangeven bij AG InsuranceGlasbreuk aangeven bij NNGlasbreuk aangeven bij KBC verzekeringenGlasbreuk aangeven bij Baloise InsuranceGlasbreuk aangeven bij Belfius verzekeringen

  Weemaes, l’expert en réparation de vitres

  Weemaes est l’entreprise de réparation de vitres la plus estimée en Flandres et à Bruxelles. Nous sommes spécialisés dans la réparation et le remplacement des vitres endommagées de bâtiments.

  Notre objectif est de fournir à nos clients un seul point de contact pour tous les travaux de dépannage et de réparation des vitres: de la demande au client pleinement satisfait. Pour cela, nous disposons de notre propre centre de contact et de nos propres vitriers expérimentés. Nous sommes ainsi en mesure de nous acquitter jusq’au bout de la réparation de votre vitre cassée.

  En plus de la meilleure des qualités, nous offrons également une garantie de 10 ans sur tous les vitrages et sur l’installation.

  Contactez-nous
  Réparer des fenêtres embuées ?

  Vous avez de la condensation entre les vitres de votre double vitrage ? Cela signifie que votre verre n’est plus étanche et qu’il doit être remplacé par nos spécialistes. Nous préservons le châssis existant de vos fenêtres.

  Réparation des vitres de Velux cassées

  Le remplacement du verre d’une fenêtre de toit Velux se passe très vite et ne nécessite ni découpage ni bris. Nous plaçons le nouveau verre dans le profil de la fenêtre existante.

  Réparer un bris dans une grande baie vitrée?

  Pas de problème.
  À l’aide de ventouses, de petites ou grandes grues et, si nécessaire, de beaucoup de main d’oeuvre, nous pouvons remplacer de grands vitrages.

  Que faire en cas de bris de vitre ?

  1
  Après avoir reçu votre demande, nous passons les dégâts en revue par téléphone.
  2
  Si nécessaire nous venons sécuriser temporairement le verre brisé.
  3
  Nous prenons immédiatement rendez-vous pour prendre les mesures afin de commander votre nouvelle vitre dès que possible.
  4
  Nous nous chargeons de toutes les formalités administratives auprès de votre compagnie d’assurance.
  5
  Nous fixons une date pour la réparation de votre vitrage dans les plus brefs délais.

  Nos vitriers en action

  Nos clients nous donnent un score de 4,9/5

  Voir tous les avis